DrunknMunky Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια σημερα το κινητο μου αρχισε να κανει νουμερα και να δειχνει θολα η οθονη.Να σημειωσω οτι η οθονη εχει αλλαχτει μια φορα λογο πτωσης.Στη περιπτωση μου θελει ξανα αλλαγη?Αν ναι ποσο κοστιζει πανω κατω? Αν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μετακινηθει!
keto Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 κανε εργοστασιακες ρυθμισεις μια φορα πριν βγαλεις γρηγορα συμπερασματα...μια καινουργια κοστιζει απο 40-70 ευρω για να στην περασουν.
DrunknMunky Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εργοστασιακες ρυθμισεις δεν νομιζω να βοηθησουν. Μηπως βγηκε η κουνηθηκε το βυσματακι της καλωδιοταινιας της οθονης και δεν κανει καλη επαφη? Μηπως η οθονη που μου εβαλαν δεν ειναι γνησια? 40-70 μονο να την περασουν οχι αγορα?
keto Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 παιζει και ολα αυτα που λες,αλλα απο την στιγμη που μιλας για μαστορα μαλλον δεν θες να το ανοιξεις...οι τιμες τοσο εχουν πανω-κατω αν το πας σε καποιον μαστορα αν το πας σε αντιπρωσοπειες αστο παρε καινουργιο καλυτερα.
La_MoRt Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κάνε μια ερώτηση και σε καμία αντιπροσωπεία μη τους απορρίπτεις πριν ρωτήσεις γιατί με μάστορες την έχω πατήσει. Το IRED μου έχει αλλάξει οθόνη σε iphone 5 μέχρι στιγμής 2 φορές τη πρώτη κόλλησε και πατούσε μόνο του ότι ήθελε μετά από καμιά 15 μέρες και είχε και καμένο πίξελ. Η δεύτερη δε τη βάλανε σωστά και το κινητό στο σκοτάδι βγάζει φως από τα πλαϊνά του... Για αυτό σου λέω το νου σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα