KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ok ίσος περιμένω να μαζέψω 350 euro έλεγα να δώσω την lg 27 να πάρο την 40 η κάτι άλλο ανάλογο. αλλα φοβάμαι ότι 40 για pc browsing θα είναι χαλια από την άλλη δεν μπορώ να έχω 3 monitor , έχω και μια 20άρα διπλ
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Α οχι ετσι, ναι ειναι τεραστια η 40αρα για main οθονη...φαντασου εγω ειχα 27αρα και την έβρισκα τεραστια (για browsing και δουλεια στο pc, απ την αλλη για pc gaming ηταν τελειο το μεγεθος) οποτε την πηγα στην κρεβατοκαμαρα και τωρα εχω μια 24αρα για κεντρικη και ειμαι κομπλε. Εγω σου προτεινα μεγαλυτερη σαν 2η οθονη μονο για προβολη βιντεο, ταινιων κτλ αναλογιζομενος την μεγαλη αποσταση, εννοειται για οτιδηποτε αλλο θα σου βγαλει τα ματια.
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 τεραστια δεν είναι. απλά το dpi dot pitch είναι μούφα άσε, θες 4k και εάν πας 4k μετά θες τα πολλά
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ναι αμα καθεσαι στο ενα μετρο λογικο ειναι να βλεπεις τα πιξελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα