ifaist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 ... τελικα τι εγινε ? Δεν ειχε closer το αρχικο θεμα... "Πλερωσες ;" 1
adsl2+ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Luciddream είπε Για να μην ανοίγω άλλο τοπικ μιας και το ξεθάψατε ήδη αυτό, είχα ένα τρακάρισμα πριν 1,5 χρόνο με όχημα της Αστυνομιάς. Τότε δεν είχα κάνει ποινική δίωξη. Σήμερα μου ήρθε χαρτί για να πάω σε ποινική δίκη ως μάρτυρας. Ξέρει κανείς τι παίζει? Υπάρχει περίπτωση η ασφάλεια μου να έκανε δίωξη χωρίς να το γνωρίζω? (Θα τους πάρω τηλέφωνο εννοείται απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο). Αλλιώς τι μπορεί να είναι? Οι συγκρούσεις με οχηματα του κρατους με υλικες ζημιες ή τραυματισμους οδηγουνται ολες στο δικαστηριο
Luciddream Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 12 hours ago, Ukforthemoment said: Υπήρχε τραυματισμός;Τοτε είναι αυτεπάγγελτο το δικαστηριο Ναι αλλά μικρός. Δεν το ήξερα αυτό. Thanks 5 hours ago, ifaist said: ... τελικα τι εγινε ? Δεν ειχε closer το αρχικο θεμα... "Πλερωσες ;" Όντως και εγώ έψαχνα αλλά μας κρέμασε ο OP 😛 2 hours ago, adsl2+ said: Οι συγκρούσεις με οχηματα του κρατους με υλικες ζημιες ή τραυματισμους οδηγουνται ολες στο δικαστηριο Είχα την εντύπωση ότι άλλο δικαστήριο θα ήταν για τις υλικές ζημιές (λογικά θα είναι), και μου έκανε εντύπωση που λέει για ποινική δίκη, γιαυτό ρώτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα