Προς το περιεχόμενο

Overclocking Intel i5-4670K

Insomnius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας

Είμαι αρχάριος στο overclocking και θέλω να μου πείτε πως μπορώ να κάνω overclock στην καλύτερη δυνατή συχνοτητα στον i5-4670k. Έχω επίσης υδρόψυξη corsair h80igt και όταν έκανα stress την cpu μου η θερμοκρασια ανέβηκε μόλις 40 βαθμούς.

Οποιαδήποτε χρήσιμη συμβουλή κτλ δεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Αρχικα πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου το καλυτερο ειναι να ψαξεις να βρεις  tutorial για την μητρικη σου για oc να προσπαθησεις μονος σου και αν κολλησεις τοτε να ρωτησεις , για να κανεις OC θελει παρα πολλες ωρες διαβασμα και αρκετη υπομονη

• Like 1

• Moderators

Το πιο ευκολο ειναι να ψαξει guide για την μητρικη του , επειδη απο εταιρια σε εταιρια αλλα ακομα και απο μοντελο σε μοντελο οι ονομασιες μεσα στο bios αλλαζουν η αλλου υπαρχουν παραπανω επιλογες καλο ειναι να μας πει εστω την μητρικη του

Οπως και να εχει το oc δεν ειναι κατι που αλλαζουμε 2 τιμες στο bios Και ειαμστε ετοιμοι θελει διαβασμα αρκετες δοκιμες αρκετες ωρες σε stability test

• Like 1

Αρχικα πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου το καλυτερο ειναι να ψαξεις να βρεις  tutorial για την μητρικη σου για oc να προσπαθησεις μονος σου και αν κολλησεις τοτε να ρωτησεις , για να κανεις OC θελει παρα πολλες ωρες διαβασμα και αρκετη υπομονη

μητρική: ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-Z97P-D3 RETAIL

PSU: PSU COOLERMASTER RS700-ACABB1-EU B2-SERIES 700W

Καρτα γραφικών: AMD Radeon R9 200 series

Ram: TeamGroup Desktop RAM Dark 8GB Kit 1600MHz DDR3 & 8GB 

Cpu: Βλεπε τιτλο

Ψυχτρα: Corsair h80igt

αυτά είναι, ελπίζω να σε κάλυψα, όρεξη ευτυχως έχω αρκεί αυτό που θα κάνω να είναι αποδοτικό :-D

• Moderators

μητρική: ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-Z97P-D3 RETAIL

PSU: PSU COOLERMASTER RS700-ACABB1-EU B2-SERIES 700W

Καρτα γραφικών: AMD Radeon R9 200 series

Ram: TeamGroup Desktop RAM Dark 8GB Kit 1600MHz DDR3 & 8GB 

Cpu: Βλεπε τιτλο

Ψυχτρα: Corsair h80igt

αυτά είναι, ελπίζω να σε κάλυψα, όρεξη ευτυχως έχω αρκεί αυτό που θα κάνω να είναι αποδοτικό :-D

Τι ακριβως περιμενεις να κερδισεις απο το ΟC?Τι ακριβως σημαινει απδοτικο για εσενα?

εγω με προχειρη αναζητηση βρηκα και video με οδηγιες αλλα και θεματα με το συγκεκριμενο combo μητρικης/επεξεργαστη

που ακριβως κολλησες και θελεις βοηθεια ?

Τι ακριβως περιμενεις να κερδισεις απο το ΟC?Τι ακριβως σημαινει απδοτικο για εσενα?

εγω με προχειρη αναζητηση βρηκα και video με οδηγιες αλλα και θεματα με το συγκεκριμενο combo μητρικης/επεξεργαστη

που ακριβως κολλησες και θελεις βοηθεια ?

αποδοτικο θέλω να πω να κερδίσω fps σε βαριά παιχνίδια και ότι συνεπάγεται με τα θετικά ενός Overclock. Το overclock απ'ότι ξέρω είναι λεπτή διαδικασία και αν δεν γίνει σωστά μπορεί μέχρι και να κάψει την Cpu. Ξεροντας λοιπόν οτι υπάρχουν στο internet σάπια guides, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος οδηγος είναι σάπιος και ποιος όχι, γι αυτό στρέφομαι σε εσας που έχετε εμπειρια για overclock να μου δείξετε τα καλύτερα guides που υπάρχουν, ετσι ώστε να μην παει η cpu στο ψωφιμ μπαξε :fear:

Ο οδηγός που σου έβαλε ο ShooterX είναι ακριβής, αναλυτικός και εμπεριστατωμένος.

Θέλεις να ψάξω στο λεξικό να βρώ κι άλλες καλές λέξεις?

Ξεκίνα το διάβασμα. ;)

Ο οδηγός που σου έβαλε ο ShooterX είναι ακριβής, αναλυτικός και εμπεριστατωμένος.

Θέλεις να ψάξω στο λεξικό να βρώ κι άλλες καλές λέξεις?

Ξεκίνα το διάβασμα. ;)

πολυ ωραία, ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...