SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλημέρα Έχω ενα iibiza 2004 2005 μοντέλο 1.4 sport ( οχι το top gun ) , μήπως κάποιος φίλος με το ίδιο αμάξι μπορεί να μου πει ποια ακριβώς ειναι η ασφάλεια του αναπτήρα στα πλάγια για να δώ αν εχει καεί ? , γιατι βραχυκήκλωσε ο αναπτήρας απο κατι μεταλλικό που έπεσε μέσα και θέλω να δώ αν εχει κάψει ασφάλεια Ευχαριστώ
Sorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είχα το ίδιο μοντέλο, οι ασφάλειες είναι στα αριστερά στο πλαϊ του ταμπλό. Έχει πάνω ένα σχεδιάγραμμα που λέει για τι είναι η κάθε μια. Ίσως να βρεθεί απο εκεί. Μόνο ο αναπτήρας δεν δουλεύει;
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ναι μόνο ο αναπτήρας δεν δουλεύει , παλιά ειχα ξανα πάθει το ίδιο ειχε πέσει κατι μεταλλικό μέσα έβγαλε σπίθες και δεν δούλευε ο αναπτήρας , το πήγε ο πατέρας μου καπου και το έφτιαξαν αλλα δεν ρώτησα τι ήταν αλλα μαλλον ηταν η ασφάλεια , ε τώρα την ξανα πάτησα πάλι έπεσε κατι μεταλλικό μέσα δεν είδα να βγάζει σπίθες αλλα ο αναπτήρας δεν λειτουργεί
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ίσως είναι αυτή: Επίσης υπάρχει σχεδιάγραμμα στο καπάκι της ασφαλειοθήκης. Ε αν δεν βρεις ούτε από αυτό άκρη, τις τσεκάρεις όλες μια μια μέχρι να βρεις την καμμένη, 2-3 λεπτά υπόθεση είναι.
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Βρήκα το σχεδιάγραμμα που είναι ή ασφάλεια του αναπτήρα αλλά το περίεργο είναι ότι εκεί που πρέπει να υπάρχει ασφάλεια δεν υπάρχει κάτι είναι κενό .... Edit : Τελικά βρήκα μια αλλη ασφάλεια που ηταν καμμένη την άλλαξα και κομπλέ Ευχαριστώ για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα