Dare-Devil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θέλω να μάθω ποιος έκανε την βλακεία στην εταιρία και μας κέρασε όλους μας. Μιλάμε σίγουρα για χιλιάδες άτομα παγκοσμίως !!!
Kenny McCormick Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πρώτα μου ήρθε το ακυρωτικό και μετά το "Congratulations! Your FocalPrice order FP********US has been confirmed" Άλλο επίπεδο!
Socratis_g Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 οπότε οι τύποι μετά απο αυτό το λαθος τους, μαζέψανε την cashαδούρα απο όλους μας. να γίνανε κανενα 4,000 παραγγελίες (1.800 ήταν ενδεικτικά τα upvotes στο hotukdeals) X 3ευρώ περίπου. 12.000 άκια μέσα σε ένα 8ωρο για πλάκα, και τώρα σταδιακά θα αρχίσουμε να τα γυρνάμε στους πελάτες, asap λέει. καλή φάση. ούτε η τράπεζα δε σου δίνει τοσο γρήγορο μετρητό.
georsev Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τι γινετε ρε παιδια μας ερχεται το ακυρο και μετα μας στελνουν οτι συγχαρητήρια η παραγγελια σας κατοχυρώθηκε....
Agathoklis Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλά το καλύτερο είναι ότι μόλις μου ήρθε μέιλ να πληρώσω μία παραγγελία με τηλεχειριστήρια που δεν ειχα ολοκληρώσει Είναι θεοί...
tiestointhemix Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Kαι σε μενα ηρθε email με ενδειξη confirmed order. Στο myaccount στη σελιδα τους ομως λεει στο order status - invalid. Οχι απλα θεοι αλλα τριθεοι
Aias Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ακομα δεν βαλανε τα χρηματα.Εκανα dispute απο paypal.
naruto14 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εμένα δεν μου έχουν στείλει απολύτως τίποτα. Να πάω για dispute στο paypal?
georsev Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τελικα θα το στειλουν η μας δουλευουν την μια ακυρωση την αλλη προχωράει η παραγγελεια αλλα στο site τους λεει invalid..
Sotosgl Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αναφορά όλοι στο Κ(ινέζικο)ΙΝΚΑ. Kinky Πάντως αν άρχισαν οι κινέζοι τα κόλπα των σκρουτζομαγαζων έχω να πω ότι είμαστε πολυυυυ μπροστά. Χωρίς πλάκα το BB των κινέζων είναι πολύ σκληρο, τους έχει στρώσει οsupreme leader Xing
john_dr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλά μην υπερβάλουμε. Το πιθανότερο είναι τα σκρουτζομάγαζα να αντιγράφουν τις εξυπνάδες των Κινέζων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα