papajohn87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Λοιπόν μετά από ατύχημα που είχα με την raijintek triton kai ράγισα το ρεζερβουαρ. Είπα να γυρίσω στην αερόψυξη. Το μπατζετ που διαθέτω είναι μεχρι 70 ευρω. Ο κύριος λόγος το oc. Με την triton ειχα τον 8320 full load στους 68c. Τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η καλύτερη για το budget σου την στιγμή που μιλάμε είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/3313527/Noctua-NH-U14S.html. Αξιόλογη και ήσυχη η http://www.skroutz.gr/s/4334628/Be-Quiet-Dark-Rock-3.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μην το παίρνεις κατάκαρδα απ' ότι έχω διαβάσει στην triton ακόμα κι αν της μιλήσεις άσχημα μπορεί να της ραγίσεις την καρδιά. Αν είχες core temp 68 ήσουν εκτός ορίων αν είχες 68 package είναι ίσα ίσα, κι αν με full load εννοείς κάποιο stress test. Αν με full load εννοείς gaming το 68 είναι πάρα πολύ υψηλό και θα σου πρότεινα, τώρα που θα αλλάξεις ψύξη να κοιτάξεις να κατέβεις καμιά δεκαριά βαθμούς για 24/7, ακόμα κι αν σημαίνει να υπαναχωρήσεις λίγο σε συχνότητα. Στο κουτί σου δεν ξέρω αν χωράει 14άρα noctua http://www.skroutz.gr/s/3313527/Noctua-NH-U14S.html αν όχι βάλε μια 12άρα http://www.skroutz.gr/s/3313529/Noctua-NH-U12S.html Είμαι λίγο noctua φανμπόης, δεν ξέρω αν είναι οι καλυτερότερες σε αυτά τα χρήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις με noctua. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 68c full? πόσο oc είχες κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Χωράει τα πάντα το HAF XB Evo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 οι noctua αυτό το ρημαδόχρωμα να μην είχαν θα ήταν μονοπώλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γιατί τι έχει; Μια χαρά είναι το τσιρλί! Πάντως και γω την Noctua NH-U14S θα σου πρότεινα, χωράει στο κουτί σου. Βέβαια βλέπω και ένα τροφοδοτικό στην υπογραφή σου που με ανησυχεί λίγο. Διάβασα το πρώτο review που βρήκα στο google και δεν έλεγε τα καλύτερα(major voltage drops). Εσύ έχεις παρατηρήσει κάτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Γιατί τι έχει; Μια χαρά είναι το τσιρλί! Πάντως και γω την Noctua NH-U14S θα σου πρότεινα, χωράει στο κουτί σου. Βέβαια βλέπω και ένα τροφοδοτικό στην υπογραφή σου που με ανησυχεί λίγο. Διάβασα το πρώτο review που βρήκα στο google και δεν έλεγε τα καλύτερα(major voltage drops). Εσύ έχεις παρατηρήσει κάτι; Διακρίνω πρόβλημα δυσκοιλιότητας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το ακτινίδιο πάει σύννεφο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Γιατί τι έχει; Μια χαρά είναι το τσιρλί! Πάντως και γω την Noctua NH-U14S θα σου πρότεινα, χωράει στο κουτί σου. Βέβαια βλέπω και ένα τροφοδοτικό στην υπογραφή σου που με ανησυχεί λίγο. Διάβασα το πρώτο review που βρήκα στο google και δεν έλεγε τα καλύτερα(major voltage drops). Εσύ έχεις παρατηρήσει κάτι; Το τροφοδοτικό ήταν στα σχεδια να αλλάξει και μου το χαλασε η υδρόψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εαν μπορεσεις να ανεβεις σε budget δηλαδη τα 80 και δεν σου κανει το χρωμα της noctua θα προτεινα και αυτη https://www.skroutz.gr/s/4454998/Cryorig-R1-Ultimate.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αξίζει η αλλαγή απο υδροψυξη σε αέρα; ή να κοιτάξω άλλη aio υδροψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αξίζει η αλλαγή απο υδροψυξη σε αέρα; ή να κοιτάξω άλλη aio υδροψυξη; Τώρα μεγάλη κουβέντα άνοιξες. Οι υποστηρικτές των ΑΙΟ θα σου πουν πως οι γκουμούτσες αερόψυκτρες μπορεί και να κάνουν ζημιά στην μητρική και γεμίζουν τα case με περισσότερη σκόνη από την άλλοι οι υποστηρικτές των δεύτερων θα σου πουν ότι οι AIO είναι πιο πολύ για μόστρα. Σε αυτό το επίπεδο πέρα από το χρηματικό (70-80Ε αερόψυκτρα - 140+ υδρόψυξη) είναι και το πρακτικό κομμάτι (τι hardware έχεις / κουτί), είναι και στο τέλος και το αισθητικό κομμάτι γιατί εσύ καθημερινά θα βλέπεις ότι επιλέξεις. Προσωπικά αντιμετώπισα πριν κάποιους μήνες και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα και για ένα μεγάλο διάστημα ήμουν με την στοκ της Intel μέχρι η Corsair να στείλει νέα σε σημείο που έλεγα, την επόμενη φορά αερόψυκτρα. Τώρα βέββαια που βλέπω την GT μέσα στο case δεν την αλλάζω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τώρα μεγάλη κουβέντα άνοιξες. Οι υποστηρικτές των ΑΙΟ θα σου πουν πως οι γκουμούτσες αερόψυκτρες μπορεί και να κάνουν ζημιά στην μητρική και γεμίζουν τα case με περισσότερη σκόνη από την άλλοι οι υποστηρικτές των δεύτερων θα σου πουν ότι οι AIO είναι πιο πολύ για μόστρα. Κοίταξε να δεις επειδή θέλω το overclock δεν ξέρω αν με τον αέρα μιας noctua NH-U14S θα είναι σταθερό σε σχέχη με μια υδρόψυξη όπως η triton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Κοίταξε να δεις επειδή θέλω το overclock δεν ξέρω αν με τον αέρα μιας noctua NH-U14S θα είναι σταθερό σε σχέχη με μια υδρόψυξη όπως η triton. Μαντεύω ότι θα είναι καλύτερα με την αερόψυκτρα και με λιγότερο θόρυβο. Στην τελική η noctua δεν θα ραγίσει . Για το αισθητικό κομμάτι, εσύ ξέρεις τι σ' αρέσει. Σχετικά με το αν πρέπει να επιλέξεις αερόψυκτρα ή AIO σε αυτά τα χρήματα (70ευρώ) είναι ασύκριτα καλύτερη η αερόψυκτρα. Για AIO της προκόψεως πρέπει να περάσεις το κατοστάρικο και δεν θα έχεις καμιά τρελή διαφορά από την 14άρα noctua. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα