Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Bluetooth Gamepad Dual Motor Vibration Game Controller @focalprice 2.74€[ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να έχουν πέσει μερικές χιλιάδες παραγγελίες.  Μέχρι να κάνουν τα email και τα refund θα πάρει χρόνο, άσε που υποθέτω ότι πρέπει να τους ενοχλήσουμε εμείς αφού δούμε ότι η παραγγελία δεν προχωράει.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τελικά αξίζει αυτό στα $21.  Θέλω να αγοράσω για ένα fire TV αλλά η άμαζον το έχει το δικό της €50 + μτφ

Δημοσ.

Εγώ πάντως "κάνω τον Κινέζο" (sic)

Τους ρώτησα με ποια εταιρία θα στείλουνε την παραγγελία μου. Περιμένω απάντηση και ενημερώνω!

• Like 2
Δημοσ.

Οπως ξανα ειπα πιο πανω πλεον πια Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και αρνητικη αξιολογηση στο skroutz για να τουε τσουξει λιγο  :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Οπως ξανα ειπα πιο πανω πλεον πια Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και αρνητικη αξιολογηση στο skroutz για να τουε τσουξει λιγο  :cry:  :cry:  :cry:

στους Κινέζους όλα αυτά?

• Like 5
Δημοσ.

στους Κινέζους όλα αυτά?

Γιατι? Τι ειναι οι Κινεζοι? Μονο στα Ελληνικα να το κανουμε αυτο??  Απαιτουμε αμεσα η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη να δεχεται καταγγελιες και για τα κινεζικα μαγαζια!! Και το skroutz επιτελους να βαλει και τα κινεζομαγαζα για να μπορουμε να κανουμε αρνητικες κριτικες!!  :-D  :-D  :devil:  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Σε μενα παντως λεει οτι προχωραει η παραγγελια :

Dear Searius

Thanks for placing an order at FocalPrice.com. Your order has been successfully received.

Click here if you want to track your order or you have any questions and need some help.

Δημοσ.

Σε μενα παντως λεει οτι προχωραει η παραγγελια :

Dear Searius

Thanks for placing an order at FocalPrice.com. Your order has been successfully received.

Click here if you want to track your order or you have any questions and need some help.

Αυτό είναι το κλασσικό αυτοματοποιημένο μήνυμα που στέλνεται έπειτα από αγορά. Το λεγόμενο confirmation email. Και σε μένα στείλανε ένα τέτοιο το πρωί αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα προχωρήσει εφόσον σε άλλους συμφορουμίτες τους ακυρώσανε... Θα μάθουμε λογικά σε κανα 2 μέρες μάξιμουμ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...