Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το συστημα μου ειναι το εξης

MOTHERBOARD:MSI P55-CD53

CPU:INTEL CORE I3 540 3.07 GHZ

GRAPHICS CARD:NVIDIA GEFORCE 9500 GT

RAM:4GB Kingston 1333Mhz DDR3 DUAL-CHANNEL

HARD DRIVE:SEAGATE 1TB ST1000DM003-9YN162 ATA Device 

DISPLAY:LG DM2350D

Τι μπορω να αναβαθμισω;πειτε μου καποιες επιλογες

Δημοσ.

Ολα μπορεις να τα αναβαθμισεις, το θεμα ειναι εσυ τι χρηση κανεις, τι δεν σε καλυπτει τωρα, τι θες να πετυχεις και ποσα λεφτα θες να δωσεις.

Και δεν μας γραφεις και ποιο τροφοδοτικο εχεις (οχι μονο ποσα βατ ειναι, ποιο μοντελο ειναι ακριβως)

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς ότι σου είπε ο Σπύρος, αλλά γενικά σαν αναβάθμιση με την οποία θα δεις αρκετή διαφορά στο σύστημα σου είναι 4gb ram επιπλέον και ένας ssd. Αν παίζεις παιχνίδια βάζεις και μια GTX 750Ti.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς ότι σου είπε ο Σπύρος, αλλά γενικά σαν αναβάθμιση με την οποία θα δεις αρκετή διαφορά στο σύστημα σου είναι 4gb ram επιπλέον και ένας ssd. Αν παίζεις παιχνίδια βάζεις και μια GTX 750Ti

Σιγουρα μπορω να βαλω ssd??Και για ραμ μπορεις να μου στειλεις καποιες επιλογες??

Δημοσ.

ram βαλε τις ιδιες ακριβως που εχεις ωστε να μην μπλεξεις με ασυμβατοτητες κτλπ...

βαλε και εναν ssd (φυσικα και μπορεις να βαλεις) και θα εισαι κομπλε για τα παντα!Τωρα για παιχνιδια θες καρτα οπως ειπαν παραπνω/

• Like 1
Δημοσ.

ram βαλε τις ιδιες ακριβως που εχεις ωστε να μην μπλεξεις με ασυμβατοτητες κτλπ...

βαλε και εναν ssd (φυσικα και μπορεις να βαλεις) και θα εισαι κομπλε για τα παντα!Τωρα για παιχνιδια θες καρτα οπως ειπαν παραπνω/

Νομιζω δεν υπαρχουν αλλο η ραμ μου...διαβασα οτι αν δν υποστιριζει σατα 3 δν μπορεις να βαλεις ssd..ισχυει??

Δημοσ.

Όχι, δεν ισχύει. Μπορείς να βάλεις απλά δε θα έχεις μέγιστες επιδόσεις. Ram μπορείς να βρεις κάποια που να ταιριάζει με τη δικιά σου, δε χρειάζεται να είναι της ίδιας εταιρείας. Για να βρούμε συμβατή βάλε το πρόγραμμα cpu-z και ανέβασε screenshot από τις καρτέλες spd/memory.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όχι, δεν ισχύει. Μπορείς να βάλεις απλά δε θα έχεις μέγιστες επιδόσεις. Ram μπορείς να βρεις κάποια που να ταιριάζει με τη δικιά σου, δε χρειάζεται να είναι της ίδιας εταιρείας. Για να βρούμε συμβατή βάλε το πρόγραμμα cpu-z και ανέβασε screenshot από τις καρτέλες spd/memor

Εχω αλλο ενα προβλημα με το pc...εκει που καθομαι κλεινει απο μονο του...ξανα ανοιγει καπακι και ξανα κλεινει...Και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το αφησω κανα δυοωρο κλειστο...γτ το κανει αυτο;;;;

Δημοσ.

Εχω αλλο ενα προβλημα με το pc...εκει που καθομαι κλεινει απο μονο του...ξανα ανοιγει καπακι και ξανα κλεινει...Και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το αφησω κανα δυοωρο κλειστο...γτ το κανει αυτο;;;;

Απαντησε πρωτα σε αυτα που σε εχουμε ρωτησει.

Ποιο τροφοδοτικο εχεις? (Μαρκα και μοντελο, ανοιξε τον υπολογιστη να το δεις αυτο)

Μνημες αν γινεται πες μας ακριβως τον κωδικο που γραφει το χαρτακι που ειναι κολλημενο επανω τους.

Κατεβασε επισης εκτος απο το CPU-Z και το HWMonitor να δεις τι θερμοκρασιες ανεβαζει.

• Like 1
Δημοσ.

attachicon.gifScreenshot (4).pngattachicon.gifScreenshot (5).png

Τωρα νομιζω τα εστειλα σωστα :P

Ολοσωστα.

Κανε τωρα και τα υπολοιπα.

Ολα μπορεις να τα αναβαθμισεις, το θεμα ειναι εσυ τι χρηση κανεις, τι δεν σε καλυπτει τωρα, τι θες να πετυχεις και ποσα λεφτα θες να δωσεις.

Και δεν μας γραφεις και ποιο τροφοδοτικο εχεις (οχι μονο ποσα βατ ειναι, ποιο μοντελο ειναι ακριβως)

Δημοσ.

post-187974-0-25838700-1464193156_thumb.pngpost-187974-0-08005200-1464193173_thumb.png

Απο παιχνιδια μονο ενα φιφα να μου παιζει και καλα ειμαι μια στο τοσο αν μου ερθει να παιξω κατι αλλο που δν παιζω.

Το τροφοδοτικο μου ειναι : PowerFox 400 watt Model:PF-400PPC

Αυτο το εχω κανα 8 χρονια ειχα ενα αλλο αλλα μου καηκε 600 watt thermaltake περισσοτερα δεν θυμαμαι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...