Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε  mac ολα καλα παιδια  vdsl,  κοληματα οταν το frame rate  high στο standart με 720 ολα καλα 

στΑ window υπαρχει 1080 p ?

Δημοσ.
σε  mac ολα καλα παιδια  vdsl,  κοληματα οταν το frame rate  high στο standart με 720 ολα καλα 

στΑ window υπαρχει 1080 p ?

Οχι και εδω μεχρι 720 παει.

Δημοσ.

Σε macbook pro retina 2014 ολα καλα, με συνδεση adsl 8mbps!

720p streamαρισμα, χωρις κολληματα!

Κατευθειαν μου αναγνωρισε και το dualshock!

Δημοσ.
βασικα και τα 2 ειναι λαθος. ΔΕΝ χρειαζεται καν συνδεση σε κοινο δικτυο. υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις του ps4 για να συνδεεται απευθειας το ps4 μεσω wifi με το ps vita/pc χωρις την υπαρξη router.

Φιλε μου μπορείς να μου πεις πως γινεται αυτο?Γιατι πρασπαθησα να παιξω το witcher στο vita αλλα εχω αργη συνδεση και ετσι μου εριχνε πολυ την αναλυση.

Δημοσ.

Επίσης θα πρέπει να έχετε το Ps4 σε rest mode έτσι ώστε να μπορέσει να ''ξυπνήσει'' απομακρυσμένα. 

Πολύ χρήσιμη προσθήκη για τους παντρεμένους. Πλέον θα αποκτήσουν νόημα κάτι άκυρες ώρες των διακοπών σας. Βασική προυπόθεση να έχετε βάλει για ύπνο την γυναίκα σας!! 

Στις διακοπες προτιμω να κανω αλλα πραγματα B)  :X  :X  που.. απαραιτητη προυποθεση ειναι, να ειναι ξυπνια η γυναικα.

Δημοσ.
Το Remote Play λειτουργεί μέσω του τοπικού ασύρματου δικτύου, οπότε καλό θα ήταν να έχετε μία γρήγορη σύνδεση.

΄Οχι η κονσόλα μπορεί να είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ στο σπίτι και εσύ να είσαι σε άλλη πόλη με γρήγορη σύνδεση και να παίζεις.  Ο λόγος που αγόρασε η Sony το Gaikai.

δε νομιζω να γίνεται αυτό αφού ψάχνει ps4 στο δίκτυο η εφαρμογή.
Δημοσ.

Επίσης θα πρέπει να έχετε το Ps4 σε rest mode έτσι ώστε να μπορέσει να ''ξυπνήσει'' απομακρυσμένα. 

Πολύ χρήσιμη προσθήκη για τους παντρεμένους. Πλέον θα αποκτήσουν νόημα κάτι άκυρες ώρες των διακοπών σας. Βασική προυπόθεση να έχετε βάλει για ύπνο την γυναίκα σας!! 

rest mode!!

Δημοσ.

Στις διακοπες προτιμω να κανω αλλα πραγματα B)  :X  :X  που.. απαραιτητη προυποθεση ειναι, να ειναι ξυπνια η γυναικα.

νιόπαντροι; :P 

Δημοσ.

Ρε παιδια???οχι Windows 7????Διαβασα καλα?????

"θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι ο υπολογιστής τους τρέχει Windows 8.1 ή Windows 10 ή νεότερη έκδοση και οι χρήστες Mac ότι ο υπολογιστής τους τρέχει OS X 10.10 ή 10.11."

Δημοσ.

Δεν ξερω πως τρεχει σε PC γιατι δεν εχω καμμια διαθεση να βαλω αλλα windows περα απο τα 7 προς το παρον, αλλα οσον αφορα το PS Vita με απευθειας συνδεση στο PS4 σε remote play παει μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...