Missionary Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλημέρα. Ψάχνοντας γενικά για τιμές κινητών έπεσε το μάτι μου σε αυτή την προσφορά. Motorola XT1541 Moto G 4G 3rd 16GB without Charger white EU στα 183€. Πρόκειται για το μοντέλο με 16GB και 2GB RAM. Από το μαγαζί ekos το οποίο δεν το έχω ξανά ακούσει/δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εκεί, επομένως δεν γνωρίζω το ποιόν του. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει σχετικά. https://www.ekos.gr/index.php?route=product/product&product_id=69466 Επόμενη τιμή skroutz στα 215€, επομένως μιλάμε για 32€ διαφορά ή 15% έκπτωση. Θεωρώ ότι είναι καλή προσφορά αν σκεφτεί ότι γενικά κυμαίνεται στα ~220€, και το αδερφάκι του Moto G (3rd Gen) 8GB, και με 1GB RAM έχει 137€. http://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html 1
mertaghon Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 πολυ ενδιαφερον αν ειναι σωστος ο εκος με εξιταρει η υποστηριξη που πηρε εναπαλιο g που ειδα μιλαμε οτι κανανε αξιοπρεπες ενα χαλια hw με τα update τους!
KostasPrekas Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω παντως εχω το second gen και δυστηχως εκανα την αναβαθμιση σε 5,0. Απο τοτε το κινητο ειναι αισθητα πιο αργο απο το 4,4 που φορουσε στην αρχη. Να δηλωσω οτι δεν εδωσαν ποτε αναβαθμιση σε 5,1 μπας και καλυτερευσει το πραγμα...... Πριν λιγες μερες μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση σε 6,0 και τρεμω να πατησω το κουμπι.... Τι να το κανεις...?Μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω σε 4,4
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Για μενα παντως δεν ειναι προσφορα οταν το Flex 2 εχουμε δει να πεφτει και στα 220ευρω(απο πλευρας υπερβασης). Τιμια τα Moto G και Moto E στα χρηματα τους για δευτερες συσκευες και οχι μονο,κυριως λογω της καλης μπαταριας αλλα μ ετα απο ενα σημειο δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα.
Missionary Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Για μενα παντως δεν ειναι προσφορα οταν το Flex 2 εχουμε δει να πεφτει και στα 220ευρω(απο πλευρας υπερβασης). Τιμια τα Moto G και Moto E στα χρηματα τους για δευτερες συσκευες και οχι μονο,κυριως λογω της καλης μπαταριας αλλα μ ετα απο ενα σημειο δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα. Άκυρη η τοποθέτηση σου. Αυτά είναι προσωπικά γούστα. Εφόσον μιλάμε για διαφορά τιμής >10% θεωρώ ότι είναι προσφορά για το συγκεκριμένο προϊόν.
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν ειναι καθολου ακυρη η τοποθετηση μου.Μιλαμε για κινητο που ανεκαθεν ειχε μικρη διαθεσιμοτητα(κοινως ουτε αλυσιδες δεν το φερνανε)και πλεον ολα και ολα 4 καταστηματα το φερνουν. Και αρα μιας και ανοιχτηκε θεμα στις προσφορες θα ρωτησει ο ενδιαφερομενος''Αξιζει παιδια??'' Αυτο ακριβως προλαβαινω να απαντησω. Ναι το 2gb ram μοντελο εχει ιστορικα(απο σκρουτζ)χαμηλοτερη τιμη.Το θεμα ειναι τωρα που επεσε στην τιμη αυτη αν αξιζει να το παρει καποιος,και εν μερη αν υπαρχει και νοημα που ανοιχτηκε το θεμα. Και ισα ισα μιλαω μιας και ειμαι πρωην κατοχος Moto G3 1gb ram και τωρινος κατοχος Moto E 2015. 1
xaralas Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πολυ καλη προσφορα, εχω το 2nd gen εδω και 1.5 χρονο και ειναι κορυφη για τα κυβικα του. Πηραμε και 6 και πεταει το κινητο. Προσωπικα αν εψαχνα για κινητο αυτην την περιοδο μεχρι 200€ θα το τιμουσα χωρις δευτερη σκεψη επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εμπειρια μου με την προηγουμενη γενια Moto G.
jonkyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Κατοχος των Moto G1, G2 στο παρελθον και τωρα G3. Το 2 ηταν καλο σε σχεση με το 1 μονο επειδη ηταν δικαρτο. Αποφασισα να παω στο 3 παροτι φοβομουν οτι το μονοκαρτο θα μου εκανε "καπως". Το κινητο πετουσε με την 5, ειναι απιστευτο με την 6. Μαλιστα πηρα ιδιο για τη συζυγο, σε εκεινη ηρθε κιολας η 6.0.1. Εννοειται οτι εχει υποστηριξη απο την τοπικη αντιπροσωπεια (αν ειναι ευρωπαϊκο). Για 183 ευρω δεν υπαρχει θεμα συζητησης, αρκει το καταστημα να ειναι σοβαρο. Τωρα αν καποιος θεωρει οτι δεν ειναι προσφορα, αυτο ειναι αλλη κουβεντα. Κολοκυθοπιτα. Στα 191 ευρω αγορασα εγω τα δυο μηχανηματα απο Αμαζον, αν τα 183 δεν αρκουν σε καποιον, κανενα προβλημα.
spysif Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω παντως εχω το second gen και δυστηχως εκανα την αναβαθμιση σε 5,0. Απο τοτε το κινητο ειναι αισθητα πιο αργο απο το 4,4 που φορουσε στην αρχη. Να δηλωσω οτι δεν εδωσαν ποτε αναβαθμιση σε 5,1 μπας και καλυτερευσει το πραγμα...... Πριν λιγες μερες μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση σε 6,0 και τρεμω να πατησω το κουμπι.... Τι να το κανεις...?Μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω σε 4,4 Εγω παντως εχω το second gen και δυστηχως εκανα την αναβαθμιση σε 5,0. Απο τοτε το κινητο ειναι αισθητα πιο αργο απο το 4,4 που φορουσε στην αρχη. Να δηλωσω οτι δεν εδωσαν ποτε αναβαθμιση σε 5,1 μπας και καλυτερευσει το πραγμα...... Πριν λιγες μερες μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση σε 6,0 και τρεμω να πατησω το κουμπι.... Τι να το κανεις...?Μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω σε 4,4 Να την κάνεις την αναβάθμιση. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και άλλη μία μετά την αναβάθμιση. Αν έχεις εξωτερική κάρτα μνήμης, ΜΗΝ την επιλέξεις ως εσωτερική μνήμη (ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου) μετά την αναβάθμιση σε 6.0 (έχουν παρατηρηθεί κάποια κολλήματα λόγω αυτού). Το τηλέφωνο (όπως έχουν αναφέρει και άλλοι) πετάει με την 6.0 (αρκεί να κάνεις σωστά τη μετάβαση από την 5.0 στην 6.0).
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 εδω με 1γιγα εχει εξαιρετικη εμπειρια χρησης φαντάζομαι το 16αρι στα 183 ευρω ειναι απλα τουμπανο απροβληματιστη συσκευη ουτε κολλαει ουτε ζεσταίνεται και η καμερα του ειναι σουπερ
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 εδω με 1γιγα εχει εξαιρετικη εμπειρια χρησης φαντάζομαι το 16αρι στα 183 ευρω ειναι απλα τουμπανο απροβληματιστη συσκευη ουτε κολλαει ουτε ζεσταίνεται και η καμερα του ειναι σουπερ Εννοειται οτι ειναι τουμπανο το κινητακι.Βασικα εδω και το Moto E ειναι και αυτο τουμπανο(και με Android 6 παρακαλω κινητο των 80ευρω).
iakoboss7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 δεν βλεπω τον λογο καποιος να παει σε αυτο οταν το G3 κανει 215... 1
Q-Taxys Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 δεν βλεπω τον λογο καποιος να παει σε αυτο οταν το G3 κανει 215... Σχετικό αυτό, μιλάμε για κινητό διετίας με κινητό που θα συνεχίσει να παίρνει updates και για διαφορά 30€ που μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά για όποιον κοιτάει συσκευή σε αυτά τα χρήματα παίζει ρόλο. Τα Moto G είναι vfm για όποιον θέλει απροβλημάτιστες συσκευές με near-stock Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα