Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και πατάτες Star Wars να βγάλουν, θα ξεπουλάνε στον αιώνα τον άπαντα. Ταινίες για λαϊκή κατανάλωση είναι, άρα δεν νοιάζονται και πολύ για το στόρι. Τα βασικά θα κάνουν προκειμένου να βγάλουν τα σπασμένα.

Σαν δεν ντρέπονται που έδωσαν 4 και κάτι δις στον Lucas και θέλουν να βγάλουν ταινίες και λεφτά, μα τι νεοφιλελέρες που είναι...

• Like 2
Δημοσ.

Meesa like dis!

Καλά κάνουν και το αρμέγουν, θέλουμε πολύ γαλατάκι!

Όσοι δεν γουστάρουν ας κρατήσουν ό,τι τους αρέσει απ' το franchise.

• Like 5
Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί, το Star Wars έχει ανάγκη από περισσότερο σκοτάδι, όπως ήταν το "6" ή η πρώτη τριλογία.

Ειδικά το Awakens με άφησε αδιάφορο.

Δημοσ.

Άλλο ένα topic όπου θα εμφανιστούν οι γνωστοί "αυθεντικοί ερμηνευτές" του StarWars για να μας "εξηγήσουν" πόσο χάλια θα είναι η ταινία, πόσο ξεφεύγει από το αρχικό όραμα του δημιουργού μπλαμπλαμπλα.

Παρακαλούμε πολύ να μας αφήσετε ήσυχους να απολαύσουμε (όσοι απολαμβάνουμε) τις ταινίες. Δεν γουστάρετε; Στο καλό, δείτε καμία άλλη ταινία.

Ναι ρε παιδί μου. Θα βγάλει κι ο Παπακαλιάτης ταινία λογικά το Δεκέμβριο :P

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο ένα topic όπου θα εμφανιστούν οι γνωστοί "αυθεντικοί ερμηνευτές" του StarWars για να μας "εξηγήσουν" πόσο χάλια θα είναι η ταινία, πόσο ξεφεύγει από το αρχικό όραμα του δημιουργού μπλαμπλαμπλα.

Παρακαλούμε πολύ να μας αφήσετε ήσυχους να απολαύσουμε (όσοι απολαμβάνουμε) τις ταινίες. Δεν γουστάρετε; Στο καλό, δείτε καμία άλλη ταινία.

Οι υπόλοιποι να μην έχουν άποψη, ε;
Δημοσ.

για το starwars δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν είμαι φαν αλλά ρε φιλε τα έχουν κάνει λίμπα.δεν βγαίνει κάτι νεο όλο remake κάνουν με τους avengers να τρώγονται και μεταξύ τους τώρα και βάλανε και τον σπαιντι ,με τον σούπερμαν να βαράει τον μπάτμαν και πάει λέγοντας εντάξει βρείτε νέα σενάρια με διαφορετικές ιδέες ,το star wars awakens εμένα μου άρεσε σαν ταινία αλλά για κάποιον που έχει άλλο πράγμα σαν star wars μπορεί και όχι.

σε κάποια πράγματα απλά δεν χωράνε άλλα πχ φαντάσου να βγει gran turismo 7 και να έχεις την δυνατότητα να κατεβάζεις παράθυρο και να βαράς με καλάσνικοφ σαν το gta , πώς σου ακούγεται ? 

Δημοσ.

Έκαναν το Star Wars απλό fast food
Κρίμα ... Κρίμα...
A long time ago in a galaxy far far away μπορει να σεβόταν το Star Wars. Με το TFA το καταστρέψανε.., μην μιλησω για prequels ... Τουλάχιστον αυτο εδω μου φενεται λιγο καλυτερο απο το έκτρωμα του JJ Abraams

Δημοσ.

Δεν ήταν απλό γρήγορο φαγητό, αλλά κοπριά. Κι ο φραγκοφονιάς ο Λούκας πρέπει να έπαθε εγκεφαλικό, γι'αυτό δεν του άρεσε.Τα έδωσε όλα στα 4 δις και έβγαλε η Ντίσνει τα μισά με μια ταινία μόνο.

Η κόρνα στο τρέιλερ μου θυμίζει το άλιεν.

Κι ο Γουίτακερ ,αν βάλει δύο μακαρόνια στη μύτη θυμίζει την μπούρδα για την Σαιεντολογία που έπαιζε με τον Τραβόλτα

304569.2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...