Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βγάλεις το πάνω πλαστικό θα πρέπει να ξεβιδώσεις μια βίδα που συνήθως έχει ένα αυτοκόλλητο απο πάνω που γράφει Warranty, όπως καταλαβαίνεις εγγύηση καπούτ αν το σκιστή εκείνο το χαρτάκι....

Αν το ξεβιδώσεις και είναι οκ όλα τότε σπρώξε τις βίδες που έβαλες να βγούνε (σπρώχνεις απο μέσα και ξεβιδώνεις ταυτόχρονα απο έξω) και μετά βάζεις τις κανονικές βίδες όταν καπακώσεις πάλι το λάπτοπ και όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 1 Lenovo T410 2o χέρι.Που μπορώ να βρώ βίδες έκτος απο το ebay γιατί στις 3-4 βίδες έχει χαλάσει το σπείρωμα της βίδας και θέλω να τις αντικαταστήσω όλες.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν εχουνε σπασει τα πλαστικα που κρατανε τα παξιμαδια, τιποτα

Αν δεν έχει χάσει το παξιμάδι και έχουν σπάσει τα πλαστικά μπορεί να το κολλήσει με εποξική κόλλα (2 υλικών) καλύπτοντας τα κενά των σπασμένων πλαστικών.

Αν απο την άλλη απλά έχει φύγει το παξιμάδι απο το πλαστικό απλά χωρίς να το σπάσει μπορεί απλά πιέζοντας το να γυρίσει μέσα. Αν δεν κάθεται βέβαια μια σταγόνα logo γύρω του (όχι στο σπείρωμα) θα κάνει την δουλειά.

Τέλος μπορεί να μην έχει σπάσει και τίποτα βέβαια, και να έχει σφηνώσει η βίδα στο κάτω πλαστικό, σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα θα έχει κάνει ζημιά στο πάνω άρα πρέπει με απλό βγάλσιμο θα μπορέσει να βάλει την άλλη βίδα.

Καλησπέρα, έχω 1 Lenovo T410 2o χέρι.Που μπορώ να βρώ βίδες έκτος απο το ebay γιατί στις 3-4 βίδες έχει χαλάσει το σπείρωμα της βίδας και θέλω να τις αντικαταστήσω όλες.Ευχαριστω.

Ebay.

Δημοσ.

Niko, ευχαριστω και παλι , οι βιδες που εδειξες στον συνφορουμιτη κανουν και για μενα ? θα δοκιμασω να το ξεβιδωσω αν βρω και βιδες να βαλω, διοτι τις βιδες που ειχα βρει δυστυχως τις εχασα... :( Οποτε να παρω βιδες και μετα να δω τι παιζει ,ξεβιδωμα και τετοια. ΠΑντως το λαπτοπ δεν εχει πεσει κατω ουτε το κακομεταχειριζομαι , απλα για καποιο καιρο αραζα στο κρεβατι και το ειχα στη κοιλιά ή στο στέρνο και ισως γι αυτο να εφυγαν οι βιδες, από το βάρος ισως της οθόνης (την ειχα σε ελαφρως αμβλεια γωνία και ισως με το βάρος της να "έσπρωξε" τις βιδες...

Δημοσ.

Όχι, αυτό το λάπτοπ αυτό δεν έχει καθόλου μέσα Μ2 Χ 2.5mm, γιατί δεν παίρνεις τι άλλες απο το προηγούμενο λινκ; 2-3€ έχουν.

Αλλιώς δες αυτές: link αλλά πιο πολλές πιθανότητες σου δίνω με τις άλλες :P

Δημοσ.

οκ θα παω για τις αλλες... νταξει θα ρθουν με τον Απιστο Θωμα μαζι αλλα τι να κανουμε :P

απο ελληνικο μαγαζι δεν παιζει να βρω κατι ε? [βιδες εννοω :P ]

Δημοσ.

Βρίσκεις και σε μαγαζί εδώ, βγάλε μια απο τις άλλες που είναι ίδια και πήγαινε σε κάποιο μαγαζί σέρβις λάπτοπ, κανονικά θα έχουν, τώρα αν σου δώσουν είναι άλλο θέμα. Αν δεν θες να τρέχεις πάρε τηλέφωνα πριν πας να ψάχνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...