Προς το περιεχόμενο

“A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart”

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω Αυτό το λαπτοπ 6αιτίας περίπου

HP Pavilion dv7-6020ev Entertainment Notebook PC Product Specifications

Hardware

Software

Hardware

Product Name

dv7-6020ev

Product Number

LC751EA

Microprocessor

2 GHz Intel Core i7-2630QM

Microprocessor Cache

6 MB L3 cache

Memory

8 GB DDR3

Memory Max

Upgradeable to 8 GB DDR3

Video Graphics

AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5)

Display

43,9 cm (17,3") HD+ High-Definition LED HP BrightView Display (1600 x 900)

Hard Drive

2 x 750 GB SATA (5400 rpm)

Multimedia Drive

LightScribe Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer

Network Card

Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Wireless Connectivity

Bluetooth wireless networking

802.11 b/g/n

Sound

Beats sound system with integrated subwoofer

Keyboard

Full size keyboard with integrated numeric keypad

Pointing Device

TouchPad supporting Multi-Touch gestures and On/Off button

PC Card Slots

Multi-Format Digital Media Card Reader for Secure Digital cards, Multimedia cards

External Ports

• 1 VGA
  • 2 headphone-out
  • 1 microphone-in
  • 2 USB 2.0
  • 2 USB 3.0
  • 1 RJ45

Dimensions

41.6 x 27.5 x 3.16 cm

Weight

Starting at 3.43 kg

Power

120W AC Power Adapter

6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery

Και εδώ και καιρό του έχω βάλει έναν SSD 256 Κingston  HyperX fury 256

Ξαφνικά άρχισε να μου βγάζει μυνημα όπως φαίνεται στην πρώτη φώτο , “A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart”

Κάνοντας αυτό που λέει, ξεκινάει. Άλλες φορές με την πρώτη , άλλες φορές όχι , θέλει 3-5 φορές.

Έκανα στο BIOS Της ΗΡ  τεστ σκληρού δίσκου και μου χτύπησε error (στην δευτερη φώτο) error 0303

Κατά τα άλλα, όλα καλά. Με το πρόγραμμα της Kingston το βγάζει με 100% υγεία, και γενικά στα windows 10 δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τι παίζει;

post-249551-0-62562300-1460100669_thumb.jpg

post-249551-0-82351100-1460100669_thumb.jpg

Επεξ/σία από blanka
Δημοσ.

Πρόβλημα φαίνεται στη σύνδεση. Αν ήταν σταθερός θα άλλαζες καλώδιο sata, με 1.5 ευρώ.

Δημοσ.

τον έλυσα και τον ξανάεδεσα.

Και αν είναι έτσι, θα έπρεπε να χτυπάει κάποια στιγμή και στα windows με Blue screens, αφου οταν τον χρησιμοποιώ τον μετακινώ κιόλας.

άλλαξα και μπαταρία BIOS...

Δημοσ.

Δοκίμασε να τον βάλεις σε εξωτερική θήκη και να κάνεις Boot από usb...στον ίδιο δίσκο (στη θήκη).

Δημοσ.

Μάλιστα, για να επιμένετε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι...

Θα δοκιμάσω να τον κουμπώσω πάνω στην άλλη θέση σκληρού που έχει το λάπτοπ, γιατί δεν μπορω να επέμβω πολύ σε καλοδιοταινίες κτλ καλώδια ....

Δημοσ.

το ξανά άνοιξα ξεσύνδεσα το καλώδιο απο τις 2 άκρες και τα έβαλα πάλι προσεκτικά , και σταμάτησε!

μου κάνει άλλο κουλο τώρα...

κάθε φορά που μπαίνω BIOS για να φτιάξω την ώρα δεν μου εκκινει. μαυρη οθώνη και αναυοσβήνει το caps lock. τίποτα άλλο.

αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρία του BIOS να μηδενίζει, και μου βγάζει σφάλμα στο CMOS press enter to reset. και μετά ΟΚ, αλλά μενει με την λάθος ωρα το BIOS.

Την αλλάζω απο τα windows σε σωστή. υπάρχει κάποιο πρόβλημα να έχω άλλη ωρα στο BIOS άλλη στα windows?

ό

Δημοσ.

Αν έχουν τσακίσει ή δεν κάθονται καλά οι καλωδιοταινίες θα έχεις θέμα, και δεν ξέρω πώς θα βρεις παρόμοιες! Άλλαξε μπαταρία πάντως. (παίζει να έχει κουνηθεί και να μην πιάνει)

Δημοσ.

Άλλαξα μπαταριάκι Μητρικής, αλλά κάνει τα ίδια.... κάθε φορά που μπαίνω στο BIOS και φτιάχνω την ώρα ή αλλάζω το boot order , δεν εκκινεί το λαπτοπ και απλά αναβοσβήνει το CAPS LOCK. Για να επανέλθει πρέπει να βγάλω στην μπαταρία CMOS να μηδενίσει, και όλα καλά αλλά με default ρυθμίσεις στο BIOS . Αν μπω BIOS μια φορά θα κάνει το κόλπο με το CAPS LOCK.

To θέμα με το “A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart” έφτιαξε μετά το κούνημα των καλωδίων

Δημοσ.

Όλα αυτά είναι απόδειξη ότι το μηχάνημα...θέλει θάψιμο....Μια απόφαση είναι!

Και μετά θα ζεις ανθρώπινα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...