Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθησαν τοσο πολυ για να καταστρεψουν το εκπληκτικο κωμικ. Καμια σχεση και σαν αποδοση, και σαν κλιμα. Το σχεδιο μου θυμισε ερασιτεχνικα βιντεακια flash προ δεκαετιας. Το μονο θετικο στην ολη αυτη παρωδια, ηταν ο Kevin Conroy, οπου και παλι, μαλλον ηταν ο χειροτερος του ρολος..

Κανονικα θα επρεπε να χασουν τις θεσεις τους διαφοροι χαρτογιακαδες της DC γιαυτο το πραγμα που κανανε.

Δημοσ.

ναι (y)

πέρα από το απαράδεκτο εισαγωγικό μισάωρο, το τραγικά κακό animation και την παντελώς αδιάφορη και τυπική σκηνοθεσία, είναι πολύ εύκολο να διακρίνει κανείς γιατί τα κόμικ των μεγάλων δημιουργών, στη πλειοψηφία τους, γράφτηκαν για να λειτουργήσουν μόνο για το μέσο στο οποίο προβλήθηκαν-το χαρτί- και πουθενά αλλού...

το φινάλε για παράδειγμα δε βγάζει ίχνος συναισθήματος στο θεατή, ίσα ίσα μοιάζει πεζό, ασύνδετο με το υπόλοιπο στόρυ, σαν να τράβηξε κάποιος ένα χειρόφρενο από το πουθενά...και προφανώς κανένα ειδικό βάρος

ενώ στο κομικ παραμένει συγκλονιστικό και μια από τις πιο όμορφα γραμμένες και σχεδιασμένες εναλλαγές συναισθημάτων στην ιστορία των καρέ...

ακόμα και οι χάμιλ και κονρου μου φαίνεται ότι δεν το διασκεδάζουν όσο περίμεναν...

Δημοσ.

Είχε ένα καλό μονόλογο τουλάχιστον.

Remembering's dangerous.I find the past such a worrying, anxious place.

Yes, memory is so treacherous.One moment you're lost in a carnival

of delight, childhood aromas,the flashing neon of puberty,all that sentimental candyfloss.The next, it takes you somewhere you don't want to be.
Somewhere dark and cold,filled with damp, ambiguous-shaped things you'd rather forget.Memories can be vile,repulsive little brutes.
Like children, no?
But can we live without them?Memories are what our reason is based on.If we deny them, we deny reason itself.Although, what's wrong with that, really?
It's not like we're contractually tied down to rationality.
There is no sanity clause.
  • Moderators
Δημοσ.

Τον συγκεκριμένο μονόλογο (τον περισσότερο) είπε και στο Star Wars celebration link που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα.

Θα το δω κι εγώ κάποια στιγμή, αλλά με πολύ χαμηλότερα expectations.

Δημοσ.

Τόσο χάλια, ε; :/

Κρίμα.

Όταν γυρίσω Αθήνα θα το δω.

Off-topic

Θα βγάλουν 3 animated movies, 1 για Justice League Dark, 1 για Teen Titans και 1 για Batman-Harley.

Θα ήταν περίεργο να ζητήσω από κάποιον να το βάλει στο comic-cartoon thread μου, ε; :P

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...