Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν χρήστης iPhone πρόσφατα απέκτησα ένα low Budget Windows Phone για να δω και εγώ αυτό το περιβόητο λειτουργικό που κάποιοι κράζουν και κάποιοι υπερασπιζονται το ίδιο φανατικά... Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες λόγο του χαμηλού Budget/Hardware αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η Microsoft έχει κάνει καλή δουλειά στο λειτουργικό της... Αλλά αυτά που λένε τα fanboys είναι υπερβολικά... Ναι οκ είναι καλά κινητά και φθηνά... Μέχρι εκεί... Τώρα στο θέμα μας εγώ την θεωρώ πολύ καλή ιδέα αυτή του surface Phone γιατί αυτό που μου έλειψε πέραν των εφαρμογών (κάτι που σιγά σιγά φαίνεται να φτιάχνει) είναι η ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο η αίσθηση που μου αφήνει στο χέρι το iPhone αλλά και η αφή της οθόνης που στο δικό μου μοντέλο (lumia 535 dual sim) είναι απαράδεκτη

Δημοσ.

εαν εχει x86 επεξεργαστη με desktop windows, δεν μιλάμε για ενα smartphone, αλλα για ενα υπολογιστη τσεπης.

surface phone, οχι smart phone.

ΤΟ ΘΕΛΩ. ΧΤΕΣ.

τι γιατι; θα παιζω επιτελους robocraft στο λεωφορείο-τουαλετα-κρεβατι-κλπ κλπ

εαν ξαναγραψει καποιος οτι αντιγραφει καποιος την apple θα ρίξω nuke

win10 και x64 (win10 και x86 δεν πάνε μαζί) , θα κληρονομήσεις και 1,000,000 ιούς και bugs που έχουν τα desktop. θα είναι πιο αναξιόπιστο και από android.

Δημοσ.

win10 και x64 (win10 και x86 δεν πάνε μαζί) , θα κληρονομήσεις και 1,000,000 ιούς και bugs που έχουν τα desktop. θα είναι πιο αναξιόπιστο και από android.

χ86 ειναι ο τυπος των επεχεργαστων. Δεν εχει να κανει με αυτο που λες. Οσο για τους ιους ειναι ενα θεμα, αλλα που ξερεις μπορει να φτιαξει σωστα το store και κανα δυο αλλα πραγματακια και να εξισορροπησει η κατασταση. Θα θελει προσοχη παντως.

• Like 2
Δημοσ.

εαν εχει x86 επεξεργαστη με desktop windows, δεν μιλάμε για ενα smartphone, αλλα για ενα υπολογιστη τσεπης.

surface phone, οχι smart phone.

ΤΟ ΘΕΛΩ. ΧΤΕΣ.

τι γιατι; θα παιζω επιτελους robocraft στο λεωφορείο-τουαλετα-κρεβατι-κλπ κλπ

εαν ξαναγραψει καποιος οτι αντιγραφει καποιος την apple θα ρίξω nuke

Μακάρι να είναι ετσι.

Επίσης βλέπω το nuke σου και σε ανεβάζω μια υδρογόνου.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως είναι λογική κίνηση, στην ουσία ένα χρήστης Lumia δεν είχε κανένα κίνητρο να αγοράσει μια ακριβή συσκευή αφού με όλες είχε κάτι παραπάνω από ικανοποιητική εμπειρία. Οπότε δεν είχε και νόημα η high end κατηγορία. Αντίθετα με αυτό ανοίγει μια καινούρια κατηγορία κινητών που θα δικαιολογούν την τιμή τους και σίγουρα θα αγοράσουν κάποιοι που θέλουν να έχουν κάτι ακριβό.

• Like 1
Δημοσ.

ελπίζω χωρίς windows!!!! :P

Για να δούμε τι μπορεί να κάνει επειδή για την ώρα δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο, και έχω και κακή - αδιάφορη εμπειρία με τα WP8...!!!! :)

Δημοσ.

Εκτός του ότι υπάρχει και x32 έκδοση, το x86 είναι αρχιτεκτονική cpu και όχι πόσα bit είναι. Υπάρχει x86 σε x64 και σε x32.

• Like 3
Δημοσ.

για αρχιτεκτονική μίλησα οχι για τα bit,

αυτο που λες για τους ιους ισχυει, για εναν απλο χρηστη.

εγω που ξερω τι κατεβαζω και απο που, ειναι πολυ δυσκολο να κολλήσω εναν (οχι αδύνατο, δεν ειμαι και παντογνώστης)

πρακτικά θα κανει αυτο που εκανε και με τα tablet, ειδε πως δεν τραβαγαν τα windows rt και τους εβαλε κανονικα windows.

και τα wp οσο καλα και να ειναι, με αυτο το store δεν τραβανε.

----------------

οσο για τον επεξεργαστη που ειπε καποιος, υπαρχει το asus zenfone 2, με  Quad-core atom στα 2.3 GHz.

απο κατανάλωση δεν ξερω πως τα παει, παντος απο επιδώσεις πρεπει να ειναι κορυφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν ποτέ καταφερει η Intel να βγάλει δυνατό και ταυτοχρονα οικονομικό SoC οπως οι Arm-based πρότάσεις της Qualcomm και της Apple, το συζηταμε για surface phone. Προς το παρόν, οι Atom είναι ψόφιοι σε raw power και επιπρόσθετα μέτριοι σε αυτονομία - σε συγκριση πάντοτε με άλλες κορυφαιες risc προτασεις. (κάτοχος surface 3)

Όταν οι κορυφαιες RISC προτάσεις θα μπορέσουν να τρέξουν απαιτητικά και πολυσύνθετα προγράμματα των pc,τότε έλα να τους συγκρίνεις με τους αδύναμους soc της intel.

Μπόρεσε πρώτα να δουλέψεις το ipad/android tablet σου όπως το surface 3 σου και μετά συγκρίνεις τις δυνατότητες των soc!

Και πριν να μου αναφερεις την δικη σου "αντικειμενικη" εμπειρια για τις δυνατοτητες του surface 3 και γενικα τους cherry trail,απλα θα σου διευκρινησω,οτι το τι θα υποστηριξεις  εσυ,εγω ή οποιοσδηποτε αλλος στα φορουμ,κατοχος ή μη μιας τετοιας συσκευης,δεν εχουν κανενα νοημα ή ουσια,χωρις τις καταλληλες αποδειξεις,ιδιως οταν εχουμε ενα youtube που ειναι τίγκα απο LIVE παρουσιασει στο τι μπορει και τι δε μπορει να κανει ενα οποιοδηποτε μηχανημα!!!

Μπορω να σου ποσταρω και αλλα μηχανηματα με αυτους τους επεξεργαστες για να κρινεις και εσυ και ολοι οσοι παρακολουθουν αυτη την συζητηση,για το ποιες ειναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δυνατοτητες αυτων των "αδυναμων" soc της intel,που κανουν "λιγοτερα" πραγματα σε σχεση με τους "κορυφαιους" risc!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 6
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για αντιγραφή από Lumia, ειδικά μπροστά είναι ίδιο το 950, κι εσείς μου λέτε για Apple. Ελεος.

κοπιαρει την apple σε όλα τα επίπεδα....

Ναι όντως, μοιάζει πολύ με το iPod Shuffle. 

• Like 4
Δημοσ.

κοπιαρει την apple σε όλα τα επίπεδα....

Πράγματι. Έχει οθόνη και είναι από αλουμίνιο... Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι ολόιδιο το iphone 6..

iphone6-select-2014_GEO_US?wid=1200&hei=

...σαν 2 σταγόνες νερό. Αν δεν είχε το μήλο θα δυσκολευόμουν να τα ξεχωρίσω. Κατά τα υπόλοιπα είναι επίσης ολόιδιο με το iphone (εμφάνιση μενού κτλ). Έχεις μάτι αετίσιο φίλε μου... :blink:

Κρίμα τη φωτογραφία που έχεις στο avatar... :D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν βλέπω καμμία ομοιότητα προσωπικά με κάποιο κινητό της apple.

Τι δεν βλεπεις πλακα κανεις;

Δεν εχουν τα Apple οθονη οπως εχει και αυτο;

Δεν εχουν τα Apple μπαταρια οπως εχει και αυτο;

:D :lol: :P

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για αντιγραφή από Lumia, ειδικά μπροστά είναι ίδιο το 950, κι εσείς μου λέτε για Apple. Ελεος.

Ναι όντως, μοιάζει πολύ με το iPod Shuffle. 

Ειδικά στο μπροστινό μέρος. Οι οθόνες είναι ίδιες... Τα πλήκτρα αλλάζουν λίγο... :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...