Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πολύ ωραίο το παιχνιδάκι, είναι λες και βλέπεις ταινία της Pixar, μόνο που εδώ παίζεις κιόλας. Πανέμορφο, ωραιότατο gameplay που μου θύμισε εποχές Ps1 με Crash Bandicoot και ναι μου είχε λείψει πολύ ένα τέτοιο παιχνίδι. 7
metallica 13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Και πάνω που έχεις ξενερωσει με την κατάσταση αυτης της βιομηχανίας και σου έρχετε να τα βροντηξεις,παίζεις το ratchet and clank που σου θυμίζει γιατί αγαπησες τον μαγικό κόσμο των vidogames..φοβερό παιχνίδι..όλοι οι κάτοχοι του ps4 πρέπει να το έχουν στην συλλογή τους..αγνο,ποιοτικό gaming.. 3
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και πάνω που έχεις ξενερωσει με την κατάσταση αυτης της βιομηχανίας και σου έρχετε να τα βροντηξεις,παίζεις το ratchet and clank που σου θυμίζει γιατί αγαπησες τον μαγικό κόσμο των vidogames..φοβερό παιχνίδι..όλοι οι κάτοχοι του ps4 πρέπει να το έχουν στην συλλογή τους..αγνο,ποιοτικό gaming.. Μολις πετυχω αγγελια στο 20ρικο εχει φυγει(επειδη ηδη εχουν φυγει αρκετα χρηματα ως τωρα το 2016 σε παιχνιδια απο μενα ).
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ήδη το βγάλανε κάποια άτομα στα 25. Αρκεί να τα προλάβεις..
Spartan117 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Από τα καλύτερα games στο Ps4, όσους τους αρέσει η διασκέδαση highly recommended. 2
Spartan117 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν έχει ούτε υπότιτλους; Όχι Ελληνικούς. Τόσο καλό είναι; Ναι, για 35 είναι τρελό deal άμα σου αρέσουν τα 3D platformer.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ρε παιδια τα εχουμε πει http://www.metacritic.com/game/playstation-4/ratchet-clank κορυφη το παιχνιδι,σε χαμηλη τιμη και ευκολο platinum. Σιγουρα αξιζει να υπαρχει για καθε κατοχο ps4 και ακριβως επειδη η αντιστοιχη ταινια βγηκε κατωτερη του αναμενομενου,παιρνει και μεγαλυτερη αξια.
jorimkian2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ξέρουμε αν βγουν dlc? Για να περιμένω να το αγοράσω σε πακετακι με τα εξτρας Αποστολή από το MediaPad M1 8.0 με τη χρήση Insomnia App
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Από τα καλύτερα games στο Ps4, όσους τους αρέσει η διασκέδαση highly recommended. ψώνιο :Ρ (ποσα Platinum εχεις?) Ρε παιδια τα εχουμε πει http://www.metacritic.com/game/playstation-4/ratchet-clank κορυφη το παιχνιδι,σε χαμηλη τιμη και ευκολο platinum. Σιγουρα αξιζει να υπαρχει για καθε κατοχο ps4 και ακριβως επειδη η αντιστοιχη ταινια βγηκε κατωτερη του αναμενομενου,παιρνει και μεγαλυτερη αξια. προσωπικα προτιμω τα δυσκολα Platinum (οχι τα χρονοβορα, τα δυσκολα, αν τα συνδιαζει και τα 2 ακομα καλυτερα.) ειμαι φανατικος του ratchet & clank απο τον πρωτο τιτλο (τοτε που ελεγαν οτι ratchet & clank και jak and daxter ειναι παρομοια). δυστυχως πλεον δεν εχω ps4 αλλα αυτος ειναι ο πρωτος τιτλος που μπαινει στα αμεσα μου σχεδια μετα απο πολλους μηνες. μολις μαζευτουνε 2-3 τετοιοι θα το ξαναπαρω. ελπιζω σε περισσοτερα remakes κλασσικων τιτλων, πραγματικα δεν με νοιαζει να βλεπω νεους τιτλους, μπορω ανετα να 'ζησω' με τετοιες δουλειες σε παλιους τιτλους.
bigmix Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 και εγώ έχω δει πολλά βιντεάκια για το παιχνίδι και μοίαζει απίστευτο και σε πολύ ελκυστική τιμή. Θα τσιμπηθεί μέσα στο μήνα!!
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και πάνω που έχεις ξενερωσει με την κατάσταση αυτης της βιομηχανίας και σου έρχετε να τα βροντηξεις,παίζεις το ratchet and clank που σου θυμίζει γιατί αγαπησες τον μαγικό κόσμο των vidogames..φοβερό παιχνίδι..όλοι οι κάτοχοι του ps4 πρέπει να το έχουν στην συλλογή τους..αγνο,ποιοτικό gaming.. Τα Ratchet and Clank ανέκαθεν ήταν ποιοτικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το τρίτο (up your arsenal) και το έκτο (a crack in time). Ειδικά το τρίτο απίστευτο. Από τέτοια παιχνίδια βλέπεις ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι μεγάλωσες και έγινες "κρύος" εσύ στο gaming, το gaming έχει χάσει στην πλειοψηφία του την ποιότητα του. Για τέτοια παιχνίδια όμως ζούμε. Με το καλό όταν αποκτήσω PS4 το Ratchet and Clank αποτελεί τη δεύτερη επιλογή μου (μετά το Bloodborne) σαν must παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα