Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

εδώ και μερικές μέρες όταν έχω τέρμα την ένταση στο Acer Aspire 5552G, AMD Phenom II x3 n850,

βγαίνει ο ήχος σαν βραχνιασμένος, ένα τρίξιμο, μικρό μεν αλλά ενοχλητικό, δε ξέρω πως να το περιγράψω....

Τι μπορεί να φταίει, έχουμε εμπειρία με κάτι αντίστοιχο?

Ρουφάω τη σκόνη τον τελευταίο καιρό με την ηλεκτρική σκούπα για χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν ξέρω μήπως κάτι το επηρέασε  και το αναφέρω.

Επίσης χρησιμοποιώ το DFX για ενίσχυση της έντασης αλλά και όταν το απενεργοποιώ παραμένει η ίδια κατάσταση. 

Δημοσ.

Δοκίμασε λίγο να δεις αν το κάνεις και σε ακουστικά ή και με αλλα ηχεία εξωτερικά , αν δεν το κάνει το πιθανότερο ειναι τα ηχεία να έχουν πρόβλημα ενα απο τα 2 οποτε χρειάζεται αλλαγή

• Like 1
Δημοσ.

Δημιουργείται παραμόρφωση γιατί τα ηχεία ζορίζονται σε υψηλή ένταση, το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου hp.

Δημοσ.

Δοκίμασα με ακουστικά, ακούγετε ο ήχος κανονικά.

Οπότε μάλλον πρέπει να αγοράσω έξτρα ηχεία και να ακούω με αυτά.

Με τα εσωτερικά δε νομίζω να είναι εύκολη η αντικατάστασή τους.

Δημοσ.

Καλημέρα,

εδώ και μερικές μέρες όταν έχω τέρμα την ένταση στο Acer Aspire 5552G, AMD Phenom II x3 n850,

βγαίνει ο ήχος σαν βραχνιασμένος, ένα τρίξιμο, μικρό μεν αλλά ενοχλητικό, δε ξέρω πως να το περιγράψω....

Τι μπορεί να φταίει, έχουμε εμπειρία με κάτι αντίστοιχο?

Ρουφάω τη σκόνη τον τελευταίο καιρό με την ηλεκτρική σκούπα για χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν ξέρω μήπως κάτι το επηρέασε  και το αναφέρω.

Επίσης χρησιμοποιώ το DFX για ενίσχυση της έντασης αλλά και όταν το απενεργοποιώ παραμένει η ίδια κατάσταση. 

Τον ανεμιστήρα τον ακινητοποιείς με κάποιο τρόπο; Αν όχι πρόσεξε το γιατι θα τον χαλάσεις.

Οσο για το βράχνιασμα το πιο πιθανό ειναι χαμηλής ποιότητας ηχεία. 

Δημοσ.

Όχι, δεν κολλάνε τα βίντεο.

Θερμοκρασίες έπιανε 92 βαθμούς και έσβηνε αυτόματα.

4 GB RAM Winx64.

Μετά το ρούφηγμα και αφού βγήκαν κάτι μπαμπάλια από την εξαγωγή του αέρα, η θερμοκρασία έπεσε 20 βαθμούς κάτω. Τώρα έχω 62 βαθμούς και με βίντεο παίζει από 72 μέχρι 78.

Αυτό μη μου πάθει τίποτα το ανεμιστηράκι το έχω σκεφτεί. Δεν το μπλοκάρω μιας και βάζω απλώς το κοντάρι της σκούπας στις γρίλιες. Δεν ξέρω να το ανοίξω το φορητό. Θα έπρεπε να το δώσω κάπου έξω να το ξεσκονίσουν.

Αγόρασα τελικά χτες 2 ηχεία, παίρνουν ρεύμα και από το USB, όχι πολλά καλώδια, και έχω κανονικό ήχο και αρκετά δυνατότερο από αυτόν που είχα.

Δημοσ.

Τότε το πρόβλημα ειναι τα ηχεία , παρόλαυτα αυτο με τις θερμοκρασίες να το παρακολουθείς γιατι οκ τώρα αλλα οταν έρθει το καλοκαίρι θα ανέβουν και οι θερμοκρασίες. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα να το πας σε καποιον που ξέρει να στο ανοίξει να στο καθαρίσει να βάλει καινούργιες πάστες κτλπ

Δημοσ.

Η σκούπα είναι για χαλιά , ΟΧΙ για laptops , το ανοίγεις , του αλλάζεις πάστα και παίρνεις μια τέτοια βάση

http://www.skroutz.gr/s/3730456/CoolerMaster-Notepal-XL.html

αλλιώς το καλοκαίρι θα ψύνεται , ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θερμαίνεται γενικά πολύ να ξέρες πάντως B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...