Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσεξα οτι στον υπολογιστη μου στην Διαχειριση Εργασιων βλεπει 15,9 gb μνημη και μου γραφει Δεσμευμενη για το υλικο 90,9 MB και την καρτα γραφικων του επεξεργαστη την εχω απενεργοποιησει και σιγουρα δεν τραβαει αυτα τα 90,9 η R9 390

Υπαρχει περιπτωση να τα τραβαει ο 850 pro που εχω ενεργοποιησει το rapid mode?

Δημοσ.

καρτα ηχου , καρτα γραφικων ή οποια αλλη συσκευη μπορει να χρειαζεται. ή να την εχει δεσμευμενη το λειτουργικο ή η μητρικη να το εχει σαν περιορισμο. μην ασχολεισαι :-) περα απο περιεργεια δηλαδη...

• Like 3
Δημοσ.

Περιορισμο μητρικης λιγο χλωμο το βλεπω σηκωνει ανετα 64GB τωρα καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη και η καρτα γραφικων της μητρικης η μαλλον του επεξεργαστη ειναι απενεργοποιημενη και η R9 390 οπως βλεπω δεν τραβαει απο την μνημη του συστηματος.

Παντως το cpu-z μου βλει κανονικα 16.384

Δημοσ.

Περιορισμο μητρικης λιγο χλωμο το βλεπω σηκωνει ανετα 64GB τωρα καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη και η καρτα γραφικων της μητρικης η μαλλον του επεξεργαστη ειναι απενεργοποιημενη και η R9 390 οπως βλεπω δεν τραβαει απο την μνημη του συστηματος.

Για να σε βγάλω απ το άγχος μιας και νομιζω οσοι σου έχουν απαντήσει ειναι με ιντελ συστήματα, και στον σταθερό της υπογραφής λέει 7.9 διαθέσιμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν ειπα περιορισμο μητρικης εννοουσα να κραταει λιγα ΜΒ η μητρικη. Δεν ειναι προβλημα. ολοι ετσι ειναι :-)

Επεξ/σία από conkal
  • Like 1
Δημοσ.

Ελεγα μηπως υπαρχει προβλημα σε μητρικη η μνημες αλλα αφου και εσεις την βλεπετε ετσι δεν υπαρχει λογος να ασχοληθω για 90mb

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και στο μηχάνημά μου που έχω 8gb 7.9 διαβάζει, φυσιολογικό είναι. Στα amd fm2 (δεν ξέρω για τα am3+, μιλάω εκ πείρας μιας και το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές) τα 100mb τα πιάνει το c6 state, αν το κλείσω έχω 8gb, 

Δημοσ.

νομιζα οτι το εψαχνες για ακαδημαικους λογους , ψαξε το αν θες παντως δεν εχεις προβλημα

Οχι νομιζα οτι εχω προβλημα αφου δεν εχω το αφηνω.

Δημοσ.

Προσεξα οτι στον υπολογιστη μου στην Διαχειριση Εργασιων βλεπει 15,9 gb μνημη και μου γραφει Δεσμευμενη για το υλικο 90,9 MB και την καρτα γραφικων του επεξεργαστη την εχω απενεργοποιησει και σιγουρα δεν τραβαει αυτα τα 90,9 η R9 390

Υπαρχει περιπτωση να τα τραβαει ο 850 pro που εχω ενεργοποιησει το rapid mode?

Είσαι κομπλέ φίλος, σε όλους λίγο παρακάτω μας δείχνει...Μην ανησυχείς.

• Like 3
Δημοσ.

Έλα... αθροίζεται κάποια ποσότητα μνήμης, σχεδόν, από όλες τις συσκευές που έχεις κουμπώσει πάνω. Όχι για απόδοση σε χρήση, αλλά είναι κάτι μεταξύ επικοινωνίας bios και συσκευών μέσω ram, που είναι η κοινά διαθέσιμη μνήμη. Έτσι είναι παντού και έχει μικροδιαφορές, από σύστημα σε σύστημα, για ευνόητους λόγους. Μην ασχολείσαι - είναι πιο παλιά και από τον χρόνο αυτήν η ιστορία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...