Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GPU : R9 290 tri-x 
i7 2400k
PWS : Cooler master GM 750
8gb RAM

Θερμοκρασία πάντα νορμάλ , ακόμα και όταν είμαι εκτός game βγαίνει black screen για 1-2 seconds και μετά λειτουργεί κανονικά. Κάποιες φορές οταν χρησιμοποιεί flash γίνεται εντελώς freeze και απαιτεί restart. Ποτέ δεν έχει χρειαστεί restart την ώρα που παίζω κάποιο παιχνίδι (να σημειωθεί ότι δεν ζορίζω την κάρτα σε ultra και τέτοια ούτε έχω κάνει OC ). Επίσης όταν ανοίγω τα ηχεία έχω επίσης black screen για 1 second. Αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα χάνεται και η σύνδεση του Ethernet και επανέρχεται. Help please :P

Δημοσ.

i7 2400k

8gb RAM

Θερμοκρασία πάντα νορμάλ , ακόμα και όταν είμαι εκτός game βγαίνει black screen για 1-2 seconds και μετά λειτουργεί κανονικά. Κάποιες φορές οταν χρησιμοποιεί flash γίνεται εντελώς freeze και απαιτεί restart. Ποτέ δεν έχει χρειαστεί restart την ώρα που παίζω κάποιο παιχνίδι (να σημειωθεί ότι δεν ζορίζω την κάρτα σε ultra και τέτοια ούτε έχω κάνει OC ). Επίσης όταν ανοίγω τα ηχεία έχω επίσης black screen για 1 second. Αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα χάνεται και η σύνδεση του Ethernet και επανέρχεται. Help please :P

τωρα οπως τα λες μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα απο μητρικη δισκο ραμ ...

πρεπει να κανεις διαφορα τεστ να δεις τι γινεται μπορει φυσικα απλα να ειναι και απο software..

εχεις αλλαξει κατι προσφατα στο pc ...

παντως επειδη ειναι λιγο κουλα ολα αυτα το καλυτερο θα ηταν να αλλαξεις καταρχας τπτ drivers μηπως γινεται απο εκει τπτ

αλλιως ενα φορματ να ξεμπερδεψουμε με τον παραγοντα software...και αν συνεχιστει βλεπουμε ενα ενα τα πραγματα σου...

Δημοσ.

i7 2400k

8gb RAM

το προβλημα σου χωριζεται σε δυο κατηγοριες.

1)software κανεις απλα format

2)πρεπει να ελεγξεις τα ρευματα που περνανε. δοκιμασε αφαιροντας μια μια τις ραμ. αν δεν αλλαξει κατι δοκιμασε να βγαλεις την καρτα γραφικων και βαλε το vga καλωδιο στην onboard καρτα σου αν εχεις. αν παλι δεν αλλαξει κατι τοτε κοιταξε τον σκληρο σου σε αλλον υπολογιστη αν εχεις αυτη την δυνατοτητα. αν δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα δουλεια πολυ φοβαμαι πως θα εχεις προβλημα με την μητρικη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...