rosspy Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 αρα το paypal θα μας επιστρεψει αυτοματα τα λεφτα?
Agathoklis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σε μας γιατι δεν εχουν στειλει ακυρωτικα μειλ? εχει λαβει κανεις αλλος?
papars Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πρέπει να έχουν πέσει μερικές χιλιάδες παραγγελίες. Μέχρι να κάνουν τα email και τα refund θα πάρει χρόνο, άσε που υποθέτω ότι πρέπει να τους ενοχλήσουμε εμείς αφού δούμε ότι η παραγγελία δεν προχωράει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τελικά αξίζει αυτό στα $21. Θέλω να αγοράσω για ένα fire TV αλλά η άμαζον το έχει το δικό της €50 + μτφ
so93 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως "κάνω τον Κινέζο" (sic) Τους ρώτησα με ποια εταιρία θα στείλουνε την παραγγελία μου. Περιμένω απάντηση και ενημερώνω! 2
mirotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Οπως ξανα ειπα πιο πανω πλεον πια Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και αρνητικη αξιολογηση στο skroutz για να τουε τσουξει λιγο
katsikoula Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Οπως ξανα ειπα πιο πανω πλεον πια Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και αρνητικη αξιολογηση στο skroutz για να τουε τσουξει λιγο στους Κινέζους όλα αυτά? 5
mirotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 στους Κινέζους όλα αυτά? Γιατι? Τι ειναι οι Κινεζοι? Μονο στα Ελληνικα να το κανουμε αυτο?? Απαιτουμε αμεσα η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη να δεχεται καταγγελιες και για τα κινεζικα μαγαζια!! Και το skroutz επιτελους να βαλει και τα κινεζομαγαζα για να μπορουμε να κανουμε αρνητικες κριτικες!! 3
apostolispk Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Στο facebook αμα πεσει αρνητικη κριτικη και κραξιμο θα τους πειραξει περισοτερο!!! Οποτε βουρ.... https://www.facebook.com/FocalPricecom/ 3
blueangel3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν πήρα ακομα ακυρωτικό email. =] Ούτε εγώ ! Μήπως δώσουν μερικά ή μπαα ?
searius Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σε μενα παντως λεει οτι προχωραει η παραγγελια : Dear Searius Thanks for placing an order at FocalPrice.com. Your order has been successfully received. Click here if you want to track your order or you have any questions and need some help.
so93 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σε μενα παντως λεει οτι προχωραει η παραγγελια : Dear Searius Thanks for placing an order at FocalPrice.com. Your order has been successfully received. Click here if you want to track your order or you have any questions and need some help. Αυτό είναι το κλασσικό αυτοματοποιημένο μήνυμα που στέλνεται έπειτα από αγορά. Το λεγόμενο confirmation email. Και σε μένα στείλανε ένα τέτοιο το πρωί αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα προχωρήσει εφόσον σε άλλους συμφορουμίτες τους ακυρώσανε... Θα μάθουμε λογικά σε κανα 2 μέρες μάξιμουμ.. 1
Billator Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Order status 'paid & unpacked.... ????? troll στο troll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα