Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.Αποφασισα να αγορασω καινουργιο κινητο και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Μεχρι τωρα ειχα το lumia 920 αλλα δυστηχως με εγκατελειψε...Ενδιαφερομαι για κινητο οχι απαραιτητα windows αλλα ταβανι ειναι τα 250 ευρω και απαραιτητα απο ελληνικο μαγαζι και μονο δοσεις.Ζηταω πολλα?? :-D Λοιπον εχω σκεφτει για windows το Lumia 640xl lte.απο εκει και περα θα ηθελα βοηθεια για android ...Με ενδιαφερει οσο το δυνατον με  αυτα τα χρηματα γρηγορη περιηγηση στο internet, χωρις κολληματα και καλη καμερα εμπρος και πισω κυριως και οσο το δυνατον καλυτερη αναλυση..επισης αντοχη οσο το δυνατον περισσοτερο στο χρονο αφου θα ηθελα να το κρατησω καιρο....Ευχαριστω εκ των προτερων

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ανεβω λιγο παραπανω και παω σε Huawei P8 αξιζει η διαφορα με βαση αυτα που ζηταω?Επισης για το 640xl γνωμη??

Δημοσ.

To P8 ειναι πολυ καλη συσκευη, αλλα δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα σε σχεση με το νεξους και το φλεξ

Προσωπικα ισως να μην ανεβαινα

Το λουμια ειναι πολυ καλη συσκευη, αλλα στα 200+ δεν λεει και πολυ, αφου με λιγα παραπανω περνεις τουμπανο συσκευες

Οι φτηνοτερες εκδοσεις του λουμια στο ~100 ειναι παρα πολυ καλες επιλογες, αυτο που λες οχι ιδιαιτερα

Δημοσ.

Θα σου συμβούλευα να μείνεις μακριά από τα LG τα τελευταία 2 χρόνια οι συσκευές της βγάζουν πολλά προβλήματα και το σερβίς της είναι πραγματικά άθλιο

Δημοσ.

Μα δεν κοστίζει παραπάνω το P8 (εννοείται ότι μιλάμε για το 32GB 5X και όχι το 16GB). Τώρα η μάχη είναι αρκετά δύσκολη. Κάθε συσκευή έχει υπέρ και κατά. Σαν σύνολο το P8 είναι καλύτερη και πληρέστερη συσκευή με αρκετά καλύτερη και φωτεινότερη οθόνη. Μετά από αυτό όμως έχεις το 5Χ το οποίο διαθέτει ισχυρότερο SoC και φυσικά στοκ εμπειρία android με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Προσωπικά μεταξύ των δυο θα δυσκολευόμουν. Και οι δυο συσκευές με τραβάνε πολύ. Πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τι θες από τη συσκευή και μετά να πας ντουγρού. 

Δημοσ.

Ευχαριστω  για τις απαντησεις παιδια.Πριν απο λιγο που ειδα απο κοντα τα κινητα πραγματικα με εντυπωσιασε το p8 σε ολα του και οχι τοσο το nexus λογω καμερας μπορω να πω.Aπλα για τα δεδομενα μου ως αρχαριος βεβαια :-D  με καλυπτε και το lumia 640xl που ειναι αρκετα φθηνοτερο.Το θεμα μου ειναι τα 8GB που μου φαινονται πολυ λιγα.Με μια sd λυνεται το προβλημα ή δεν θα μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες μου στην sd γιατι κατι τετοιο εχω καταλαβει απο τη κοπελα μου που εχει lumia 535 με 8GB??

Δημοσ.

Ακόμα και αρχάριος που είσαι απέφυγε το lumia για αρκετούς λόγους. Αν σε εντυπωσίασε το P8 τότε όρμα του, δεν κάνεις λάθος στην επιλογή σου καθώς η συσκευή είναι σχεδόν πλήρης και με εξαιρετική ποιότητα σε όλα του (μικρόφωνα, κεραίες κτλ κτλ). Μπορεί να είναι πιο αργό από το Nexus 5X αλλά δεν την λες αργή συσκευή κιόλας. Νομίζω φαίνεται κιόλας ότι η συσκευή ήταν ακριβότερης κλίμακας από ότι είναι σήμερα.  

Δημοσ.

Αν ανεβω λιγο παραπανω και παω σε Huawei P8 αξιζει η διαφορα με βαση αυτα που ζηταω?Επισης για το 640xl γνωμη??

Οχι δεν αξιζει για κανενα λογο.

 

Το P8 εχει αισθητα υποδεεστερη cpu, υποδεεστερη gpu, απουσια fingerprint κ φυσικα χειροτερο λογισμικο κ λιγοτερες αναβαθμισεις.

 

 

Ειναι ενα υπερτιμημενο κινητο, ειδικα για τον αργο επεξεργαστη που εχει σε αυτα τα χρηματα.

Εχουν μαλιστα κανει κ περικοπες οπως απουσια 5ghz wifi.

 

Ο επεξεργαστης του και η καρτα γραφικων του ειναι ουσιαστικα πιο αργα και απο του nexus 5 του 2013. Aυτο τα λεει ολα νομιζω.

http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3

 

Ενδεικτικα δες πως υπολειπεται κ απο το nexus 5:

 

74744.png

 

 

74737.png

 

74735.png

Δημοσ.

Το οτι υστερει στα benchmarks δεν λεει απολυτως τιποτα...Η συσκευη ειναι εξαιρετικη...Ειχα και το Flex 2 που στα χαρτια ειναι πολυ πιο γρηγορο και σε εμπειρια χρησης ηταν το ιδιο μην πω οτι ετρωγε τα κολληματα του σε σχεση με το P8

Οσον αφορα ποιοτητα κατασκευης μπαταρια και καμερα εννοειται καλυτερο το P8...Για οθονη δεν το συζηταω καν με τα προβληματα του Flex 2 με τον κοφτη στη φωτεινοτητα και με τα φαινομενα grain banding και κιτρινιλες....Αρνητικο του P8 σε σχεση με το flex 2 η αργη φορτιση

Δημοσ.

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις.Και κατι τελευταιο ρε παιδια πριν αποφασισω η Huawei απο εγγυηση πως παει? θα εχω προβλημα αν τυχον χτυπα ξυλο μου χρειαστει??

Δημοσ.

Το οτι υστερει στα benchmarks δεν λεει απολυτως τιποτα...Η συσκευη ειναι εξαιρετικη...Ειχα και το Flex 2

Η σύγκριση δεν εγινε με το flex 2, αλλα με το nexus 5x,που είναι αισθητα πιο γρήγορο.

Εδω είναι πιο γρήγορο το nexus 5 του 2013(συν οτι εχει κ πιο αναβαθμισμενη έκδοση λογισμικου) κ μιλαμε παντα κ για εμπειρία χρησης κ για προγράμματα, παιχνιδια.

 

Ειναι αργο για τα χρήματα του το p8, φαίνεται γλαφυρα κ στις μετρήσεις πιο πανω.

 

Ειναο πιο κοντα σε επιδοσεις σε ενα moto g (που και αυτο εχει άριστη εμπειρία χρησης) απο οτι στο πολυ πιο γρήγορο nexus 5x.

 

Απεφυγε το, εκτος αν θελεις να παρεις εν ετει 2016 κινητο με επιδοσεις χειροτερες απο κινητο του 2013.

Δημοσ.

Δηλαδη επειδη και το S4 μπορει να ειναι μπροστα απο το P8 στα bench το κανει πιο γρηγορο; Και το G3 το βγαζει ποιο μπροστα ειναι πιο γρηγορο μην τρελαθουμε τελειως...Επειδη δεν φοραει επωνυμο cpu αλλα Kirin που ειναι πισω στα benches ειναι μαπα κινητο και συγκρινεται με moto g και κινητα 2013;....Απλα απο περιεργεια το εχεις πιασει στα χερια σου ή τα γραφεις μονο διαβαζoντας benches;(επειδη εχεις δοκιμασει πολλα απο οσο ξερω)

Εγω επειδη ειχα και G3 και Flex 2(3 ιδια περασαν απο τα χερια μου) και το γουσταρα οπως ανεφερα και το συγκρινα με αυτο ειναι πισω απο το P8....

Το οτι η Huawei ειναι στην 3η θεση σε πωλησεις αφου βγαζει πατατες κινητα πως εξηγειται; Τλς ελπιζω ο TS να βγαζει ακρη και να κανει την καλυτερη επιλογη...Ας τα δει ολα σε μαγαζια και αν το P8 του φανει πατατα ας το αποκλεισει...Οτι και να λεμε εμεις αυτος επιλεγει

Δημοσ.

Παλι αναφερονται κινητα που δεν σκεφτεται ο ts.

Ο ts ειναι αναμεσα στο πολυ γρήγορο nexus 5x και το αισθητα αργοτερο p8.

 

Μάλιστα, το nexus 5x ακομα κ αν ειχε αργοτερο επεξεργαστή, μπορει να ειχε ανωτερη εμπειρία χρήσης λογω pure android κ αναβαθμισεων.

 

Τωρα λοιπόν που εχει κ αισθητα ταχυτερο επεξεργαστή, η διαφορα είναι ακομα μεγαλύτερη.

 

Ειναι ενδεικτικο οτι το p8 είναι πιο αργο επεξεργαστη κ gpu απο το nexus 5 του 2013.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...