Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι εδώ μέσα έχετε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα...

Για WINDOWS PHONE (surface) είναι το άρθρο όχι για iPhone.

Οτι και να είναι η αγορά στα smart phone πάει ένα βήμα παραπέρα...

Δημοσ.

Δεν θα εγκαταλείψει την αγορά αλλά με μερίδιο κάτω από 5% είναι σαν να μην υπάρχει.

Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή για Χ86 λειτουργικό κανονικά και στα τηλέφωνα. SoC που στηρίζονται σε Χ86 υπάρχουν ήδη οπότε θα είναι σχετικά εύκολο. Τα windows phone Μπορεί να μην πέτυχαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με μικρές αλλαγές εδώ και εκεί δεν μπορούν να επανέλθουν. 

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι το 2017 αμφιβαλω πολυ για το αν θα υπαρχει η ms στα smartphones 

Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος για αυτό...... 

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?

Δημοσ.

Το Windows phone ήταν τρομερή εμπειρία όταν πρωτοβγήκε, όταν ακόμη το Android ήταν σε πρώιμο στάδιο και σερνόταν κυριολεκτικά. Είχα αγοράσει τότε το HTC Trophy και πραγματικά μου έμεινε αξέχαστο. Το ευχαριστήθηκα πολύ, ήταν τόσο καλοφτιαγμένο και κυρίως το λογισμικό ήταν όσο καλό ήταν και το iOS τότε, πραγματικά βούτυρο!

Έκτοτε, το Android εξελίχθηκε και σήμερα είναι αχτύπητο. Το στήριξαν πολύ και οι εταιρείες που σχεδόν όλες συμφώνησαν να χρησιμοποιούν αυτό για τις συσκευές τους.

Το Surface phone θα είναι ένα προιόν το οποίο θα πιάσει μικρό μερίδιο στην αγορά και λογικά θα είναι και πανάκριβο.

Επίσης μένει να δούμε από τι υικά θα κατασκευαστεί και πόσο premium θα είναι. Πρέπει να είναι πολύ υψηλής ποιότητας για να γίνει θελκτικό. Γενικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να χτυπηθεί το Android με το συγκεκριμένο επίπεδο που έχει εξελιχθεί και μπορείς να κάνει πάρα πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Μα ιντα λετε μωρε.... Σας εχουνε κανει πλυση εγκεφαλου ετουτεσες οι εταιρειες και σασε πιπιλιζουνε το μυαλο. Η μια εχει κιονα και η αλλο εχει κιονε...Γροικα Μαρικα ιντα λενε επαεεεεεε....Ρεντικολο εγινικανε..!!!

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμμία ομοιότητα προσωπικά με κάποιο κινητό της apple.

Για τους Apple fans αν έχεις τουαλέτα ιδιο μοντέλο με αυτή στα γραφεία της Apple την "κοπιάρεις"

• Like 1
Δημοσ.

iPhone 5 ποιο λεπτό ποιο πλακέ κατάσταση τώρα με Windows 10 μέσα.....

Με οθόνη αφής, κάμερα, μόντεμ.  Σε όλα την αντέγραψε την Apple.

Δημοσ.

Είχα πριν 8 χρονια αυτό το 5 ίντσο :

http://www.cnet.com/products/oqo-model-02/

και από τότε δεν έχω ερωτευθεί άλλη

συσκευή έτσι .. και ουτε εχω δει κατι τοσο φορητο σε windows ,αν κάνει κάτι παρόμοιο με ντεσκτοπ windows και με καλή αυτονομια

Θα είναι απίθανο. Αλλά ας δούμε πρώτα τι θα βγει γιατί από τα lumia είμαι αρκετά απογοητευμένος .

Δημοσ.

Είχα πριν 8 χρονια αυτό το 5 ίντσο :

http://www.cnet.com/products/oqo-model-02/

και από τότε δεν έχω ερωτευθεί άλλη

συσκευή έτσι .. και ουτε εχω δει κατι τοσο φορητο σε windows ,αν κάνει κάτι παρόμοιο με ντεσκτοπ windows και με καλή αυτονομια

Θα είναι απίθανο. Αλλά ας δούμε πρώτα τι θα βγει γιατί από τα lumia είμαι αρκετά απογοητευμένος .

Δημοσ.

Βασικά κανείς δεν μίλησε για Desktop λογισμικό στο κινητό και μεταξύ μας δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Το θέμα είναι να κάνει Virtualize ή ακόμα και Native run x86 ​ΜΕΣΩ ​Continuum. Σε αυτό ποντάρει η MS http://www.windowscentral.com/why-nadella-thinks-continuum-defining-feature-mobile?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

Δημοσ.

iPhone 5 ποιο λεπτό ποιο πλακέ κατάσταση τώρα με Windows 10 μέσα.....

Όλα τα smartphone με iPhone μοιάζουν.... όλοι αντιγραφούν την apple....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...