SoKoFLiKo1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Παίδες απευθείας στο ψητό. ΘΕΑΤΗΣ: γονείςΘΕΣΗ: υπνοδωμάτιοΔΙΑΣΤΑΣΗ: 32"ΧΡΗΣΗ: τρέχοντα τηλεοπτικά κανάλια, ντοκυμαντέρ από πηγή USB ή DVD player ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: η εικόνα (αντίθεση, γωνίες θέασης, ευκρίνεια, full HD) και ο ήχος. ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ: smart TVΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ: 3D ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ BUDGET: 300-350 € MAX (με μικρή απόκλιση προς τα πάνω, εφόσον υπάρχει πραγματικά κάτι άξιο λόγου), διότι ενδιαφέρομαι για 2 διαφορετικά δωμάτια, άρα 2 τηλεοράσεις. ΜΟΝΤΕΛA ΥΠΟΨΗ (από τελείως πρόχειρη αναζήτηση):a) Samsung 32 H 5030 b ) Samsung UE 32 J5100 c) Samsung UE 32 J5500 d) LG 32 LF 5610 e) LG 32 LF 650V (έχει 3D) f) LG 32 LF 630V (άνευ 3D) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ τα φώτα σας (ιδίως αυτά που αφορούν σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ με προτεινόμενα μοντέλα). Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσουν!
gregorelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπερα.προσωπικα εγω εχω μια Lg 32" στα 300hz (την ειχα στο υπνοδωματιο μου) Full HD και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.παρεπιπτωντος την πουλαω κιολας διοτι μετακομισα σε δικο μου σπιτι και χρειαζομαι μια μεγαλητερη για το σαλονι.αγορασμενη 17/11/2015 αν σε ενδιαφερει.ο κωδικος της ειναι αν θυμαμαι καλα(το γραφει και επανω στην αποδειξη απλος δεν την εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη) 32LF5610
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα