Whargoul Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το ξέρω πως άλλη μάρκα χλευάζει, αλλά παει και εδώ! 1
georgepppo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλά βλέπω να δίνουμε εξετάσεις στην σχολή και να μας κοιτάνε και ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ απο δω και πέρα 2
chrisauto Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ολα αυτα απο που παιρνουν ενεργια; θα εχει φαση να φορτίζουν οταν ανοιγοκλείνεις τα ματια σου 2 fast 4 u m8 θα πρέπει να περπατάς... και θα φορτίζει!
boogie_thief Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt2089050/?ref_=ttep_ep3 αυτο ακριβως
ff7lucas Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ολα αυτα απο που παιρνουν ενεργια; θα εχει φαση να φορτίζουν οταν ανοιγοκλείνεις τα ματια σου 2 fast 4 u m8μα κααι οι μα και οι φακοι επαφης βγαινουν απο τα ματια το βραδυ,οποτε με μια ασυρματη φορτιση θα γινεται ευκολα
LongTom Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ολα αυτα απο που παιρνουν ενεργια; θα εχει φαση να φορτίζουν οταν ανοιγοκλείνεις τα ματια σου Σε ανάλογο πρότζεκτ,αντί για κάμερα είχε βιοαισθητήρα, του πανεπιστημίου που ήμουν έκαμαν RF energy harvesting με genetic algorithm κεραίες(για λιγότερο χώρο) , με διάφανα οργανικά φωτοβολταϊκά ως πρόταση Β'(που πιστεύω ότι δεν θα φτουρήσουν για την εν λόγω εφαρμογή εάν δεν πάει στο 11+% η απόδοση) και σε δεύτερη φάση κοιτούσαν, με το αντίστοιχο τμήμα βιοτεχνολογίας,πως να κάμουν χρήση του ATP από τις μικροφλέβες του ματιού διότι εκεί είναι η απόλυτη αυτονομία από εξωτερικούς παράγοντες. Στο συγκεκριμένο δεν ξέρω τι ακριβώς χρησιμοποιούν,αλλά θα είναι κάτι από τα παραπάνω,με το RF να είναι το πιο πιθανό λόγω ευκολίας ενσωμάτωσης και αξιοπρεπούς απόδοσης. 1
nectons Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Άραγε από τι υλικό είναι φτιαγμένοι για να μην είναι μιας χρήσης? Αυτό το σκέφτηκε κανείς? Υπάρχουν φακοί επαφής φθηνοί ενός μήνα και ακριβοί 6 μηνών... εδώ μιλάμε για κάμερα και οθόνη.. από τι υλικό θα μπορούσε να είναι? Εκτός και αν κάμερα και οθόνη είναι modular σαν δεύτερο στρώμα και απλώς αλλάζεις το κάτω μέρος που έρχετε σε επαφή με την κόρη του ματιού.. ωραία πράγματα.. η τεχνολογία κάνει τρομερά άλματα...
Sonam Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 CMR is coming... Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο...Ίσως και κάτι που το περιμένουμε στα επόμενα 10-15 χρόνια.
salonicaaaa Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ενσωματωμένο wifi και monitor στο μάτι... μπρρρρρρ. υπάρχει καρκίνος του ματιού; αν όχι, θα τον φτιάξει η sammy αν ειναι ετσι να μην εχεις ουτε κινητο γιατι θα παθεις καρκινο στο κεφαλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα