KINGLUCAS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 παιδιά έχω intel i3 540 + 4GB + SSD + 5750 1GB -πείτε μου θα μπορώ να δω native 4k ταινίες? photoshop? http://support.displaylink.com/knowledgebase/articles/524951-what-are-the-minimum-pc-requirements-for-windows-d
TheELF Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 native 4k, ταινίες όμως (24fps) ,υποστηρίζει το quicksync ακόμα και σε haswell celeron αρκεί να θες μόνο ταινία και όχι και ένα κάρο φίλτρα, ο i3 με την 530 θα είναι πολύ άνετα θέλει όμως να δουλεύεις προγράμματα που το υποστηρίζουν π.χ. το media player classic. Για photoshop πάνω σε 4k εικόνες δεν νομίζω να φτάνουν τα 4gb μνήμη...
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 native 4k, ταινίες όμως (24fps) ,υποστηρίζει το quicksync ακόμα και σε haswell celeron αρκεί να θες μόνο ταινία και όχι και ένα κάρο φίλτρα, ο i3 με την 530 θα είναι πολύ άνετα θέλει όμως να δουλεύεις προγράμματα που το υποστηρίζουν π.χ. το media player classic. Για photoshop πάνω σε 4k εικόνες δεν νομίζω να φτάνουν τα 4gb μνήμη... άρα για ταινίες OK και youtube? τι φάση είναι? youtube θα βλέπω 4k?
TheELF Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το youtube δουλεύει html5 και έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις,θα βλέπεις αλλά δεν ξέρω αν θα το παίζει τέλεια ή αν θα χάνει και κάνα καρέ.
heavyrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 εμενα παντως μια χαρα παιζει το youtube σε chrome σε 4κ αναλυση, βεβαια εχω και vdsl. Frame drops εχω δει σε καποια βιντεο στα 60fps μονο. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 τελικά θα πάρο μια LG 31.5 monitor full HD, δεν έχω VDSL http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=20976
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μπορεις παντα να τα κατεβαζεις τα βιντεο που θες να δεις η απλα να περιμενεις να φορτωσει το βιντεο και μετα να το παιζεις.
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εάν παίξω Full HD content σε 4k είναι πολύ χαλια?
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δε νομιζω να ειναι χαλια, αλλα να ξερεις τα μονιτορ δεν εχουν upscaler σαν τις τηλεορασεις. Εγω σε τηλεοραςη το χω συνδεδεμενο και εκει τεσταρα το 4k playback του youtube και παιχνιδια. Ταινιες βλεπω απ το mediaplayer της tv. Το θεμα επρεπε να ειναι στις οθονες για υπολογιστη για να σου απαντησουν οι ειδικοι στα μονιτορ.
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 τελικά δεν θα πάρο 4k, είναι νωρίς ακόμα και δεν έχω την δύναμη ούτε VDSL να τρέχω 4k content. ναστέ καλά παιδιά
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 συμφωνω, δε υπαρχει λογος αφου θες να βλεπεις ταινιες. Παρε μια καλη 27αρα fhd να εχεις και μεγαλη επιφανεια εργασιας για το photoshop.
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 συμφωνω, δε υπαρχει λογος αφου θες να βλεπεις ταινιες. Παρε μια καλη 27αρα fhd να εχεις και μεγαλη επιφανεια εργασιας για το photoshop. έχω 27άρα, είναι πολύ μικρή για ταινίες δεν βλέπεις τίποτα στα 3-4 μετρα
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Και περιμενεις να βλεπεις με 32αρα στα 3-4 μετρα; 1
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 κοίτα- τώρα βλέπω με την 27άρα στα 4 μετρα - όταν βλέπω youtube είναι ok. όταν βλέπω ταινία είναι λίγο μικρή. ποσο λες να πάρο? 40? φοβάμαι απλά ότι η TV δεν έχουν καλή ανάλυση για PC monitor
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μια χαρα αναλυση εχουν... παρε μια 40αρα (αν οχι παραπανω) να την εχεις ως 2η οθονη για ταινιες youtube κτλ. εννοειται εφοσον υπαρχει χωρος για δευτερη οθονη... αυτες τις μερες τα mediamarkt εχουν την 40αρα j6200 στα 349€ ειναι μια καλη και οικονομικη επιλογη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα