stevengreeceGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Έχω το Moto G 3rd Gen και η SD card μου λέει συνεχεια προετοιμασία καρτας SD έλεγχος για σφάλματα. Τι πρεπει να κάνω για να το διορθωσω? Δεν έχω υπολογιστή.
saruman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μηπως εχει προβλημα η sd! Βαλε μια αλλη να δεις στο κανει! Μορφοποιηση εχεις κανει?
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Φυσικα και φταιει η καρτα...το moto g 3rd gen ειναι το απολυτο κινητο αποκλειεται να φταιει! 3
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ή κάρτα ήταν Turbox αλλά άψογη. Δοκιμασία κι άλλες και δουλεύουν κανονικά. Εγώ εφτιαξα. Την ώρα που έβαλα να μεταφέρω τα αρχεία μου από την internal στην SD νόμιζα ότι κολησε και έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Όμως δεν επρεπε. Είναι σαν να κάνω αναβάθμιση και να κλείνει το κινητό. Τώρα τι κανω?
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Συγγνώμη που επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ένα Xiaomi M1A1. Mου λέει συνέχεια προετοιμασία καρτας SD έλεγχος για σφάλματα, και μετά από λίγο δείχνει να κλείνει και να ξανανοίγει. Δεν ξέρω πώς βγάζουν την κάρτα. Το πάω στον Γερμανό για φτιάξιμο; Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα τηλ. που έχω μέσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα