Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ψάχνω ένα πρόγραμμα ώστε να κρατάω το πελατολόγιο (Service υπολογιστων laptop)

μου και να έχω μια αναλυτική εικόνα για τον κάθε πελάτη και το κάθε μηχάνημα. Θέλω να είναι offline και για προσωπική χρήση. Αν γίνετε και free ακόμα καλύτερα. παρακάτω βρήκα ένα (για κινητά απότι κατάλαβα) αλλα είναι ωραίο και μαζεμένο. Απλά θέλει συνδρομές. Κάτι το οποιο θέλω να αποφύγω. 

Έχετε καμια ιδέα η καμια πρόταση ? Δεν έχω την τρελή πελατεία για να δώσω 300+++ ώστε να πάρω ένα πρόγραμμα. Απλά δικό μου σκάλωμα να θέλω κάτι μαζεμένο. Να έχω το ιστορικό μου

http://goo.gl/MyYVFd

Δημοσ.

Δοκίμασε με τα "trials" για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Εγώ είχα βρει ένα online που είχε όλες τις λειτουργίες που ήθελα και ήταν δωρεάν, αλλά δεν υποστήριζε ελληνικούς χαρακτήρες (dafuq!) (www.repairtraq.com)

Τελικά έφτιαξα ένα google spreadsheet (για να έχω πρόσβαση από παντού) όπως το θέλω και με κάλυπτε κατά 80%.

Μετά πούλησα το μαγαζί γιατί βαρέθηκα τα παζάρια :D

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει αυτό που μου έστειλες αλλα το βρίσκω λίγο μπελά... (δεν έκατσα και αρκετή ώρα να ασχοληθώ μαζί του ώστε να δω τις δυνατότητες του) για την ώρα σκάλισα λίγο αυτό που προ ανέφερα... και με RunAsDate θα λήξει σε 23k μέρες. Μέχρι τότε μπορεί να έχω βρει κάποιο κλειδί η κανένα crack :P

post-237397-0-57662600-1460127039_thumb.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Trial ήταν για 30... απλά εγώ είπα να το γυρίσω λίγο "πίσω" κάπου στο 1950 :P για να μπορώ να του δουλέψω με άνεση. Απλά το κακό τώρα είναι ότι όταν περνάω βλάβη είναι σε εποχή που δεν υπήρχαν καν οι υπολογιστές ^^. 

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.

Καποτε ειχα βαλει αυτο στο pc μου για τον ιδιο λογο με σενα. Απλα θελει ΠΟΛΥ στησιμο για τα πεδια κλπ και το παρατησα σε λιγοτερο απο ενα μηνα. Αν εχεις την υπομονη, δοκιμασε το. Δεν απαιτει γνωσεις html/php/database κλπ.

https://midas.psi.ch/elog/

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...