viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Της κολάσεως γίνεται με αυτή την προσφορά. Είναι και στο hotukdeals =]
zacharias99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Και από μένα thx στον TS! Παραγγελία έγινε χωρίς tracking number, μιας και κόστιζε όσο το controller Ο θεός βοηθός!!!
d_gkal Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κανατε λογαριασμο ή πληρωμη απευθειας με PayPal?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Επειδή δεν κινούμαι και πολύ στον χώρο,το site ειναι έμπιστο ? Ναι legit ειναι, κλασικα καθυστερει αλλα τα αντικειμενα ερχονται, ειχα παρει κατι στο παρελθον (δε θυαμμαι τι ) Μπδγ, αυτο δεν ειναι το σαητ που ειχε βγαλει μια φορα εναν φακο γουρουνακι στα 0,01 ευρω ή θυμαμαι λαθος?
Neymar Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εγώ έκανα απευθείας αγορά, έγινε λέει και αυτόματα λογαριασμός. Θα δείξει
blueangel3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κανατε λογαριασμο ή πληρωμη απευθειας με PayPal? Εγώ έκανα απευθείας με Paypal,γιατί ψιλοσερνόταν λίγο το site,και ολοκλήρωσα τώρα την δημιουργία λογαριασμού.
Billator Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Χτυπησα 3 ,που θα παει καποιο δωρο θα γινει Τα δωράκια του πάσχα αν δεν φάμε άκυρο βγήκαν 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τι πληρώνετε? paypal δεν παίρνει Μια χαρα μου το δεχτηκε το paypal. 2
dimigar Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τι πληρώνετε? paypal δεν παίρνει Μια χαρά παίρνει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα