Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Bluetooth Gamepad Dual Motor Vibration Game Controller @focalprice 2.74€[ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έκανα μέσω paypal αίτηση για επιστροφή χρημάτων,έβαλα και ένα screenshot απο την ακύρωση της παραγγελίας και μετά απο 2 μέρες τα λεφτά μπήκαν πίσω. 

Δημοσ.

Εγώ έκανα μέσω paypal αίτηση για επιστροφή χρημάτων,έβαλα και ένα screenshot απο την ακύρωση της παραγγελίας και μετά απο 2 μέρες τα λεφτά μπήκαν πίσω.

Πως κάνουμε αίτηση επιστροφή χρημάτων και μάλιστα να μπορέσουμε να ανεβάσουν συνεμενο αρχείο;

Δημοσ.

Πως κάνουμε αίτηση επιστροφή χρημάτων και μάλιστα να μπορέσουμε να ανεβάσουν συνεμενο αρχείο;

Dispute μεσω Paypal.

Γραφεις ενα μικρο κειμενακι για το τι εγινε κανε και ενα Copy Paste οτι βλεπεις στο Site στην αιτιολογια (δηλαδη το Invalid που γραφει και τον αριθμο παραγγελιας) και θα εισαι κομπλε.

Μολις περασουν οι 2 μερες το κανεις Escalate σε Claim και περιμενεις.

Το καλο ειναι οτι εχουν δωσει γραμμη και στο Paypal για την βλακεια τους και γινονται αμεσα  τα Refunds χωρις ασκοπο διαλογο αναμεσα στις 2 πλευρες.

Δημοσ.

μπορέσουμε να ανεβάσουν συνεμενο αρχείο;

H αλήθεια είναι ότι το paypal δεν έχει αυτή την επιλογή,εγώ προσωπικά έβγαλα ένα screenshot με το Gyazo και τους έστειλα το link.

Δημοσ.

Σε ποιο email τους στείλατε για την επιστροφή χρημάτων; Γιατί εγώ τους έστειλα στο [email protected] πριν 3 μέρες και δεν έχω πάρει ούτε απάντηση ούτε τα χρήματα πίσω.

Δημοσ.

Σε ποιο email τους στείλατε για την επιστροφή χρημάτων; Γιατί εγώ τους έστειλα στο [email protected] πριν 3 μέρες και δεν έχω πάρει ούτε απάντηση ούτε τα χρήματα πίσω.

Εγώ σε αυτό [email protected] τους έστειλα 2-3 e-mail ζητώντας ευγενικά τα χρήματα μου.

Δεν μου απάντησαν ποτέ.

Έκανα dispute στο paypal και την ίδια μέρα έγινε το refund...

Δημοσ.

Εγώ σε αυτό [email protected] τους έστειλα 2-3 e-mail ζητώντας ευγενικά τα χρήματα μου.

Δεν μου απάντησαν ποτέ.

Έκανα dispute στο paypal και την ίδια μέρα έγινε το refund...

Σε ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται το dispute; γιατί δεν έχω ξανακάνει και δεν έχω ιδέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...