Belisarius Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 κινητό που να μην κολλάει, χωρίς χρήση εφαρμογών εκτός των βασικών και χωρίς ανάγκη να το καθαρίζεις κάθε τόσο είναι ένα. Microsoft Lumia 640 ή το 640 XL για πιο απολαυστική οθόνη Ναι, εντάξει.Έγινε. 1
heavyrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ ξανα για τις προτάσεις. Απλά ναι το θέλει ο θείος μου και δεν θέλει να μπλέξει με παραγγελίες από εξωτερικό και κάρτες αλλά θέλει κάτι να πάρει με μετρητά. Όσο για τα Lumia πιστεύω θα είναι πιο εύχρηστο ένα κινητό με android παρά με windows, μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εμπειρία μου στο παρελθόν με windows phone δεν ήταν κι ότι καλύτερο.Το meizu m2 εχει αυτα που ψαχνεις. Ας το lumia, καλο ως συσκευη αλλα αν θελει εστω και βασικες εφαρμογες (viber πχ) θα εχει θεματα . Σκεψου και το j5 με μια καρτα 8-16 γιγα και θα ειναι κομπλε.
Soiratken Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ ψάχνω κάτι στα 120€-140€. Πιο πολύ για ίντερνετ και να μη κολλάνε οι εφαρμογές λόγω μνήμης. Και αν δεν είναι αναγκαίο, να μη κάνω root. Το Honor 4c πώς το βλέπετε σε σχέση με το meizu m2 και το J5; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2016 από Soiratken
Pseudonumo Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 κινητό που να μην κολλάει, χωρίς χρήση εφαρμογών εκτός των βασικών και χωρίς ανάγκη να το καθαρίζεις κάθε τόσο είναι ένα. Microsoft Lumia 640 ή το 640 XL για πιο απολαυστική οθόνη Ναι, εντάξει.Έγινε. Πολλα επιχειρηματα εχεις Ευχαριστώ ξανα για τις προτάσεις. Απλά ναι το θέλει ο θείος μου και δεν θέλει να μπλέξει με παραγγελίες από εξωτερικό και κάρτες αλλά θέλει κάτι να πάρει με μετρητά. Όσο για τα Lumia πιστεύω θα είναι πιο εύχρηστο ένα κινητό με android παρά με windows, μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εμπειρία μου στο παρελθόν με windows phone δεν ήταν κι ότι καλύτερο.Το meizu m2 εχει αυτα που ψαχνεις. Ας το lumia, καλο ως συσκευη αλλα αν θελει εστω και βασικες εφαρμογες (viber πχ) θα εχει θεματα . Σκεψου και το j5 με μια καρτα 8-16 γιγα και θα ειναι κομπλε.Οταν λεω βασικη χρηση, δεν εννοω angry birds φυσικα, αλλα κλησεις, μηνυματα, σερφαρισμα και καποιες απλες εφαρμογες πχ facebook, viber, email. Γι αυτα ειναι μια χαρα.Το προτεινα λογω ηλικιας μιας και δεν κολλαει και δεν χρειαζεται καθαρισματα,ροοτ κτλΓια κανα παιδακι που ειναι ολη μερα στο facebook και το viber οντως δεν καλυπτει γιατι κι αυτα δεν δουλευουν τελεια.Ομως ουτε τα android με 1 γιγα ραμ δουλευουν χωρις κολληματα
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγώ ψάχνω κάτι στα 120€-140€. Πιο πολύ για ίντερνετ και να μη κολλάνε οι εφαρμογές λόγω μνήμης. Και αν δεν είναι αναγκαίο, να μη κάνω root. Το Honor 4c πώς το βλέπετε σε σχέση με το meizu m2 και το J5; παρε μειζου που ναι 16αρι και παιρνει καμια αναβαθμιση
hliastsek Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Πολλα επιχειρηματα εχειςΟταν λεω βασικη χρηση, δεν εννοω angry birds φυσικα, αλλα κλησεις, μηνυματα, σερφαρισμα και καποιες απλες εφαρμογες πχ facebook, viber, email. Γι αυτα ειναι μια χαρα.Το προτεινα λογω ηλικιας μιας και δεν κολλαει και δεν χρειαζεται καθαρισματα,ροοτ κτλΓια κανα παιδακι που ειναι ολη μερα στο facebook και το viber οντως δεν καλυπτει γιατι κι αυτα δεν δουλευουν τελεια.Ομως ουτε τα android με 1 γιγα ραμ δουλευουν χωρις κολληματα Για παρα πολυ απλη χρηση το Lumia ειναι οκ... για παραπάνω ομως οχι. Oλες οι εφαρμογες υστερούν σε βασικα πραγματα και υπαρχει τεραστια έλλειψη στο market. Aυτα δεν τα λεω σαν android fan boy αλλα σαν χρηστης windows phone εδω και 2 χρονια. Επισης γιατι βλεπω οτι το χουμε κανει καραμελα λιγο οτι android = root + custom rom κατι τετοιο δεν ισχυει απολυτα. Ακομα και σε κινητα με υποδεέστερα specs (πχ 1gb ram) το να το κανεις root και να βαλεις μια custom rom ειναι μιση ωρα υποθεση χωρις να εισαι εδικός.
Pseudonumo Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Επειδή και εγώ έχω περάσει κι από τα 2, όπως τόνισα το συνιστώ ΜΟΝΟ!!!! για πολύ απλή χρήση! Επίσης, επειδή οι εφαρμογές στο android βελτιώνονται συνεχώς και προσαρμόζονται σε κινητά με καλύτερα χαρ/κά, είναι γεγονός ότι πλέον και με 1gb RAM θα έχεις κολλήματα και όσο περνάει ο καιρός και ενημερώνεις τις εφαρμογές θα είσαι χειρότερα. Οπότε, θεωρώ πως αν θες τηλέφωνα/μηνύματα και απλώς θες ένα 10λεπτο facebook/μέρα, λίγα e-mail και κανα youtube-goole να διαβάζεις ειδήσεις, δεν χρειάζεσαι το android με τα κολλήματα που φέρνει μαζί του. Αντιθέτως συμβιβάζεσαι άνετα με ένα lag-free λειτουργικό που μιας και ως απλός χρήστης δεν έχεις σύνθετες απαιτήσεις. Φυσικά, δεν θα πάρεις ποτέ σε 16χρονο windows phone, ούτε σε γκατζετάκια. Να σημειώσω πώς προτιμώ κι εγώ το android απ'ότι κυκλοφορεί σήμερα, όμως αναγνωρίζω και τα μειονεκτήματά του. Για το root είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά εν ολίγοις ενώ και εγώ το έχω κάνει, δεν το θεωρώ ασφαλές για άσχετο χρήστη.
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν δεν περιλαμβανειε το viber στη βασικη χρηση που ειναι η πρωτη εφαρμογη επικοινωνιας πλεον στα κινητα παω πασο ... ας παει στο lumia. Αν χρησιμοποιεις viber μακρια απο windows...εκτος αν θες να σου ρχονται τα μηνυματα μετα απο ωρες η να πρεπει να ανοιγεις την εφαρμογη εσυ και να τσεκαρεις αν σου χει ερθει καποιο μηνυμα...
Pseudonumo Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δεν έχουν όλοι σαν μέσο επικοινωνίας το Viber. Προσωπικά, όπως και πολύς κόσμος, χρησιμοποιώ κάθε μέρα 90% για την επικοινωνία μου κλήσεις και sms (μέσω του δικτύου), 5% email και 5% facebook. Απλώς δεν βολεύει, γιατί αν δεν έχεις καλό σήμα έχει πολύ κακή ποιότητα κλήσης και υπάρχει και η υποχρέωση ο άλλος να είναι συνεχώς online. Είναι δημοφιλές κάτω των των 22 και ιδιαίτερα κάτω των 18, αλλά μετά τα πράγματα αλλάζουν. Δεν είναι απόλυτο, αλλά αυτό βλέπω στην καθημερινότητά μου. Ο άνθρωπος αναφέρει ότι το θέλει για θείο του.
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Η δικη μου καθημερινοτητα περιλαμβανει στους χρηστες viber (και αλλων insta-messengers) ατομα απο 20 εως 65 χρονων, οποτε οι αποψεις διαφερουν...
Pseudonumo Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ναι το δέχομαι, γι αυτό είπα πώς αυτό βλέπω στην καθημερινότητά μου! Είναι πολλοί οι παράγοντες που το καθορίζουν (όπως και αν χρειάζεσαι καν smartphone η οχι). Αυτός που έκανε το θέμα διαβάζει, βλέπει τα επιχειρήματά μας και αποφασίζει αναλόγως ποιά είναι πιο κοντά στις δικές του ανάγκες. 2
nickts1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δες και το Huawei p8 lite. Το πήρε τις προάλλες φίλη και λίγο που το είδα με εξέπληξε θετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα