ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχω την καρτα ηχου ASUS XONAR DS και την εχω συνδεμενη απο την spdif/toslink της στον ενισχυτη μου.Οταν βαζω να παιζει απο την spdif ενω στης ταινιες παιζουν ολα τα ηχεια (εχω 5.1) στα games παιζουν μονο τα 2 μπροστα και το κεντρικο,ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο ?
conkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αν το παιχνιδι δινει στερεο ηχο τοτε η καρτα παιρνει στερεο (2 καναλια/ηχεια) αν δεν κανεις κατι εκει για να αναβαθμισεις τον ηχο σε 5.1 τοτε υποχρεωτικα θα παιζουν μονο δυο ηχεια Αρα : 1. ειτε απο το παιχνιδι ζητας εξοδο 5.1 2. ειτε απο την καρτα με καποια επιλογη τυπου ProLogic (νομιζω ετσι λεγεται) ή καποια επιλογη στερεο->5.1 αναβαθμιζεις τον ηχο 1
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να αλλαζω την εξοδο αναλογα με το τι θελω να κανω γιατι τα νεα games δεν εχουν πλεον ρυθμισεις για αυτα..
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Για να μπορείς να έχεις 5.1 ήχο μέσω ψηφιακής σύνδεσης η κάρτα ήχου πρέπει να υποστηρίζει είτε DD live είτε DTS connect! Αν θυμάμαι καλά η DS δεν υποστηρίζει τπτ από τα δύο! Άκυρο, υποστηρίζει dts connect τελικά οπότε μάλλον πρέπει να το ενεργοποίησεις από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Για να μπορείς να έχεις 5.1 ήχο μέσω ψηφιακής σύνδεσης η κάρτα ήχου πρέπει να υποστηρίζει είτε DD live είτε DTS connect! Αν θυμάμαι καλά η DS δεν υποστηρίζει τπτ από τα δύο! Άκυρο, υποστηρίζει dts connect τελικά οπότε μάλλον πρέπει να το ενεργοποίησεις από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας. Το εχω κανει αυτο..ο μονος τροπος για να μπορω να ακουω στα games 5.1 ηχο ειναι να τον βαζω σαν playback device τα 5.1..η καρτα ειναι συνδεμενη στον ενισχυη απο το spdif..δεν εχω καλωδια ηχειων επανω στα αναλογικα βυσματα...Εαν βαλω playbakc device την spif συσκευη στης ταινιες εχω 5.1 ενω στα games εχω stereo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα