DrunkKiddo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να τρέξω ενα bench στον ssd να δω πως τα πάει, και μου έβγαλε τα αποτελέσματα πιο κάτω. Βασικά η όλη υπόθεση ξεκίνησε όταν κατάλαβα σήμερα οτι για καποιον λόγο λειτουργεί σε IDE και όχι σε ACHI. Επομένως μπήκα στο bios και τα ρύθμισα όλα να λειτουργουν σε achi Παρολαυτα δεν είδα διαφορά στα read/write (δεν ξέρω αν θα έπρεπε) Eίναι φυσιολογικά τα νούμερα? Γιατι κάτι μου λέει οτι δεν πάει καλα Η μητρική μου είναι η Gigabyte ga 890fxa ud5
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 drivers πρέπει να περάσεις απο το site της μητρικής για το ahci
DrunkKiddo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Έχω περάσει ήδη. Στο Device Manager μου εμφανίζει "AMD Sata Controller 1.3.1.43"
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν έχεις περάσει. Αν το είχες κάνει θα φαίνονταν στο benchmark. Επέλεξε και High Performance πό τα power options.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι τώρα είναι. Τα νούμερά του δεν απέχουν πολύ από αυτά που μπορεί να δώσει ο συγκερκιμένος ssd. Οι Kingston δεν φημίζονται και για τα τρελά νούμερα. Προσωπικά δεν θα ασχολούμαν άλλο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2016 από BlueBlood7
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Όχι δεν έχετε τον ίδιο. Ο δικό σου είναι 240GB και ως γνωστόν οι μεγαλύτεροι σε χωρητικότητα ssd δίνουν και μεγαλύτερα νούμερα. Και ποιο είναι το σύστημά σου?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Έχεις πιο σύγχρονο σύστημα και όπως έγραψα ποιο πριν και μεγαλύτερο SSD. Λογικό είναι να έχεις καλύτερα νούμερα.
DrunkKiddo Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ενας φίλος μου είπε να τρέξω το ATTO και να δω τα νούμερα 531/503 (read/write)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα