Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μόλις έβαλα στον σύστημα μου καινούριο ssd 850 evo στα 240gb και μέσα από το samsung magician πήρα το παρακάτω αποτέλεσμα; Δεν έπρεπε να είναι παραπάνω στο random;;;

post-84381-0-41052100-1459965716_thumb.png

Δημοσ.

Δώσε και ένα AS SSD Benchmark να δούμε.

κάποια στιγμή θα σου ανεβάσω screenshot γιατί αργεί πάρα πολύ να τελειώσει 

Επειδή είμαι από κινητό...amd έχεις?

ναι amd, αλλά πριν είχα τον 840 evo 120gb σε σατα 2 και είχα καλύτερα αποτελέσματα 

update

πάνω από μία ώρα το AS SSD Benchmark να ολοκληρωθεί, κάποιες τιμές είναι πολύ άθλιες δεν ξέρω αν πρέπει να πειράξω τπτ  στις ρυθμίσεις ή να βάλω κάποιους άλλους drivers;;; εκτός και να είναι χαλασμένος ο ssd

post-84381-0-22422100-1459980906_thumb.png

Δημοσ.

Μήπως οι drivers που εχεις βάλει είναι παλιοί?

Κατέβασε τους τελευταίους (κάτω κατω και δεξιά AMD Chipset, AHCI ......)

http://support.amd.com/en-us/download

πήγα να βάλω τους τελευταίους και μου έβγαλε σφάλμα και σταμάτησε η εγκατάσταση

Δες και στο bios της Gigabyte μεσα τι Mode εχει . Μην εχει κανα IDE default  :P .

σε ahci mode είμαι 

update

παλεύοντας να δω τι φταίει για τις χαμηλές ταχύτητες ξανά έτρεξα το AS SSD Benchmark και περιέργως πήρα καλύτερα αποτελέσματα και δεν ξέρω γιατί...Αυτά είναι ικανοποιητικά ή όχι πάλι;;

post-84381-0-32195000-1460045286_thumb.png

Δημοσ.

Το έχω δει μετά από επαννεκίνηση να φτιάχνει. Κάτι έπαιξε και σου είχε τον ssd ως unallocated όπως δείχνει η φωτό από το magician. 

Ναι καλά είσαι εκεί είναι τα νούμερα.

Δημοσ.

Το έχω δει μετά από επαννεκίνηση να φτιάχνει. Κάτι έπαιξε και σου είχε τον ssd ως unallocated όπως δείχνει η φωτό από το magician. 

Ναι καλά είσαι εκεί είναι τα νούμερα.

ξανά έτρεξα το magician και πήρα αυτά τα αποτελέσματα 

post-84381-0-51081200-1460047146_thumb.png

Δημοσ.

Από ταχύτητες είσαι οκ. Τώρα για να σου βγάζει αυτό το μύνημα το magician ίσως να μην είναι διαμορφωμένος με τον κατάλληλο τύπο ο ssd.

Στο Disk management τι λέει ότι είναι? Ο τύπος είναι Basic or dynamic?

Δημοσ.

Από ταχύτητες είσαι οκ. Τώρα για να σου βγάζει αυτό το μύνημα το magician ίσως να μην είναι διαμορφωμένος με τον κατάλληλο τύπο ο ssd.

Στο Disk management τι λέει ότι είναι? Ο τύπος είναι Basic or dynamic?

λες να μην έχει γίνει σωστή διαμόρφωση του δίσκου και να πρέπει να κάνω πάλι φορματ??

post-84381-0-22954100-1460100309_thumb.png

Δημοσ.

Basic είναι ο τύπος. Καλά είσαι. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι με το φορμάτ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...