Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Bluetooth Gamepad Dual Motor Vibration Game Controller @focalprice 2.74€[ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να μάθω ποιος έκανε την βλακεία στην εταιρία και μας κέρασε όλους μας. Μιλάμε σίγουρα για χιλιάδες άτομα παγκοσμίως !!!

:lol:

Δημοσ.

οπότε οι τύποι μετά απο αυτό το λαθος τους, μαζέψανε την cashαδούρα απο όλους μας. να γίνανε κανενα 4,000 παραγγελίες  (1.800 ήταν ενδεικτικά τα upvotes στο hotukdeals)

X 3ευρώ περίπου. 12.000 άκια μέσα σε ένα 8ωρο για πλάκα, και τώρα σταδιακά θα αρχίσουμε να τα γυρνάμε στους πελάτες, asap λέει. καλή φάση. ούτε η τράπεζα δε σου δίνει τοσο γρήγορο μετρητό. :-)

Δημοσ.

Τι γινετε ρε παιδια μας ερχεται το ακυρο και μετα μας στελνουν οτι συγχαρητήρια η παραγγελια σας κατοχυρώθηκε....

Δημοσ.

Καλά το καλύτερο είναι ότι μόλις μου ήρθε μέιλ να πληρώσω μία παραγγελία με τηλεχειριστήρια που δεν ειχα ολοκληρώσει

Είναι θεοί...

Δημοσ.

Τελικα θα το στειλουν η μας δουλευουν την μια ακυρωση την αλλη προχωράει η παραγγελεια αλλα στο site τους λεει invalid..

Δημοσ.

Αναφορά όλοι στο Κ(ινέζικο)ΙΝΚΑ.

Kinky ;)

Πάντως αν άρχισαν οι κινέζοι τα κόλπα των σκρουτζομαγαζων έχω να πω ότι είμαστε πολυυυυ μπροστά.

Χωρίς πλάκα το BB των κινέζων είναι πολύ σκληρο, τους έχει στρώσει οsupreme leader Xing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...