nickvas19 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 παιδια στον πινακα ελεγχου στην καρτελα συστημα και ασφαλεια δεν υπαρχει καθολου η επιλογη windows update...τι παιζει;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ναι δεν βρισκεται εκει,ειναι στις ρυθμίσεις
nickvas19 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 εχω παει και εκει...αλλα πως τις απενεργοποιω;
ntg1980 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν απενεργοποιούνται τα Updates στα Windows 10, η εγκατάσταση τους θα γίνει αυτόματα (η επιλογή με το τσεκάρισμα και απόκρυψη ενημέρωσης όπως σε προηγούμενες εκδόσεις Windows, δεν υφίσταται άλλο).Μπορείς μόνο να "καθυστερήσεις" την ώρα εγκατάστασης (στα Windows 10 Pro, όχι στα Home).
nickvas19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 για να τα κανω εγω οποτε θελω......οχι οποτε του ερθει
g_kor06 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εμένα μου βγάζει δυο επιλογές στο παράθυρο αναβάθμισης των Win10. H πρώτη για άμεσο κατέβασμα & εγκατάσταση & η δευτερη για download & αναβάθμιση αργότερα... Οταν πατάω την δευτερη επίλογή δειχνει σαν να ξεκινά το "download" αλλά παραμένει εκεί χωρίς να δείχνει κάτι (προοδος download) Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα