Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω ενα iibiza 2004 2005 μοντέλο 1.4 sport ( οχι το top gun ) , μήπως κάποιος φίλος με το ίδιο αμάξι μπορεί να μου πει ποια ακριβώς ειναι η ασφάλεια του αναπτήρα στα πλάγια για να δώ αν εχει καεί ? , γιατι βραχυκήκλωσε ο αναπτήρας απο κατι μεταλλικό που έπεσε μέσα και θέλω να δώ αν εχει κάψει ασφάλεια

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Είχα το ίδιο μοντέλο, οι ασφάλειες είναι στα αριστερά στο πλαϊ του ταμπλό. Έχει πάνω ένα σχεδιάγραμμα που λέει για τι είναι η κάθε μια. Ίσως να βρεθεί απο εκεί. Μόνο ο αναπτήρας δεν δουλεύει;

Δημοσ.

Ναι μόνο ο αναπτήρας δεν δουλεύει , παλιά ειχα ξανα πάθει το ίδιο ειχε πέσει κατι μεταλλικό μέσα έβγαλε σπίθες και δεν δούλευε ο αναπτήρας , το πήγε ο πατέρας μου καπου και το έφτιαξαν αλλα δεν ρώτησα τι ήταν αλλα μαλλον ηταν η ασφάλεια , ε τώρα την ξανα πάτησα πάλι έπεσε κατι μεταλλικό μέσα δεν είδα να βγάζει σπίθες αλλα ο αναπτήρας δεν λειτουργεί

Δημοσ.

Ίσως είναι αυτή:

Fuse.jpg

Επίσης υπάρχει σχεδιάγραμμα στο καπάκι της ασφαλειοθήκης. Ε αν δεν βρεις ούτε από αυτό άκρη, τις τσεκάρεις όλες μια μια μέχρι να βρεις την καμμένη, 2-3 λεπτά υπόθεση είναι.

Δημοσ.

Βρήκα το σχεδιάγραμμα που είναι ή ασφάλεια του αναπτήρα αλλά το περίεργο είναι ότι εκεί που πρέπει να υπάρχει ασφάλεια δεν υπάρχει κάτι είναι κενό ....

Edit : Τελικά βρήκα μια αλλη ασφάλεια που ηταν καμμένη την άλλαξα και κομπλέ

Ευχαριστώ για την βοήθεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...