Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε lenovo z50 με win 10 μου έχει μαυρίσει η οθόνη. Οταν ανοίγει δεν εμφανίζει καθολου ούτε το σημα των Windowss προσπαθω να μπω σε safe mode αλλα δεν εμφανίζει κάτι! Αν είναι θέμα ρυθμίσεων της οθόνης τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Καλημέρα. Στα bios μπαίνει; Για αρχή δοκίμασε να το συνδέσεις σε οθόνη.

Δημοσ.

Τρία πιθανά σενάρια

1. Ασυμβατότητα driver οθόνης (πιθανόν ύστερα από update)
2. Ασυμβατότητα κάρτας γραφικών (πιθανόν ύστερα από update)
3. Κόλλησαν τα windows (το ερώτημα είναι αν μπαίνει όντως στα windows, δίοτι δεν μπορείς να δεις τι κάνει)

Βέβαια θα μπορούσε να'ναι γενικότερα πρόβλημα της οθόνης (πχ να κάηκε), αν και το θεωρώ αρκετά απίθανο
ή ακόμη και να υπάρχει κάποιο άλλο σοβαρότερο (hardware) θέμα και να έχει κολλήσει γενικότερα.

Κάνε αυτό που σου έγραψε ο radiohead για αρχή, ώστε να αποκλείσουμε οτιδήποτε χειρότερο.

Δημοσ.

κλαημερα! μπάινω κανονικά στο bios. Μου ανοιγει η αρχική οθόνη κατα τη φόρτωση των windows αλλά στην οθόνη πριν μου ζητήσει το password πέφτει μάυρο

Δημοσ.

Σε lenovo z50 με win 10 μου έχει μαυρίσει η οθόνη. Οταν ανοίγει δεν εμφανίζει καθολου ούτε το σημα των Windowss προσπαθω να μπω σε safe mode αλλα δεν εμφανίζει κάτι! Αν είναι θέμα ρυθμίσεων της οθόνης τι μπορώ να κάνω?

Σε safe mode δεν μπορείς να μπεις σε uefi bios όπως παλιά, πατώντας δηλαδή το f8. Άστο να ανοίξει μέχρι να σταματήσει να δουλεύει ο δίσκος και κράτα πατημένο το power μέχρι να σβήσει τελείως. Μετά, αν ανιχνεύσει το σύστημα ότι κάτι δεν πάει καλά, "μπορεί" να σου επιτρέψει να μπεις σε κατάσταση επιδιόρθωσης όπου επιλέγεις Trobleshot->Advanced settings.

Εδώ μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος αν το πρόβλημα δημιουργήθηκε από λάθος drivers. Αν όχι συνεχίζεις στο Startup options->Restart και μετά μπορείς να επιλέξεις το 3 για low-resolution video ή κάποιο από τα 4 / 5 / 6 για ασφαλή λειουργία / με δίκτυο / σε γραμμή εντολών.

Δημοσ.

συνδεσα το λαπτοπ με την τηλεόραση μεσω hdmi και άνοιξε. Στις ρυθμίσεις οθονης μου προτείνει 125% που ειναι πολύ μικρό... τι να κανω μήπως καποιο update κρασαρει? τι να κάνω?

Δημοσ.

Σου έδωσε λύσεις παραπάνω. Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών πάτα προσαρμογείς οθόνης και σ'αυτό που θα βγάλει πάτα δεξί κλίκ και απενεργοποίηση. Μετά κάνε επανεκκίνηση και μπες κανονικά όχι σε safe να δείς άν συνεχίζει.

Δημοσ.

συνδεσα το λαπτοπ με την τηλεόραση μεσω hdmi και άνοιξε. Στις ρυθμίσεις οθονης μου προτείνει 125% που ειναι πολύ μικρό... τι να κανω μήπως καποιο update κρασαρει? τι να κάνω?

Αφού σου ανοίγει, απεγκατέστησε τους drivers της κάρτας γραφικών και κάνε επανεκκίνηση να δεις αν μετά σου εμφανίσει στην οθόνη εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...