Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Όταν λες κράτηση εννοείς παραγγελία ηλεκτρονικά στην τιμή που ισχύει για ακόμα λίγο ? Τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Κρατηση μεσω τηλεφωνου στο ονομα μου.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κρατηση μεσω τηλεφωνου στο ονομα μου.

:fear:  Γιατί έκανες κάτι τέτοιο ? Έπρεπε να είχες κάνει ηλεκτρονικά έστω από χθες το βράδυ την αγορά για να είσαι 100% σίγουρος.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι αν αποφασίσεις για την Hero κάνε άμεσα αγορά μέχρι της 16/4/16 υπάρχει επιστροφή μετρητών. Θα σου βγει στα 185 αν την πάρεις από το φτηνότερο skrutzμαγαζο. Εμένα βγήκε στα 205 (όταν είχε 235)

Δημοσ.

:fear:  Γιατί έκανες κάτι τέτοιο ? Έπρεπε να είχες κάνει ηλεκτρονικά έστω από χθες το βράδυ την αγορά για να είσαι 100% σίγουρος.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι αν αποφασίσεις για την Hero κάνε άμεσα αγορά μέχρι της 16/4/16 υπάρχει επιστροφή μετρητών. Θα σου βγει στα 185 αν την πάρεις από το φτηνότερο skrutzμαγαζο. Εμένα βγήκε στα 205 (όταν είχε 235)

Υπολογιζα πως θα πηγαινα χθες απο τα κεντρικα να τις παραλαβω...Οσο για την Hero, εψαχνα χθες να παω να την παρω αλλα δεν προλαβα ανοιχτα τα μαγαζια τα οποια την ειχαν σε αποθεμα. Αυριο θα κοιταξω να παω για την Hero και θα παρω στο eshop να ρωτησω αν ισχυει η τιμη της προσφορας στις μνημες μου. Αν δεν ισχυει εννοειται πως δεν θα τις παρω. Τι εννοεις επιστροφη χρηματων? 216 εχει τωρα στο σκρουτζ, πως θα την παρω φθηνοτερα?

Δημοσ.

Για τις μνήμες το λογικό είναι ότι έχει κάνει την παραγγελία το κατάστημα άρα έχει βγεί απόδειξη στην τιμή της προσφοράς (θέλω να ελπίζω).Μην δεχτείς κάτι άλλο. Πες ότι μέχρι το Σάββατο το βράδυ ίσχυε η τιμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έκανες κανονική παραγγελία ? Έτσι κάνεις πάντα ?

Για το Asus cashback διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/603685-αγορα-μητρικης-asus-και-επιστροφη-χρηματων/?hl=%2Basus+%2B%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE#entry54737547

Εξηγώ την διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...