Προς το περιεχόμενο

VGA σε HDMI adaptor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα έναν vga σε hmdi ανταπτορα για να συνδέσω το laptop μου (fujitsu amilo pi 2515) που εχει μονο VGA με την τηλεόραση μου που έχει μονο hdmi. Συνδέω το καλώδιο αλλα τπτ....μαυρα ολα στην TV. Πρεπει να κανω καποια ρύθμιση?

Δημοσ.

Άλλαξες το  source στην τηλεόραση; Το λαπτοπ αναγνωρίζει την τηλεοραση;

Ναι το έχω αλάξει

Για ποσταρε μια εικονα αυτου που εχεις αγορασει...

Απο vga (αναλογικο) σε hdmi (ψηφιακο) δεν θελει ενα απλο καλωδιο αλλα ολοκληρο converter, σαν αυτο!

http://www.ebay.com/itm/VGA-Male-To-HDMI-Female-Output-Audio-TV-AV-HDTV-Video-Cable-Converter-Adapter-HY-/201543598963

Πήρα ακριβώς αυτόν!

Δημοσ.

Παρατήρησα το εξης θεμα. Οταν κλίσω τον υπολογιστή και μπω στο Bios η τηλεοραση δειχνει κανονικα την εικονα μολις, βγω απο το bios κατευθιαν όλα μαυρα. 

Δημοσ.

Πρέπει να ορίσεις στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών πως θέλεις να χρησιμοποιήσει ο Η/Υ την οθόνη. Βάλε dual view ή κάτι ανάλογο 

Δημοσ.

Δοκίμασα με windows + P να αλλάξω το mode αλλά και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα. Η τηλεόραση αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή. Το laptop μου υποστηρίζει ανάλυση 1024 x 768 και 800 x 600  για hdmi output. Το παράξενο όπως είπα και προηγουμένως είναι ότι στο bios μεταφέρει εικόνα (480p) και μόλις βγω από εκεί η τηλεόραση γράφει nο signal. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως η τηλεόραση δεν αναγνωρίζει τις αναλύσεις του laptop μου.

ΥΓ. Η κάρτα γαφικών μου ειναι η intel 965 express και έχω εγκατεστημένους τους τελευτέους drivers. Δοκίμασα και roll back σε προηγουμενη έκδοση αλλα τίποτα..

Δημοσ.

Μήπως η hdml θύρα είναι 1.4 και δεν ταιριάζει το καλώδιο; Δηλαδή το καλώδιο είναι για htmi 1.0 ΣΕ ποια τηλεόραση το συνδέεις;

Δημοσ.

Έχει ένα κουμπάκι το laptop που μοιάζει με οθόνη, ίσως θέλει συνδυασμό δυο πλήκτρων FN και αυτό, για δοκίμασε.

fn + f4

Δημοσ.

Δοκίμασα fn + f4, W + P,, έχω δοκιμάσει όλες τις αναλύσεις που υποστηρίζει το laptop.αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα. Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η native ανάλυση του laptop (1280x800) δεν υποστηρίζεται από την τηλεόραση η οποία έχει native ανάλυση 1366x768 και υποστηρίζει hdmi έξοδο σε 720p, 1080p. Το θέμα είναι γίνεται τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις;

Δημοσ.

Κατέβα στη χαμηλότερη ανάλυση του laptop και όρισε την οθόνη της tv ως επέκταση της επιφάνεια εργασίας. Μετά όρισε αναπαραγωγή 1 σε 2.

Δημοσ.

Πως δινεις ρευμα; Απο usb θυρα η με ανταπτορα για πριζα;

Επειδη θελω και γω να παρω εναν τετοιον ανταπτορα θελω να δω τι θα γινει με την περιπτωση σου :P 

Δημοσ.

Κατέβα στη χαμηλότερη ανάλυση του laptop και όρισε την οθόνη της tv ως επέκταση της επιφάνεια εργασίας. Μετά όρισε αναπαραγωγή 1 σε 2.

To έχω δοκιμάσει με όλες τις αναλύσεις

Πως δινεις ρευμα; Απο usb θυρα η με ανταπτορα για πριζα;

Επειδη θελω και γω να παρω εναν τετοιον ανταπτορα θελω να δω τι θα γινει με την περιπτωση σου :P

Με Usb δίνω. Ο αντάπτορας δουλεύει κανονικά σε άλλα laptop. Τσεκαρισμενο

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια αν δουλευει σε αλλα η οχι. 

Μπορει η συγκεκριμενη θυρα να εχει καποιο θεμα. Ασχετως αν δουλευουν ποντικια usb sticks κτλ!

Δωσε ρευμα απο εξωτερικη πηγη. Μπορει να μην αλλαξει κατι. Αλλα θα εχεις δοκιμασει κι αυτο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...