Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Bluetooth Gamepad Dual Motor Vibration Game Controller @focalprice 2.74€[ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το παίρνει και έχω κάνει πολλές αγορές παλιά με την κάρτα αυτή (μισθοδοσίας) 

Θα μου πάρει και εμένα κάποιο 1 και να του στείλω τα λεφτά? :D

Δημοσ.

ευχαριστώ τον TS :mrgreen:  :mrgreen:

χτύπησα και εγώ δύο με πληρωμή paypal (προχώρησε κανονικά) και tracking number + 2.02

αλλά θεωρώ ότι η τιμή είναι κανονική από την στιγμή που αναφέρει έκπτωση 90%

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Και αρλεκίνοι να είναι με το Paypal τι να φοβηθείς; Μόνο το χρόνο σου αν θα χάσεις και δεσμεύεις και 5.50 ευρώ (για παραγγελία 2τμχ).

Ντεν εκει paypal :P
Δημοσ.

έβαλα  και 2 αλλα προϊόντα  xiaomi .

Βλέπω  να στέλνει  τα αλλα και να δινει partial refund.

Εχει και το xiaomi gateway μονο του σε καλη τιμη 8-9ευρω.

Αν κάποιος  το θελει μονο για φως η ξυπνητήρι  η για να συνδέσει  humidity temperature  sensor αξίζει.

Δημοσ.

:confused:  :confused:  :confused:    shut up and take my money !!!!

:-D 

Λυπάμαι τον ταχυδρόμο έχω κάνει σε 2 μέρες χωρίς υπερβολή 22 παραγγελίες απο ebay και με αυτή τώρα 23 :P χχαχαχα .Μικροπράγματα τα περισσότερα....

Δημοσ.

:confused:  :confused:  :confused:    shut up and take my money !!!!

:-D 

Λυπάμαι τον ταχυδρόμο έχω κάνει σε 2 μέρες χωρίς υπερβολή 22 παραγγελίες απο ebay και με αυτή τώρα 23 :P χχαχαχα .Μικροπράγματα τα περισσότερα....

Πωωωωςςς???  :cry:  :cry:

Θέλω να αγοράσω 7 πράγματα από ebay και έχω αγοράσει μόνο 1 το οποίο δεν το είχα και ανάγκη... 

• Moderators
Δημοσ.

Αν κάποιος  το θελει μονο για φως η ξυπνητήρι  η για να συνδέσει  humidity temperature  sensor αξίζει.

Tι κανει αυτο? 

Δημοσ.

Πωωωωςςς???  :cry:  :cry:

Θέλω να αγοράσω 7 πράγματα από ebay και έχω αγοράσει μόνο 1 το οποίο δεν το είχα και ανάγκη... 

Tόσο καιρό ήξερα για την revolut αλλά λόγω του ότι είμαι προσεκτικός έως αδικαιολόγητα περίεργος με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών το σκεφτόμουν να κάνω revolut κάποια στιγμή το παράτησα το θέμα και μου την βάρεσε να το ψάξω πολύ και εκάνα πριν μια βδομάδα. Τόσο καιρό ήθελα πολλά πράγματα να πάρω . Μικρής αξίας αλλα σημαντικά που τα περισσότερα δεν τα έβρισκα Ελλάδα. Έτρωγα άκυρο σε όλες τις προσπάθειες μου λόγω CC .. Ε τελικά η revolut με έσωσε και απορώ γιατί το σκεφτόμουν τόσο καιρό !!! Το αστείο είναι ότι θα έχω μπει στρατό να κάνω την θητεία και λογικά ακόμα θα έρχονται δέματα απο ebay ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Είναι παρα πολλά ! Βαριέμαι να παραλαμβάνω !

Δημοσ.

έβαλα  και 2 αλλα προϊόντα  xiaomi .

Βλέπω  να στέλνει  τα αλλα και να δινει partial refund.

http://www.focalprice.com/ST0010W/Xiaomi_Smart_Home_Kit_Wireless_Switch_White.html?Currency=EUR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...