Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αντιπαρερχόμαστε αυτό καθώς την έχει ήδη πάρει αλλά ας πούμε ότι δεν την πήρε. Που ακριβώς θα τον βοηθήσει η stock έκδοση ή το "πάτημα" σε ένα τόσο βαριά αλλαγμένο UI;

Να στο κάνω λίγο πιο εύκολο. Και η δική μου προσωπική συσκευή (meizu MX4) έχει μια απίστευτα βαριά τροποποιημένη έκδοση του android (flyme). Πότε πιστεύεις ότι είδα τις μεγαλύτερες και ουσιαστικότερες αλλαγές; Οταν πήρα από jelly bean -> kit kat -> loli -> σύντομα MM ή όταν πήγα από Flyme 4 -> Flyme 5;

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα, αρχιζει η ειρωνια... Ειναι νεo ειδικο benchmark!  :P

Δεν εχω λόγο να αντιπαραθέσω επιχειρήματα υπερ της μιας συσκευής ή της άλλης μιας και είμαι περαστικός απο το thread, απλά μπήκα να διαβάσω τις προτάσεις σας και πραγματικά σε οσα ποστ έχεις κάνει, σε ολα μα σε ολα αναφέρεις την σύγκριση με το Nexus 5 του 2013 και θέλησα να χαλαρώσω λίγο το κάπως τεταμένο κλίμα που έχετε δημιουργήσει με ενα αστειάκι... Μην αρπάζεσαι έτσι εύκολα λοιπόν... 

Δημοσ.

Δεν εχω λόγο να αντιπαραθέσω επιχειρήματα υπερ της μιας συσκευής ή της άλλης μιας και είμαι περαστικός απο το thread, απλά μπήκα να διαβάσω τις προτάσεις σας και πραγματικά σε οσα ποστ έχεις κάνει, σε ολα μα σε ολα αναφέρεις την σύγκριση με το Nexus 5 του 2013 και θέλησα να χαλαρώσω λίγο το κάπως τεταμένο κλίμα που έχετε δημιουργήσει με ενα αστειάκι... Μην αρπάζεσαι έτσι εύκολα λοιπόν...

Χαλαρος ειμαι φιλε, εξου κ το εμοτικον. No hard feelings!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...