LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Προσεξα οτι στον υπολογιστη μου στην Διαχειριση Εργασιων βλεπει 15,9 gb μνημη και μου γραφει Δεσμευμενη για το υλικο 90,9 MB και την καρτα γραφικων του επεξεργαστη την εχω απενεργοποιησει και σιγουρα δεν τραβαει αυτα τα 90,9 η R9 390 Υπαρχει περιπτωση να τα τραβαει ο 850 pro που εχω ενεργοποιησει το rapid mode?
andreapaog328 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 και μένα μου λέει 7.7/8 GB αλλά 350MB hardware reserved λόγω hd4600 μάλλον αλλά χωρίς rapid. ίσως τα δικά σου είναι κανα overhead για το rapid του 850.
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το εβγαλα το rapid αλλα παλι τα ιδια μου γραφει αρα δεν ηταν αυτο.
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 καρτα ηχου , καρτα γραφικων ή οποια αλλη συσκευη μπορει να χρειαζεται. ή να την εχει δεσμευμενη το λειτουργικο ή η μητρικη να το εχει σαν περιορισμο. μην ασχολεισαι περα απο περιεργεια δηλαδη... 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Περιορισμο μητρικης λιγο χλωμο το βλεπω σηκωνει ανετα 64GB τωρα καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη και η καρτα γραφικων της μητρικης η μαλλον του επεξεργαστη ειναι απενεργοποιημενη και η R9 390 οπως βλεπω δεν τραβαει απο την μνημη του συστηματος. Παντως το cpu-z μου βλει κανονικα 16.384
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Περιορισμο μητρικης λιγο χλωμο το βλεπω σηκωνει ανετα 64GB τωρα καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη και η καρτα γραφικων της μητρικης η μαλλον του επεξεργαστη ειναι απενεργοποιημενη και η R9 390 οπως βλεπω δεν τραβαει απο την μνημη του συστηματος. Παντως το cpu-z μου βλει κανονικα 16.384 Για να σε βγάλω απ το άγχος μιας και νομιζω οσοι σου έχουν απαντήσει ειναι με ιντελ συστήματα, και στον σταθερό της υπογραφής λέει 7.9 διαθέσιμα 1
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Περιορισμο μητρικης λιγο χλωμο το βλεπω σηκωνει ανετα 64GB τωρα καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη και η καρτα γραφικων της μητρικης η μαλλον του επεξεργαστη ειναι απενεργοποιημενη και η R9 390 οπως βλεπω δεν τραβαει απο την μνημη του συστηματος. Παντως το cpu-z μου βλει κανονικα 16.384 οταν ειπα περιορισμο μητρικης εννοουσα να κραταει λιγα ΜΒ η μητρικη. Δεν ειναι προβλημα. ολοι ετσι ειναι Επεξ/σία 7 Απριλίου 2016 από conkal 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ελεγα μηπως υπαρχει προβλημα σε μητρικη η μνημες αλλα αφου και εσεις την βλεπετε ετσι δεν υπαρχει λογος να ασχοληθω για 90mb
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και στο μηχάνημά μου που έχω 8gb 7.9 διαβάζει, φυσιολογικό είναι. Στα amd fm2 (δεν ξέρω για τα am3+, μιλάω εκ πείρας μιας και το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές) τα 100mb τα πιάνει το c6 state, αν το κλείσω έχω 8gb,
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 νομιζα οτι το εψαχνες για ακαδημαικους λογους , ψαξε το αν θες παντως δεν εχεις προβλημα
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 νομιζα οτι το εψαχνες για ακαδημαικους λογους , ψαξε το αν θες παντως δεν εχεις προβλημα Οχι νομιζα οτι εχω προβλημα αφου δεν εχω το αφηνω.
BabisTs Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Προσεξα οτι στον υπολογιστη μου στην Διαχειριση Εργασιων βλεπει 15,9 gb μνημη και μου γραφει Δεσμευμενη για το υλικο 90,9 MB και την καρτα γραφικων του επεξεργαστη την εχω απενεργοποιησει και σιγουρα δεν τραβαει αυτα τα 90,9 η R9 390 Υπαρχει περιπτωση να τα τραβαει ο 850 pro που εχω ενεργοποιησει το rapid mode? Είσαι κομπλέ φίλος, σε όλους λίγο παρακάτω μας δείχνει...Μην ανησυχείς. 3
Occultist Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έλα... αθροίζεται κάποια ποσότητα μνήμης, σχεδόν, από όλες τις συσκευές που έχεις κουμπώσει πάνω. Όχι για απόδοση σε χρήση, αλλά είναι κάτι μεταξύ επικοινωνίας bios και συσκευών μέσω ram, που είναι η κοινά διαθέσιμη μνήμη. Έτσι είναι παντού και έχει μικροδιαφορές, από σύστημα σε σύστημα, για ευνόητους λόγους. Μην ασχολείσαι - είναι πιο παλιά και από τον χρόνο αυτήν η ιστορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα