Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμητες, αποφασησα λοιπον να φυγω απο AMD που ειχα για λιγους μηνες και να παω σε Intel. Οποτε θα ηθελα μονο γνωμες βασισμενες σε Intel cpus. Το PC θα ειναι για gaming και ερασιτεχνικο video editing.

Budget: 500-550euro

Hardware που θα παραμινει:
Case: Corsair 900D
PSU: Tagan 1300W
GPU: R9 390 Nitro

Επισης μιας και με νοιαζει η εμφανιση του κουτιου ειπα να το αναφερω. Στο συντομο μελλον θα μπει custom loop αλλα για αρχη ο cpu θα ειναι με την stock ψυκτρα η αντε με καμια 212 evo. Συνεπως δεν θα γινει OC μεχρι να βρεθει το budget για το custom loop. Σκεφτομουν για αυτην εδω την μητρικη, ωστε να παιξουν και τιποτα G.Skill η Avexir μνημες που θα ειναι κοκκινες και θα ταιριαζουν. Γενικα μια ιδεα που εχω στο μυαλο μου για τα χρωματα του κουτιου ειναι κοκκινο/μαυρο. Αυτο που δεν μπορω να αποφασισω ειναι για το ποιον cpu/socket να παω...Υπαρχει ελπιδα για εξελειξη στο μελλον σε καποιο συγκεκριμενο socket?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξεις τπτ εκτός άν έχεις λεφτά για πέταμα.

Μετά απο ένα εξάμηνο μή σου πω και χρόνο ίσως να το συζητούσαμε.

(Έτσι για το καλό, θα σου πώ οτι βρίσκεις με λιγότερα μητρική άν όμως γουστάρεις εμφάνιση είναι ταμάμ αυτή με μαύρες ή κόκκινες μνήμες που τις παίρνεις με τη διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στον 6600k και τον αντίστοιχο i7 που για μένα δεν αξίζει τα 100€ παραπάνω. )

Δημοσ.

Απλα τοτε που επελεξα την Sabertooth ημουν σε φαση "απλα θελω ενα PC που να παιζει 60fps", δεν με ενοιαζε η εμφανιση καθολου. Τωρα μιας και εκατσε και πηρα 900D θελω να βρω 2 δουλειες για να σκασω λεφτα πανω του... Απαισια η Sabertooth σε εμφανιση. Οποτε προτινεις 6600κ?

Δημοσ.

Έχω τον 4690k με την maximus vii και είμαι ευχαριστημένος υπέρ του δέοντος. Άν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα την viii με τον 6600k. Κάποιος μπορεί να πάει σε φθηνότερη μητρική και να τα βάλει στον 6700k πολλά μπορεί. Είπα τη γνώμη μου και δίνω έμφαση στο οτι δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι όταν έχεις τον 8350 επαναλαμβάνοντας άλλη μια φορά περίμενε μετά το καλοκαίρι να δεις τι παίζει και με τους zen και τους νέους intel και σίγουρα θα έχει πέσει η τιμή στο 1151.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα δεν ειναι οτι θα κρατησω τον 8350 και τα λεφτα που διαθετω για τον Intel ειναι ξεχωριστα. Η ολη ιδεα συμπεριλαμβανει τα λεφτα που θα βγαλω απο την πωληση του 8350σετ.

Δημοσ.

Τί να σου πώ ρε αδερφέ εσύ ξέρεις άν αξίζει και πόσο θα τα πουλήσεις. Τη γνώμη μου στην είπα :-)

Δημοσ.

Τίποτες. Άν κάποιος έχει άλλη αντίληψη θα σου απαντήσει πιστεύω.

(Το σκεπτικό άν όχι όλων αλλά των περισσοτέρων, είναι να κάνουν μία μερική αναβάθμιση μετά απο καιρό. Πχ ram, gpu άντε βαριά και επεξεργαστή. Εσύ δεν θέλεις ολική αλλα ούτε κάν μερική.)

Δημοσ.

Η περιπτωση σου ειναι περιπλοκη γιατι δεν αφορα τις επιδοσεις αλλα την εμφανιση.

Η λογικη λεει οτι αν εχεις ενα συστημα που σε καλυπτει δεν το αλλαζεις για να δεις τοσο μικρη διαφορα.
Η μεταβαση σε ιντελ θα σου δωσει κατι παραπανω στο video editing αλλα μαλλον ελαχιστα σε gaming.

Κατα τη γνωμη μου περιμενε να βγει η επομενη γενια επεξεργαστων για να αξιζει τον κοπο η αλλαγη.

Αν παλι δεν εχεις υπομονη, προχωρα.

Δημοσ.

Η περιπτωση σου ειναι περιπλοκη γιατι δεν αφορα τις επιδοσεις αλλα την εμφανιση.

Η λογικη λεει οτι αν εχεις ενα συστημα που σε καλυπτει δεν το αλλαζεις για να δεις τοσο μικρη διαφορα.

Η μεταβαση σε ιντελ θα σου δωσει κατι παραπανω στο video editing αλλα μαλλον ελαχιστα σε gaming.

Κατα τη γνωμη μου περιμενε να βγει η επομενη γενια επεξεργαστων για να αξιζει τον κοπο η αλλαγη.

Αν παλι δεν εχεις υπομονη, προχωρα.

Απλα θελω να αξιοποιησω το κουτι που εχω. Επισης εχω αυτο που λεμε OCD η αλλιως μου αρεσει η χρωματικη ταξη στα πραγματα. Βρηκα την ευκαιρια λοιπον με αυτο το κουτι να ξεκινισω να φτιαξω κατι που οταν θα το κοιταζω θα το γουσταρω απειρα. Σε αυτο που καταλιγω ειναι το οτι φταιει η αγορα του 900D για αυτες τις αλλαγες, οταν ειχα το HAF 932 που δεν ειχε plexi panel δεν με ενοιαζε τιποτα.

Δημοσ.

καλό :-D

@reborn010 πούλα μόνο την μητρική και πάρε μια φθηνότερη στην έσχατη

Δημοσ.

Ο τιτλος επρεπε να ειναι "Το κουτι που με ξεσπιτωσε"

Αχαχαχαχ  :-D

καλό :-D

@reborn010 πούλα μόνο την μητρική και πάρε μια φθηνότερη στην έσχατη

φευγει σημερα ολο...

Δημοσ.

Μολις παρηγγειλα αυτες τις μνημες. Δεν με εψηνε να τις χασω...

αφού το αποφάσισες συμπλήρωσε την φόρμα για αναβάθμιση για να πάρεις γνώμες :-)

Βασικα για το μονο που εχω αμφιβολια ειναι το μοντελο cpu. 6600k ειναι ο ποιο σωστος για gaming χρηση? Την αποφαση mobo πολυ δυσκολο να την αλλαξω.
(Το αστειο ειναι οτι ειχα ηδη 2 αγγελιες μεσα στην βδομαδα και δεν μπορω να φτιαξω για cpu/mobo μπας και βρω μεταχειρα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...