jasonas21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω το Huawei Y300 και εχω ενα προβληματάκι... Μεχρι πριν μια εβδομάδα το κινητό ηταν μια χαρα, εκανε καλη φόρτωση το μονο μικροπορβλημα που είχε ειναι οτι κατα της συνδεση του φορτιστή στο κινητό, το λαμπακι που εχει ως ένδειξη φόρτωσης μια άναβε και μια οχι! οταν δεν αναβε μπορει να έδειχνε το κεραυνό στην μπαταρια αλλα στην πραγματικοτητα δεν φόρτωνε αφου έμενε συνέχεια στο ιδιο % μπαταριας, αυτο το ελυνα κουνοντας λιγο το καλωδιο μεχρι να αναψει το λαμπακι! απο το Σαββατο και μετα τελος! τι να κουναγα το καλωδια τι να το εβαζα και να το εβγαζα, να βγαζω και να βαζω την μπαταρια, δεν ξανα αναψε το λαμπακι, οποτε δεν ξανα φόρτωσε απο τοτε! το πηγα στον γερμανο εκαναν μια αναβάθμιση (δεν εχω ιδεα τι σχεση εχει) τιποτα... ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δοκιμασες αλλον φορτιστη;;. Αν και για failure της micro-usb μου ακουγεται...
jasonas21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 4 διαφορετικους φορτιστές... καμια ανταπόκριση!
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ισως η υποδοχη του κινητου που μπαινει το φις του φορτιστη εχει καποιο θεμα.
jasonas21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ισως η υποδοχη του κινητου που μπαινει το φις του φορτιστη εχει καποιο θεμα. αυτο σκέφτηκα και εγω... το καθάρισα οσο μπορούσα με ενα πινελάκι, τίποτα! έχετε ιδέα ποσο παει η επισκευή? ή δεν αξίζει και να κοιτάξω για καινούργιο κινητό? ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ............ sorry φιλε, συνήθεια λόγο επαγγέλματος!
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 αυτο σκέφτηκα και εγω... το καθάρισα οσο μπορούσα με ενα πινελάκι, τίποτα! έχετε ιδέα ποσο παει η επισκευή?Το προβλημα θα ειναι απο μεσα.Εχεις τσεκαρι αν ο φορτιστης ή μπαταρια εχουν προβλημα? Μπορεις με το Ampere apk να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου. Και με καποιες εφαρμογες να δεις δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία. Σου λεω μερικες: 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor
jasonas21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ναι ο φορτιστής δουλεύει κανονικα σε αλλο κινητό και η μπαταρία φορτίζει ξεχωριστά μονη της (μ' ενα gadgetακι που εχω) 100%.... οποτε εχει να κανει με την υποδοχή του κινητού για τον φορτιστή.... ξέρουμε κόστος επισκευής περίπου?
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Οχι δεν ξερω. Χτυπα στο Google για service Huawei και δες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα