tinapo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μου παρουσιάζεται το παρακάτω πρόβλημα Μερικές φορές όταν έχει κλείσει η οθόνη λόγω προστασίας και προσπαθώ μετά να χρησιμοποιήσω τον ΗΥ κουνώντας πχ το ποντίκι ή πατώντας κάποιο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο η οθόνη δεν ενεργοποιείται. Στη συνέχεια την απενεργοποιώ και την ενεργοποιώ ξανά (OFF-ON) και επανέρχεται αλλά όχι στη σωστή ανάλυση, αν επαναλάβω ακόμη μια φορά το OFF-ON επανέρχεται σωστά. Γνωρίζετε αν φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ _________________________________________________________________ Πληροφορίες Οθόνη: EIZO EV2436W VGA: SAPPHIRE RADEON HD 5670 1GB DRIVERS: AMD CATALYST (v.2015.0804.21.41908) Σύνδεση: DisplayPort OS: windows 7 Μηνύματα που εμφανίζονται
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ίδιο μυνημα είχα και εγώ κάποια στιγμή σε μια παλιότερη κάρτα μόλις άλλαξα καλώδιο δεν μου ξανά έβγαλε το μυνημα
tinapo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είναι πολύ πιθανό, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να χάλασε το καλώδιο. Την οθόνη με το καλώδιο που την συνόδευε τα έχω περίπου 1,5 χρόνο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εμενα το ειχε κανει στο ακυρο στον υπολογιστη του γραφειου , και ειναι πραγμα που ουτε η οθονη κουνιεται ουτε ο υπολογιστης να πω οτι καπου το τσακισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα