koystado Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γεια σας μόλις έβαλα στον σύστημα μου καινούριο ssd 850 evo στα 240gb και μέσα από το samsung magician πήρα το παρακάτω αποτέλεσμα; Δεν έπρεπε να είναι παραπάνω στο random;;;
koystado Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δώσε και ένα AS SSD Benchmark να δούμε. κάποια στιγμή θα σου ανεβάσω screenshot γιατί αργεί πάρα πολύ να τελειώσει Επειδή είμαι από κινητό...amd έχεις? ναι amd, αλλά πριν είχα τον 840 evo 120gb σε σατα 2 και είχα καλύτερα αποτελέσματα update πάνω από μία ώρα το AS SSD Benchmark να ολοκληρωθεί, κάποιες τιμές είναι πολύ άθλιες δεν ξέρω αν πρέπει να πειράξω τπτ στις ρυθμίσεις ή να βάλω κάποιους άλλους drivers;;; εκτός και να είναι χαλασμένος ο ssd
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μήπως οι drivers που εχεις βάλει είναι παλιοί? Κατέβασε τους τελευταίους (κάτω κατω και δεξιά AMD Chipset, AHCI ......) http://support.amd.com/en-us/download
dimyok Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δες και στο bios της Gigabyte μεσα τι Mode εχει . Μην εχει κανα IDE default .
koystado Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μήπως οι drivers που εχεις βάλει είναι παλιοί? Κατέβασε τους τελευταίους (κάτω κατω και δεξιά AMD Chipset, AHCI ......) http://support.amd.com/en-us/download πήγα να βάλω τους τελευταίους και μου έβγαλε σφάλμα και σταμάτησε η εγκατάσταση Δες και στο bios της Gigabyte μεσα τι Mode εχει . Μην εχει κανα IDE default . σε ahci mode είμαι update παλεύοντας να δω τι φταίει για τις χαμηλές ταχύτητες ξανά έτρεξα το AS SSD Benchmark και περιέργως πήρα καλύτερα αποτελέσματα και δεν ξέρω γιατί...Αυτά είναι ικανοποιητικά ή όχι πάλι;;
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το έχω δει μετά από επαννεκίνηση να φτιάχνει. Κάτι έπαιξε και σου είχε τον ssd ως unallocated όπως δείχνει η φωτό από το magician. Ναι καλά είσαι εκεί είναι τα νούμερα.
koystado Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το έχω δει μετά από επαννεκίνηση να φτιάχνει. Κάτι έπαιξε και σου είχε τον ssd ως unallocated όπως δείχνει η φωτό από το magician. Ναι καλά είσαι εκεί είναι τα νούμερα. ξανά έτρεξα το magician και πήρα αυτά τα αποτελέσματα
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Από ταχύτητες είσαι οκ. Τώρα για να σου βγάζει αυτό το μύνημα το magician ίσως να μην είναι διαμορφωμένος με τον κατάλληλο τύπο ο ssd. Στο Disk management τι λέει ότι είναι? Ο τύπος είναι Basic or dynamic?
koystado Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Από ταχύτητες είσαι οκ. Τώρα για να σου βγάζει αυτό το μύνημα το magician ίσως να μην είναι διαμορφωμένος με τον κατάλληλο τύπο ο ssd. Στο Disk management τι λέει ότι είναι? Ο τύπος είναι Basic or dynamic? λες να μην έχει γίνει σωστή διαμόρφωση του δίσκου και να πρέπει να κάνω πάλι φορματ??
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Basic είναι ο τύπος. Καλά είσαι. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι με το φορμάτ.
koystado Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 έτρεξα και το crystaldisk και πήρα αυτά τα αποτελέσματα
achilles_g_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Πάντως και ο δικός μου ssd έχει χαμηλά iops, συνηθισμένο για amd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα