eko13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μονο εμενα προβληματιζει το "without Charger" πως γινεται καινουργιο να μην εχει φορτιστη? Μηπως ειναι ανακατασκευασμενο??Συμφωνω παντως για LG G3...
grigas Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το Moto G ανέκαθεν πουλιόταν χωρίς φορτιστή http://www.amazon.co.uk/Motorola-5-Inch-Generation-SIM-Free-Smartphone/dp/B00UJAP24A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460195568&sr=8-2&keywords=moto+g Box ContainsPhone, instructions, USB data/charge cable (no wall plug)
sepsekasan Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλα στη τιμη που ζητανε στο σκρουτζ ειναι πραγματικα απατη το κινητο οταν παιρνεις μια ναυαρχιδα της ιδιας εταιριας του 2014 https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.htmlΤωρα τα 183 ευρω και παλι πολλα μου φαινονται υπαρχουν καλυτερες συσκευες σε αυτα τα χρηματα εκει εξω ισως και με λιγοτερα.. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το Moto G ανέκαθεν πουλιόταν χωρίς φορτιστή http://www.amazon.co.uk/Motorola-5-Inch-Generation-SIM-Free-Smartphone/dp/B00UJAP24A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460195568&sr=8-2&keywords=moto+gBox ContainsPhone, instructions, USB data/charge cable (no wall plug) Δεν ισχυει αυτο που λες.ΕΙναι αναλογα την χωρα που προοριζεται.Εγω πχ που ειχα παρει το 1gb ram μοντελο απο σκρουτζομαγαζο(χωρα δεν θυμαμαι,νομιζω Γαλλια)ειχε μεσα κανονικα και φορτιστη και ακουστικα. 1
iakoboss7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σχετικό αυτό, μιλάμε για κινητό διετίας με κινητό που θα συνεχίσει να παίρνει updates και για διαφορά 30€ που μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά για όποιον κοιτάει συσκευή σε αυτά τα χρήματα παίζει ρόλο. Τα Moto G είναι vfm για όποιον θέλει απροβλημάτιστες συσκευές με near-stock Android. διετιας αλλα κατασκευαστικε για να ειναι flagship... οχι φτηνιαδουρα... 1 update παραπανω θα παρει... το g3 θα παρει marshmallow! και στο κατω κατω οποιος θελει το τελευταιο update το community του g3 ειναι αρκετα δυνατο στο xda... για 30 ευρω διαφορα χαλαρα συμφερει το g3, μονο και μονο που το moto g φοραει τον ψοφιο 410... φτανει για να προτιμησεις το g3 με τον 801... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7247&idPhone2=6294 μην συγκρινουμε entry level κινητα με πρωην ναυαρχιδες... με αλλα 15 επισης καποιος παιρνει το g flex 2 που ειναι αλλης κατηγοριας επισης... αμα καποιος εχει να δωσει 185 θα τσιγκουνευτει αλλα 30 ευρω?... 1
normal40 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν ισχυει αυτο που λες.ΕΙναι αναλογα την χωρα που προοριζεται.Εγω πχ που ειχα παρει το 1gb ram μοντελο απο σκρουτζομαγαζο(χωρα δεν θυμαμαι,νομιζω Γαλλια)ειχε μεσα κανονικα και φορτιστη και ακουστικα. και εγω Γαλλικο Moto G 1st gen ειχε κανονικα μεσα τα παντα!!!!!!
jonkyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μονο σε μια χωρα, στη Γαλλια, ειναι υποχρεωτικη η πωληση κινητου με ακουστικα και φορτιστη. Αλλα αν βαλετε φορτιστη 0,5Α για να φορτισετε το κινητο σας, χαλαλι σας. Η συζυγος εχει παρει απο γαλλικο Αμαζον, ειναι κομπλε (κι ο φορτιστης χρησιμοποιειται σπανια και μονο τη νυχτα, ειδαλλως ειναι αχρηστος). Εγω απο ιταλικο, ηρθε με ενα καλωδιο (οπως παλια συνεβη με αγγλικο Αμαζον για το Μοτο 1 και απο ισπανικο Αμαζον με Μοτο 2). Ετσι πουλαει η Μοτο τα κινητα της, πλην Γαλλιας επαναλαμβανω.
harisman Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το κινητό είναι εκτός αποθέματος από χθες ή βλέπω λάθος? ....οπότε και απορώ για την σημασία της όλης κουβέντας......(εκτός του νά χαμε να λεγαμε......).
Q-Taxys Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 διετιας αλλα κατασκευαστικε για να ειναι flagship... οχι φτηνιαδουρα... 1 update παραπανω θα παρει... το g3 θα παρει marshmallow! και στο κατω κατω οποιος θελει το τελευταιο update το community του g3 ειναι αρκετα δυνατο στο xda... για 30 ευρω διαφορα χαλαρα συμφερει το g3, μονο και μονο που το moto g φοραει τον ψοφιο 410... φτανει για να προτιμησεις το g3 με τον 801... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7247&idPhone2=6294 μην συγκρινουμε entry level κινητα με πρωην ναυαρχιδες... με αλλα 15 επισης καποιος παιρνει το g flex 2 που ειναι αλλης κατηγοριας επισης... αμα καποιος εχει να δωσει 185 θα τσιγκουνευτει αλλα 30 ευρω?... "Φτηνιαδούρα" δεν είναι κανένα Moto G. Για το ένα update παραπάνω νομίζω έχεις άδικο, το community δεν λέει και πολλά όταν μιλάμε για stock android και απροβλημάτιστο κινητό. Ούτε είμαστε στο 2012 πλέον που όλοι περνούσαν roms. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα. Μπορεί να θέλει μικρότερο κινητό, μπορεί να θέλει να είναι αδιάβροχο, μπορεί να θέλει εξαιρετική απόδοση μπαταρίας σε σχέση με το G3 (δες τα ratings του gsmarena). Το δε G3 έχει κακό ιστορικό προβλημάτων, κάτι που το Moto G δεν έχει. Σου ξαναλέω ότι αν κάποιος κοιτάζει για κινητό 185, ναι τα 30€ μπορεί να τα τσιγκουνευτεί. Είναι 16% πάνω. Μπορεί κάποιος να έχει μπάτζετ 150€ και να πει να βάλει λίγα ακόμα π.χ., αυτά τα λίγα δεν είναι 60€.
sepsekasan Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 τοτε στα 150 παιρνει sasmsung j5 ή p8 lite.
iakoboss7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 "Φτηνιαδούρα" δεν είναι κανένα Moto G. Για το ένα update παραπάνω νομίζω έχεις άδικο, το community δεν λέει και πολλά όταν μιλάμε για stock android και απροβλημάτιστο κινητό. Ούτε είμαστε στο 2012 πλέον που όλοι περνούσαν roms. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα. Μπορεί να θέλει μικρότερο κινητό, μπορεί να θέλει να είναι αδιάβροχο, μπορεί να θέλει εξαιρετική απόδοση μπαταρίας σε σχέση με το G3 (δες τα ratings του gsmarena). Το δε G3 έχει κακό ιστορικό προβλημάτων, κάτι που το Moto G δεν έχει. Σου ξαναλέω ότι αν κάποιος κοιτάζει για κινητό 185, ναι τα 30€ μπορεί να τα τσιγκουνευτεί. Είναι 16% πάνω. Μπορεί κάποιος να έχει μπάτζετ 150€ και να πει να βάλει λίγα ακόμα π.χ., αυτά τα λίγα δεν είναι 60€. μια χαρα πολλα λεει το community και για μενα στοκ κινητο = πιο αργο και απο χελωνα... ακομα και τα galaxy s6 λογο του υπερβολικα βαριου interface και των 500 εφαρμογων που εχουν προεγκατεστημενες καταλληγουν να μεινουν με ~500mb ram, ανοιγεις το ενα κλεινει το αλλο σε αυτα τα κινητα... και το greenify (εκτως ισως αν το αγορασεις) δεν βοηθαει γιατι ειναι ολα system apps. ακομα και το ταπινο και αρχαιο lg optimus g που εχω (2gb ram) μενει με 1.3gb αδιο χαρη στην omnirom και τα pico gapps που εχω περασει... χωρια που το σκορ στο antutu ανεβηκε απο τις 23.000 στις 34.000.... (φτανοντας ακομα και το galaxy s5) και φυσικα η διαφορα φαινεται παντου στο κινητο... (στοκ συχνοτητες κλπ). το moto g ζηταει πολλα για το ταπινο hardware που εχει... το πρωτο gen (και ισως και το δευτερο) ηταν πιο vfm, τωρα εχει καβαλησει το καλαμι! σχετικα με το g3 και τα προβληματα του... για τα χρηματα που κανει μια χαρα μπαταρια εχει! και επειδη το εχουν αγορασει αρκετοι απο τους φιλους μου, ολοι εχουν μεινει ευχαριστημενοι! τελος για να καταλαβεις ποσο σκατα επεξεργαστη (και gpu) εχει το moto g φαντασου οτι ειναι πιο αργο και απο του αρχαιου optimus g... μιας και το optimus g απλα φοραει εναν snapdragon 600 στα 1.5 αντι για 1.9ghz... πολυ ανωτερος απο τον 410 του moto g απο ολες τις πλευρες... ποσο μαλλον οταν με 30 ευρω παιρνεις τον τουμπανο 801... η με 50 ευρω πανω τον 810!!!
mertaghon Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ιακωβε βαλε το πλήρες greenify.. Σπαταλα και τον χρονο για να το ρυθμισεις.. Σαν να πηρες αλλα 2 ραμ.. 1
iakoboss7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 δεν μου χρειαζεται το πληρες, διοτι σχεδον καμια εφαρμογη δεν ειναι system περα απο playstore και 1-2 αλλες μικρες. το καλο του aosp android σε συνδιασμο με pico gapps ειναι αυτο οτι ηθελα το περασα μονος μου απο playstore για χρηστες ομως κινητων με στοκ ρομ (ειδικα τιποτα samsung) ΝΑΙ, το ΠΛΗΡΕΣ greenify δεν ειναι απλα απαραιτητο! ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ αν θελουν να την παλευει το κινητο... 1
greg2310 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 μια χαρα πολλα λεει το community και για μενα στοκ κινητο = πιο αργο και απο χελωνα... ακομα και τα galaxy s6 λογο του υπερβολικα βαριου interface και των 500 εφαρμογων που εχουν προεγκατεστημενες καταλληγουν να μεινουν με ~500mb ram, ανοιγεις το ενα κλεινει το αλλο σε αυτα τα κινητα... και το greenify (εκτως ισως αν το αγορασεις) δεν βοηθαει γιατι ειναι ολα system apps. ακομα και το ταπινο και αρχαιο lg optimus g που εχω (2gb ram) μενει με 1.3gb αδιο χαρη στην omnirom και τα pico gapps που εχω περασει... χωρια που το σκορ στο antutu ανεβηκε απο τις 23.000 στις 34.000.... (φτανοντας ακομα και το galaxy s5) και φυσικα η διαφορα φαινεται παντου στο κινητο... (στοκ συχνοτητες κλπ). το moto g ζηταει πολλα για το ταπινο hardware που εχει... το πρωτο gen (και ισως και το δευτερο) ηταν πιο vfm, τωρα εχει καβαλησει το καλαμι! σχετικα με το g3 και τα προβληματα του... για τα χρηματα που κανει μια χαρα μπαταρια εχει! και επειδη το εχουν αγορασει αρκετοι απο τους φιλους μου, ολοι εχουν μεινει ευχαριστημενοι! τελος για να καταλαβεις ποσο σκατα επεξεργαστη (και gpu) εχει το moto g φαντασου οτι ειναι πιο αργο και απο του αρχαιου optimus g... μιας και το optimus g απλα φοραει εναν snapdragon 600 στα 1.5 αντι για 1.9ghz... πολυ ανωτερος απο τον 410 του moto g απο ολες τις πλευρες... ποσο μαλλον οταν με 30 ευρω παιρνεις τον τουμπανο 801... η με 50 ευρω πανω τον 810!!! ειχα το optimus g stock 4.4 ,χαλασε ,και πηρα το moto g σαν λυση αναγκης απο βοντα στα 140ε...η εμπειρια χρησης ειναι καλυτερη του lg και εμεινα πολυ ευχαριστημενος,στοκ αντροιντ κανει τη διαφορα...
iakoboss7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αν ειχες περασει custom rom θα ελεγες το αντιθετο εγω ειμαι με AOSP 6.0.1 και πεταει... καμια σχεση με το πως ηταν πριν με την 4.4... διαβασε ολη την συζητηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα