barman_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στειλαν σαν αντιπρόταση http://www.focalprice.com/GC0097B/Six_Axis_DualShock_Wireless_Controller_for_PS3_Black.html σε ποια τιμη?εγω ακομα περιμενω δεν εχω στειλει κατι
Bubs Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το βλεπω να καιγεται το μαγαζακι με τοσα disputes απο paypal
George! Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 σε ποια τιμη?εγω ακομα περιμενω δεν εχω στειλει κατι Μάλλον γράφει πράγματα που δεν ισχύουν γιατί κι εγώ τον έχω ρωτήσει από προχθές και δεν απάντησε.
crmaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 dispute και escalate και εγώ. Ακόμη να μου βάλουν πίσω τα χρήματα..
Billator Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 dispute και escalate και εγώ. Ακόμη να μου βάλουν πίσω τα χρήματα.. και εγω τα ίδια τίποτα ακόμα
tiestointhemix Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Mετα την παραγγελια που εγινε στις 7/4 και ενω συνεβησαν τα γνωστα τραγελαφικα με αυτο το site σε ενα email πριν 4 μερες μου γραψαν τα εξης: Dear customer, Sorry for any trouble may caused. Since the system bug,there are so many orders have to be refunded,so we have to ask paypal to assitant . And to my experience,the refund may be issued within 3-10 business days. Can you please kindly be patience to this? Thanks a million for your understanding in advance. Best Regards, Sushine Βαρεθηκα ομως να τους περιμενω οποτε εριξα το dispute προχθες γραφοντας ολο το ιστορικο και ηδη στο paypal απο χθες μου γραφει refunded. Περιμενω να μπει το ποσο τωρα στη τραπεζα. Οσοι κανουν dispute καλο ειναι να τα γραφουν οσο πιο αναλυτικα γινεται για πιο εγγυημενο και γρηγορο αποτελεσμα
kosmasdel Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ έλεγα να κάνω dispute αλλά είπα να περιμένω και τελικά μου τα επιστρέψανε μόνοι τους, απλά ζορίστε τους λίγο στα μηνύματα. Καλύτερα μην κάνετε dispute αμέσως, κυρίως γιατί τα χρήματα δεν είναι πολλά και για να μην μαζεύετε πολλά disputes στο ιστορικό σας στο paypal. 1
Apos74 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τελικα κανενας δεν παρελαβε? Σε ολους εριξαν ακυρο?
Billator Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τελικα κανενας δεν παρελαβε? Σε ολους εριξαν ακυρο? προφανως
runner69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ έλεγα να κάνω dispute αλλά είπα να περιμένω και τελικά μου τα επιστρέψανε μόνοι τους, απλά ζορίστε τους λίγο στα μηνύματα. Καλύτερα μην κάνετε dispute αμέσως, κυρίως γιατί τα χρήματα δεν είναι πολλά και για να μην μαζεύετε πολλά disputes στο ιστορικό σας στο paypal. Το αυτό.Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε dispute για ένα τόσο μικρό πόσο που ξέρουμε ότι θα το πάρουμε πίσω μονο και μονο για να τα πάρουμε λίγο πιο γρήγορα. Φορτώνουμε με αχρείαστα dispute τον λογαριασμό μας.
trabakoulas Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ δεν είχα καμία ενημέρωση, μέχρι που τους έστειλα εγώ μετά από μια βδομάδα, για να μου απαντήσουν τα γνωστά περί λάθους, ότι το refund μπορεί να κάνει εώς 14 μέρες λόγω όγκου παραγγελιών κτλ και να με ρωτάνε αν ήθελα να μου δώσουν ένα κουπόνι για 3% έκπτωση σαν αποζημίωσηΑπάντησα όχι για το κουπόνι και τους είπα ότι περιμένω άμεσο refund, έκανα χθες dispute και claim αμέσως και σήμερα έγινε refund Δεν βρίσκω κανένα λόγο να περιμένω εώς 14 ημέρες που θέλουν αυτοί για το refund Πιθανώς να μου το κάνανε και από μόνοι τους άμεσα το refund χωρίς το paypal, μετά από την απάντηση μουΑλλά το να λένε σε όλους περιμένετε εώς 14 μέρες και να σκέφτονται μόνο σε όσους τους πιέσουν να κάνουν άμεσο refund, δεν φαίνεται και πολύ ωραίο σε εμένα τουλάχιστον Όπως το ότι δεν είχα καμία ενημέρωση μέχρι να τους στείλω εγώ μια βδομάδα μετά δεν ήταν ωραίοΤους δίνω κάποια ελαφρυντικά λόγω της περίπτωσης που φαντάζομαι θα έγινε χαμός από παραγγελίες, αλλά μέχρι εκεί
MARSPI7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 6 Απριλίου παραγγελία και πληρωμή,14 Απριλίου επιστροφή χρημάτων χωρίς να τους έχω στείλει κάποιο μήνυμα
vangelisb Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ έκλεισα 6 ημερολογιακές ημέρες από την παραγγελία και έστειλα ένα σύντομο και ευγενικό mail που έλεγε απλά "σας παρακαλώ κάντε μου το refund γιατί εχεί περάσει σχεδόν μια βδομάδα". Σε 5 λεπτά μου τα είχανε επιστρέψει στο paypal
Dare-Devil Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ χθες έκανα dispute μιας και τους έχω στειλει 3 μέρες τώρα mail για το πότε θα επιστραφούν τα λεφτά και με γράφανε .Σήμερα πρωί και σε λιγότερο απο 24 ώρες απο τότε που κανα dispute μου επιστρέψαν τα λεφτά Τουλάχιστον με το dispute μου δώσαν περισσ΄τοερο σημασία . Anyway δεν τους αδικώ γιατί έχουν τρελό φόρτο εργασίας με τις χιλιάδες λάθος παραγγελίες .Απλά τουλάχιστον μπορούσαν εδώ και 3 μέρες να απαντήσουν στο mail μου . Απλά είχα ανάγκη τα λεφτά γιατί δνε μου βγαιναν στον κουμπαρά της revolut για να πάρω κάτι που ήθελα
Agathoklis Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 σημερα το πρωι μπηκαν και σε μενα τα χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα