saltarman81 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 To force awakens τα εσπαγε για τους υπολοιπους υπαρχει και ο παπακαλιατης... 10
damoclesword Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Του οποίου Παπακαλιάτη οι ταινίες είναι τόσο ίδιες,που νομίζεις κι εκεί πως υπάρχει μια συνέχεια από πίσω, prequel , sequel κτλ. 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 παω στοιχημα ο (λατρεμενος για το hannibal) μικελσεν θα παιξει τον κακο
pcos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 αυτος ο αμπραμς τα εχει καταστρεψει ολα τα διαστημικα που εχει αναλαβει! ελπιζω να μην παρει στα χερια του και το expanse. ειναι το μονο που αξιζει πλεον! επισης δεν λογιζεται star wars χωρις YODA!
D.Luffy Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 επισης δεν λογιζεται star wars χωρις YODA! Ε αφού πέθανε.. τι να κάνουμε? Να τον αναστήσουν ως cyborg με μηχανικό μπαστούνι? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ένα χρόνο πρίν το episode III? Ξέχασε ένα V πριν το ΙΙΙ Ε αφού πέθανε.. τι να κάνουμε? Να τον αναστήσουν ως cyborg με μηχανικό μπαστούνι? Την χρονική περίοδο που διαδραματίζεται το Rogue One ήταν ακόμα ζωντανός 1
Dantε Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το assasins creed στην πλειοψηφία τους ειναι καλα παιχνιδια αυτο δεν σημενει οτι δεν αρμεγουν το franchise Σοβαρα?τοτε γιατι γκρινιαζουν ολοι και η ιδια η Ubi δηλωσε οτι θα σταματησει να βγαζει καθε χρονο? Μετα το 3ο,τιγκα στα bugs και τα προβληματα και αδιαφορη υποθεση. Δεν ασχοληθηκα καν με τα επομενα...
aggelos_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Και πατάτες Star Wars να βγάλουν, θα ξεπουλάνε στον αιώνα τον άπαντα. Ταινίες για λαϊκή κατανάλωση είναι, άρα δεν νοιάζονται και πολύ για το στόρι. Τα βασικά θα κάνουν προκειμένου να βγάλουν τα σπασμένα.
21century Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Περιμενω νεο φιλμ και για το σταρ τρεκ πάντως
georgepppo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εγω πάντως που δεν έχω παρακολουθήσει τις ταινίες αυτές και είδα πρώτη φορά το the force awakens μια χαρά μου φάνηκε ωραίο ήταν και ας μην ήμουν ο νοσταλγός θεατής που απευθυνόταν. αυτό θα το δω και θα κρίνω,το trailer δεν λέει και πολλά για μένα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Άλλο ένα topic όπου θα εμφανιστούν οι γνωστοί "αυθεντικοί ερμηνευτές" του StarWars για να μας "εξηγήσουν" πόσο χάλια θα είναι η ταινία, πόσο ξεφεύγει από το αρχικό όραμα του δημιουργού μπλαμπλαμπλα. Παρακαλούμε πολύ να μας αφήσετε ήσυχους να απολαύσουμε (όσοι απολαμβάνουμε) τις ταινίες. Δεν γουστάρετε; Στο καλό, δείτε καμία άλλη ταινία. 16
andreashellas Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οπως και το προηγουμενοβκαιβαυτο θα ειναι οτι πρεπει για βραδιες που εχω αυπνιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα