nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πανω απο 20 ευρω συνολικη παραγγελια, στελνει συστημενο δωρεαν. (Επισης χρεωνει ευρω στο paypal, για καποιους εχει σημασια). Παντως email επιβεβαιωσης δεν εχω λαβει ακομη (εχει και κατι κουπονια λεει για 1 μηνα κλπ), ισως εχει πηξει το σαιτ. Το gamepad κοστιζει πανω απο 20 ευρω το τεμ. στα αλλα κινεζομαγαζα, μιλαμε για την προσφορα του αιωνα, χαχα Και ενα review εδω, πολυ καλα τα λεει, http://www.pcadvisor.co.uk/review/mobile-phone-accessories/xiaomi-wireless-bluetooth-gamepad-review-3618460/
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Έχει βαρέσει μπιέλα το site ! Κανένα confirmation email για το account δεν μου έχει έρθει και κανένα confirmation email για την παραγγελία.Έκανα και μια χαζομάρα και ελπίζω να μην μου βγει εναντίον μου . Μου εφτιαξε αυτόματα account όταν έκανα τνη παραγγελία με το email πυο χω στο paypal . όμως δεν ήθελα με αυτά τα στοιχεία και έκανα deactivate το account και έκανα νέο με άλλο mail . Ελπίζω η παραγγελία να έρθει
Stonedreamer Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πήρα κι εγώ ένα. Τρομερή τιμή αν όντως παραλάβουμε. Ευχαριστώ τον TS
nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ...Εχει και το xiaomi gateway μονο του σε καλη τιμη 8-9ευρω. Αν κάποιος το θελει μονο για φως η ξυπνητήρι η για να συνδέσει humidity temperature sensor αξίζει. ... http://www.focalprice.com/ST0010W/Xiaomi_Smart_Home_Kit_Wireless_Switch_White.html?Currency=EUR Φιλε, οπως λεει ο τιτλος ειναι απλα wireless switch, οχι το gateway. Εχουν βαλει λαθος εικονα, αν δεις ομως παρακατω στις προιοντικες εικονες, ειναι διαφορετικο προιον, συμπληρωματικο του gateway. Κακο δειγμα το λαθος αυτο, σκεφτηκα προς στιγμη μηπως παραλαβουμε ανεμιστηρακια αντι των gamepad...
mirotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι απλα. Η τιμη του ειναι 27,40. Εγινε το λαθος. Θα φαμε τα ακυρα. Και θα τρεχουμε να κανουμε καταγγελιες στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και 1 αστερι στο skroutz
nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι απλα. Η τιμη του ειναι 27,40. Εγινε το λαθος. Θα φαμε τα ακυρα. Και θα τρεχουμε να κανουμε καταγγελιες στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και 1 αστερι στο skroutz Αν ηταν ετσι, δεν θα ειχε εξτρα σημα εκπτωσης 90%, που αντιστοιχει σωστα. Αλλα οκ, μπορει να μαθανε τα Ελληνικα κολπα και να μαζεψανε χιλιαδες email πραγματικων πελατων σε χρονο dt και τζαμπε. Η αληθεια ειναι οτι βρωμαει το απεριοριστο στοκ. εδιτ > Η τιμη τωρα αλλαξε σε 23,71 ευρω με "10% εκπτωση". Επιβεβαιωση δεν ηρθε... Status = "Paid & Unpacked"
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν ηταν ετσι, δεν θα ειχε εξτρα σημα εκπτωσης 90%, που αντιστοιχει σωστα. Αλλα οκ, μπορει να μαθανε τα Ελληνικα κολπα και να μαζεψανε χιλιαδες email πραγματικων πελατων σε χρονο dt και τζαμπε. Η αληθεια ειναι οτι βρωμαει το απεριοριστο στοκ. εδιτ > Η τιμη τωρα αλλαξε σε 23,71 ευρω με "10% εκπτωση". Επιβεβαιωση δεν ηρθε... Status = "Paid & Unpacked" Εδώ ακόμα δεν μου έχει έρθει confirmation mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού . χαχααα .
papars Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εδώ ακόμα δεν μου έχει έρθει confirmation mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού . χαχααα . Πλήρωσα με PP για 2 τμχ και tracking. Εμένα μου ήρθε κανονικά το confirmation για το λογαριασμό. Γνώμη μου είναι ότι ελάχιστοι θα πάρουν αν το πάρουν. Χτες πρέπει να κρέμασε το site από αυτό. Πέταγε timeout αρκετές φορές.
so93 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Πριν μερικά λεπτά έλαβα confirmation email για την παραγγελία. Ελπίζω όλα να κυλήσουν όπως πρέπει.
barman_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τι είχαμε τι χάσαμε. Κουτί θα μας έρθει αν όλα κομπλέ. Πάντως το κατάστημα είναι σχετικά αξιόπιστο
kosmasdel Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Να τα μας.... Αφού πλήρωσα την παραγγελία μου χτες τους άφησα μήνυμα να μου πιστοποιήσουν ότι είναι αυθεντικό αλλιώς να μην το στείλουν και να ακυρώσουν την παραγγελία και απάντησαν το εξής: "Dear ....., We are sorry that there is a system bug and the price of this item actually is $21, but it is mistakenly priced as $2.99. Will you kindly pay us the difference or shall we cancel this order and arrange a refund? Please accept our apologies for the inconvenience has given you. Highly appreciate your understanding and thanks for your long-term kind support. Have a nice day. Kind regards meiqin.xiao"
nvel Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 λογικό να μην το δίνουν τόσο φθηνά, πάντως επειδή το εχω αγοράσει και στην κανονική του τιμή αξίζει τα λεφτά του
Exploticon Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σορρυ παιδια αλλα με τιποτα δεν θα ηταν σε αυτη την τιμη θα ηταν καταστροφη για το καταστημα τοσα ατομα που το πειραν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα