cs01721 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλησπέρα!Έχω ένα πρότζεκτ για την πρακτική μου... Να φτιάξω ενα webpage που παίρνει 4 παραμέτρους και να κανει connection με την database και να εμφανίζει ολα τα αποτελέσματα... εχω τα πάντα έτοιμα απλά δεν μπορώ να κάνω το connection στην oracle και να στείλω τα δεδομένα μου!ευχαριστω εκ των προταίρων.
mtsouk Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θα πρέπει η γλώσσα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιήσεις να μπορεί να συνδεθεί με Oracle. Με βάση την γλώσσα προγραμματισμού, θα χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες εντολές για να πάρεις τα δεδομένα που θέλεις και να εμφανίσεις στη οθόνη σου. φιλικά, 1
groot Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 html και php δουλεύω.. Να συνδεθείς σε DB μέσω PHP ξέρεις; 1
cs01721 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ευχαριστω πολυ παιδια... αλλα δεν γινεται τιποτα! σας παραθετω τα αρχεια μου... ισως μπορεσετε να βοηθησετε... εχω καψει το μυαλο μου και ισως δεν βλεπω τι βλακεια εχω κανει! connect.php index.html search1.php
testtesttest Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εκει που εκανες copy paste το connect.php εχει καποιες οδηγιες απο κατω, τις διαβασες;
cs01721 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εκει που εκανες copy paste το connect.php εχει καποιες οδηγιες απο κατω, τις διαβασες; οχι.. που λες?
flienky Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 try{ $db = new PDO("mysql:dbname=".DBNAMEHERE!!!.";host=".'DBHOST HEREEE','DBUSER!','DBPASS!!'); //$db->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_WARNING); }catch (PDOException $e){ $db = false; //An exception must be caught because PDO might throw one. } Πως να συνδεθείς...
cs01721 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά επειδή δεν είμαι πολύ σχετική δεν με βοηθάτε να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος αν απλά παραθέτετε τον κώδικα μου και σχολιάζετε... Δεν θέλω να πάρω κάτι έτοιμο και έχω προσπαθήσει πολύ.. απλά φαντάζομαι ειναι στανταρ οι εντολες για να συνδεθει καποιος... απλα δεν έχω ιδεα που και ετοιμες να τις πάρω δεν ξερω που να βαλω τι....Αν γνωριζετε και μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνομων αν παλι οχι ευχαριστω πάρα πολυ για τον χρονο σας..
jgeorgiou Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 πρέπει να ξέρεις το όνομα της βάσης , όνομα χρήστη , κωδικό!! , αυτά στα παρέχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα