kostasglp Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλημερα! Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα nas της zyxel, nsa325v2. Δυστυχως τοσο καιρο δεν εχω καταφερει να το "ρυθμίσω" καθώς αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα. Πρωτο και κύριο προβλημα ειναι οτι δε μπορω να κανω access απο αλλο δικτυο. Προσπαθησα να το συνδεσω στο myzyxel cloud αλλα δε το βρισκει. Πρεπει να εγκαταστησω ενα package που λεγεται myzyxelcloud agent ή καπως ετσι. Δυστυχως ομως για καποιο λογο δε μου κατεβαζει τα packages που ειναι προς εγκατασταση γιατι δε μπορει μαλλον να συνδεθει στον server. Δε ξερω πραγματικα τι να κανω μ αυτο. Παρακατω σας εχω παραθετω μια εικονα για να δειτε πανω κατω τι παιζει και να πειτε καμια ιδεα.
DIGITHEOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 καλημερα ,για τσεκαρε antivirus-firewall,συνηθως αυτα κοβουν την προσβαση....ειχα παρομοιο προβλημα και την ζημια την εκανε ο kaspersky...
kostasglp Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το δοκιμασα να κλεισω τα παντα απο firewall και antivirus.... Τιποτα....
djuan1988 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Που το έχεις συνδέσει; Στο router το βλέπεις; Μήπως παίρνει ίδια ip με κάποια άλλη συσκευή στο δίκτυό σου;
kostasglp Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ειναι συνδεδεμενο στο router κανονικα. Σε τοπικο δικτυο το βλεπω κανονικα. Του εχω βαλει static για ευνοητους λογους και γενικα σε τοπικο δικτυο δουλευει πολυ καλα. Απλα δε μπορω να το δω απο εξω. Προφανως δεν ειναι συνδεδεμενο στο internet καθως δε κατεβαζει τα πακετα τα οποια θα επρεπε να τα κατεβαζει αυτοματα και οταν παταω να κανει ελεγχο για ενημερωσεις μου λεει οτι δε συνδεεται με τον server.
djuan1988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 DNS έχεις αυτόματους; Βάλε με το χέρι τη διεύθυνση του router σαν πρώτη και της google ως δεύτερη (8.8.8.8).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα