greg2310 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 τη διαβασα και ισως να εχεις δικιο...λογω δουλειας δε μπορω να κανω πειραματα με το κινητο..παλιοτερα σε αλλα κινητα ,τα ειχα ταραξει στα φλασαρισματα αλλα ειχα κοληματα που κ που...οποτε μενω πλεον παντα σε στοκ...σε καθημερινη χρηση παντως ,τηλεφωνηματα,browsing,gps navigation,καμερα, το μοτο ικανοποιει απολυτα.. 1
Deathmace Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν ήταν δίκαρτο το είχα τσιμπήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.
jonkyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν ηταν δικαρτο δε θα εκανε 180 ευρω Ιακωβε, δεν θα διαφωνησω σε τπτ απο οσα εγραψες. Προφανως εχεις δουλεψει καστομ ρομ, ξερεις. Ωστοσο, εσυ και πολλοι αλλοι δεν σκεφτεστε μερικα απλα πραγματα: δεν καθεται ολος ο κοσμος να φλασαρει κινητα για πολλους περισσοτερους λογους απ' οσους υπαρχουν για να το κανεις τελικα. Ισως χαζοι οι περισσοτεροι, αλλα ετσι ειναι. Οποτε ειναι λιγο αδικο να γινεται συγκριση κινητων με στοκ ρομ σε σχεση με ενα πειραγμενο. Σα να βγουμε για κοντρες με παπακι 50αρι και πειραγμενη 1000αρα. Ή ακομα πιο απλα: αντε πες σε εναν οικογενειαρχη με κανα-δυο παιδια, που εχει ενα καρο σκοτουρες στο κεφαλι του να καθεται να φλασαρει το νεο του κινητο (ας υποθεσουμε οτι ξερει να το κανει). Επι της ουσιας (αν και εληξε η προσφορα) η συγκριση τιμης γινεται επειδη υπαρχει ενα κινητο σε προσφορα και εξεταζουμε αν ειναι ετσι. Νομιζω οτι δεν πρεπει να το συγκρινουμε ομως με κατι εντελως το διαφορετικο.
iakoboss7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 οντως η κουβεντα ξεφυγε, το αρχικο που ειχα πει εξαλλου ειναι οτι πρωσοπικα δεν βλεπω προσφορα λογο lg g3
Q-Taxys Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μια χαρα πολλα λεει το community και για μενα στοκ κινητο = πιο αργο και απο χελωνα... ακομα και τα galaxy s6 λογο του υπερβολικα βαριου interface και των 500 εφαρμογων που εχουν προεγκατεστημενες καταλληγουν να μεινουν με ~500mb ram, ανοιγεις το ενα κλεινει το αλλο σε αυτα τα κινητα... και το greenify (εκτως ισως αν το αγορασεις) δεν βοηθαει γιατι ειναι ολα system apps. ακομα και το ταπινο και αρχαιο lg optimus g που εχω (2gb ram) μενει με 1.3gb αδιο χαρη στην omnirom και τα pico gapps που εχω περασει... χωρια που το σκορ στο antutu ανεβηκε απο τις 23.000 στις 34.000.... (φτανοντας ακομα και το galaxy s5) και φυσικα η διαφορα φαινεται παντου στο κινητο... (στοκ συχνοτητες κλπ). το moto g ζηταει πολλα για το ταπινο hardware που εχει... το πρωτο gen (και ισως και το δευτερο) ηταν πιο vfm, τωρα εχει καβαλησει το καλαμι! σχετικα με το g3 και τα προβληματα του... για τα χρηματα που κανει μια χαρα μπαταρια εχει! και επειδη το εχουν αγορασει αρκετοι απο τους φιλους μου, ολοι εχουν μεινει ευχαριστημενοι! τελος για να καταλαβεις ποσο σκατα επεξεργαστη (και gpu) εχει το moto g φαντασου οτι ειναι πιο αργο και απο του αρχαιου optimus g... μιας και το optimus g απλα φοραει εναν snapdragon 600 στα 1.5 αντι για 1.9ghz... πολυ ανωτερος απο τον 410 του moto g απο ολες τις πλευρες... ποσο μαλλον οταν με 30 ευρω παιρνεις τον τουμπανο 801... η με 50 ευρω πανω τον 810!!! Φίλε μου δεν έχουν όλοι ούτε την όρεξη, ούτε τον χρόνο, ούτε τις γνώσεις για να κάτσουν να ρουτάρουν. Τι να κάνουμε τώρα. Συνεπώς προσωπικά σε μια προσφορά συγκρίνω τι θα αγοράσει κανείς και όχι πώς θεωρητικά μπορεί να στηθεί κάποιο κινητό. Για μένα λοιπόν δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ του stock android και του LG G3 έτσι όπως έρχεται. Κινητό με καλύτερη μπαταρία, αδιαβροχοποίηση, απροβλημάτιστο λειτουργικό και έγκαιρα updates, απέναντι στα πλεονεκτήματα μιας ναυαρχίδας διετίας πλέον. Δεν νομίζω ότι ενας υποψήφιος αγοραστής κινητού σε price range 150-200E ενδιαφέρεται για Antutu κτλ (και για να είμαι ειλικρινής προσωπικά ποτέ δεν με απασχόλησαν τα benchmarks). Τεσπά, επειδή είμαστε OT και έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πλέον προσφορά, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα