Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σημερα το κινητο μου αρχισε να κανει νουμερα και να δειχνει θολα η οθονη.Να σημειωσω οτι η οθονη εχει αλλαχτει μια φορα λογο πτωσης.Στη περιπτωση μου θελει ξανα αλλαγη?Αν ναι ποσο κοστιζει πανω κατω? Αν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μετακινηθει! 

post-357472-0-41927200-1459985571_thumb.jpg

post-357472-0-62528700-1459985573_thumb.jpg

post-357472-0-33301500-1459985575_thumb.jpg

Δημοσ.

κανε εργοστασιακες ρυθμισεις μια φορα πριν βγαλεις γρηγορα συμπερασματα...μια καινουργια κοστιζει απο 40-70 ευρω για να στην περασουν.

Δημοσ.

Εργοστασιακες ρυθμισεις δεν νομιζω να βοηθησουν. Μηπως βγηκε η κουνηθηκε το βυσματακι της καλωδιοταινιας της οθονης και δεν κανει καλη επαφη? Μηπως η οθονη που μου εβαλαν δεν ειναι γνησια? 40-70 μονο να την περασουν οχι αγορα?

Δημοσ.

παιζει και ολα αυτα που λες,αλλα απο την στιγμη που μιλας για μαστορα μαλλον δεν θες να το ανοιξεις...οι τιμες τοσο εχουν πανω-κατω αν το πας σε καποιον μαστορα αν το πας σε αντιπρωσοπειες αστο παρε καινουργιο καλυτερα.

Δημοσ.

Κάνε μια ερώτηση και σε καμία αντιπροσωπεία μη τους απορρίπτεις πριν ρωτήσεις γιατί με μάστορες την έχω πατήσει. Το IRED μου έχει αλλάξει οθόνη σε iphone 5 μέχρι στιγμής 2 φορές τη πρώτη κόλλησε και πατούσε μόνο του ότι ήθελε μετά από καμιά 15 μέρες και είχε και καμένο πίξελ. Η δεύτερη δε τη βάλανε σωστά και το κινητό στο σκοτάδι βγάζει φως από τα πλαϊνά του... Για αυτό σου λέω το νου σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...