carolosjk Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, θέλει ο θείος μου να αγοράσει κινητό κάπου στα 150€ από Ελληνικό μαγαζί. Γενικά θέλει κάτι αρκετά user-friendly με μενού στα Ελληνικά. Δεν ψάχνει τίποτα το τρελό αφού δεν παίζει παιχνίδια, κυρίως για internet το θέλει.Μέγεθος κάπου στις 5" και καλούτσικη μπαταρία. Κοίταζα κάτι σε J5 αλλά πιστεύω καλύτερο θα ήταν να είχε 16GB εσωτερική μνήμη για να μην γεμίσει γρήγορα από άχρηστα αρχεία και να χωράει και καμιά εφαρμογή, δεδομένου οτι από μόνος του δεν τον κόβω να σβήνει άχρηστα αρχεία και εφαρμογές, αλλά να του κάνω εγώ κανα καθάρισμα μια στο τόσο. Θα ήθελα καμιά πρόταση από τους ψαγμένους του φόρουμ γιατί δυστυχώς ποτέ μου δεν ασχοληθεί με κινητά κοντά στα 150€ κι από οτι βλέπω υπάρχουν εκατοντάδες!
GianniSM Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είτε J5 είτε Moto G και μια καρτούλα μνήμης κάνεις την δουλειά σου. 1
ziaba Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, θέλει ο θείος μου να αγοράσει κινητό κάπου στα 150€ από Ελληνικό μαγαζί. Γενικά θέλει κάτι αρκετά user-friendly με μενού στα Ελληνικά. Δεν ψάχνει τίποτα το τρελό αφού δεν παίζει παιχνίδια, κυρίως για internet το θέλει.Μέγεθος κάπου στις 5" και καλούτσικη μπαταρία. Κοίταζα κάτι σε J5 αλλά πιστεύω καλύτερο θα ήταν να είχε 16GB εσωτερική μνήμη για να μην γεμίσει γρήγορα από άχρηστα αρχεία και να χωράει και καμιά εφαρμογή, δεδομένου οτι από μόνος του δεν τον κόβω να σβήνει άχρηστα αρχεία και εφαρμογές, αλλά να του κάνω εγώ κανα καθάρισμα μια στο τόσο. Θα ήθελα καμιά πρόταση από τους ψαγμένους του φόρουμ γιατί δυστυχώς ποτέ μου δεν ασχοληθεί με κινητά κοντά στα 150€ κι από οτι βλέπω υπάρχουν εκατοντάδες! meizu m2 1
carolosjk Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το meizu m2 έχει εγκατεστημένο από μόνο του το playstore ή έχει κάποιο δικο του store?
ziaba Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το meizu m2 έχει εγκατεστημένο από μόνο του το playstore ή έχει κάποιο δικο του store? Tο international εχει Google Play Store δες και το LG K10 2GB 16GB 1
blueangel3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Θα σου πρότεινα και εγώ το MeizuM2,όπως σωστά αναφέρθηκε παραπάνω. 2
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν κανεις μια μικρη υπερβασει πηγαινε στο Xiaomi redmi 3(189€)απο το best price θα το βρεις. Ελληνικα και Play store εχει. Χαρακτηριστικα εδω http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-7862.php Αν παλι δεν μπορεις πας στο Meizu m2. 1
carolosjk Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν κανεις μια μικρη υπερβασει πηγαινε στο Xiaomi redmi 3(189€)απο το best price θα το βρεις. Ελληνικα και Play store εχει. Χαρακτηριστικα εδω http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-7862.php Αν παλι δεν μπορεις πας στο Meizu m2. ευχαριστώ για την πρόταση. και το redmi 3 μοιάζει πολύ καλή επιλογή!
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ευχαριστώ για την πρόταση. και το redmi 3 μοιάζει πολύ καλή επιλογή!Γι αυτα που θες κανει και περισσευει.Το εχει η γυναικα μου(Gold). Μπαταρια 3 μερες σε νορμαλ χρηση. Σε φουλ 1 μερα και κατι ψιλα. 1
carolosjk Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γι αυτα που θες κανει και περισσευει. Το εχει η γυναικα μου(Gold). Μπαταρια 3 μερες σε νορμαλ χρηση. Σε φουλ 1 μερα και κατι ψιλα. Πολύ καλή επιλογή δείχνει για την τιμή του. Μάλλον προς αυτό θα στραφώ, ευχαριστώ πολύ
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μάλλον Moto G αλλα και το Meizu M2 είναι άριστο κινητό. 1
chios Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν κανεις μια μικρη υπερβασει πηγαινε στο Xiaomi redmi 3(189€)απο το best price θα το βρεις. Ελληνικα και Play store εχει. Χαρακτηριστικα εδω http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-7862.php Αν παλι δεν μπορεις πας στο Meizu m2. 140€ έχει στην Κίνα δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώσει το καπέλο τον 50€ για να το πάρει απο εδώ.
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 140€ έχει στην Κίνα δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώσει το καπέλο τον 50€ για να το πάρει απο εδώ.Απο την στιγμη που το θελει απο Ελλαδα τη να κανουμε τωρα...
Pseudonumo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 κινητό που να μην κολλάει, χωρίς χρήση εφαρμογών εκτός των βασικών και χωρίς ανάγκη να το καθαρίζεις κάθε τόσο είναι ένα. Microsoft Lumia 640 ή το 640 XL για πιο απολαυστική οθόνη
carolosjk Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ ξανα για τις προτάσεις. Απλά ναι το θέλει ο θείος μου και δεν θέλει να μπλέξει με παραγγελίες από εξωτερικό και κάρτες αλλά θέλει κάτι να πάρει με μετρητά. Όσο για τα Lumia πιστεύω θα είναι πιο εύχρηστο ένα κινητό με android παρά με windows, μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εμπειρία μου στο παρελθόν με windows phone δεν ήταν κι ότι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα